IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Мале-мале. Значи аз увеличил с повече от он.
    2222 наистина са повече от 2к :P
    нищо лично Импе просто не се сдържах
    Last edited by nicknja; 24.10.2012, 14:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение
      Не знам големите как го оценят, но за тримесечието мажо си е увеличил дела мощно... с 2 000 бройки
      Твърдо демонстрира доверие в акцията
      Мале-мале. Значи аз увеличил с повече от он.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Не знам големите как го оценят, но за тримесечието мажо си е увеличил дела мощно... с 2 000 бройки
        А ичч.....
        Поне не е продал 100-200К...нали..?

Коментар

А тия 100К на 0.275 да не са твои ?

Май си решил да ги докараш до 300, а...

Коментар

• По подробно инфо.

http://www.fpp.bg/news/project/317
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Не знам големите как го оценят, но за тримесечието мажо си е увеличил дела мощно... с 2 000 бройки
              Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Говори се че са паднали приходите, а не печалбата мисля!!! Има разлика - с погасяване на задълженията са паднали и разходите и към момента печалбата е повече.
                Тони, разбрах ти мнението и то съвпада с моето, но все пак при мен остава една въпросителна! При тази схема, дори за стандартите на БФБ, това е твърде изгодно /не говоря само за % дивидент/! Времето ще покаже защо са го оценили така големите - може и те да се окажат прави.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                  Защо тогава се говори за влошени резултати и за оптимален вариант, при който просто ще се запази миналогодишния дивидент /3,6 ст. ако не бъркам за цяла година/?
                  Говори се че са паднали приходите, а не печалбата мисля!!! Има разлика - с погасяване на задълженията са паднали и разходите и към момента печалбата е повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    мисля че не бъркаш - това е сметката!
                    Защо тогава се говори за влошени резултати и за оптимален вариант, при който просто ще се запази миналогодишния дивидент /3,6 ст. ако не бъркам за цяла година/?

Коментар

Явно бъркам някъде, но не зная къде точно:

Печалба за деветмесечието - 2 500 000 лв.. Приемаме, че Q4 е 0:0, тогава бихме имали:

2 500 000 х 90% /мин. дивидент/ - 2 250 000 лв.
                      2 250 000 делено на 55 830 000 /приблизителен брой акции/ - 0,04 лв.
                      По тези сметки към края на Септември дивидентът е 4 ст.
                      мисля че не бъркаш - това е сметката!

Коментар

Явно бъркам някъде, но не зная къде точно:

Печалба за деветмесечието - 2 500 000 лв.. Приемаме, че Q4 е 0:0, тогава бихме имали:

И къде ти е грешката не разбрах.....

Коментар

• Явно бъркам някъде, но не зная къде точно:

Коментар

• Не съм казал, че акцията не е атрактивна...

Коментар

• При тези цени акцията е атрактивна, дори и 3ст. да е дивидента. А в случея ще е повече.

Коментар

Ами той човекОт отдавна си каза - Поне 50% по-висок дивидент през 2013-та. И продължаващо намаляване на задълженията.
                                Но това че някой решават да си харизват акциите на 1/5 от балансовата им стойност си е тяхно право...
                                Печалбата за разпределяне към 30.09.2012 намалява спрямо предходната година. А последното тримесечие на 2011 беше слабо. Според мен няма да могат да достигнат прогнозния дивидент. Дано да греша.

Коментар

Working...
                                X