IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Защо я продават....
    А де.....

Монти ,ти ще запишеш ли на лев при цена 26ст......

Като помня как се писа при УК на ЦКБ .....сега ....

...ама колко му е...ще запишете на лев....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Това е една от добрите компании на БФБ- добро управление, добри проекти и продажби, добри и редовни дивиденти
      Защо я продават....

Коментар

• Това е една от добрите компании на БФБ- добро управление, добри проекти и продажби, добри и редовни дивиденти

Коментар

• Феърплей Пропъртис АДСИЦ свиква Oбщо събрание на акционерите за 6 декември 2012 г., като ще се гласува за издаване на облигации с размер до 3 млн. евро и с лихва до 7%, показва обявление чрез БФБ-София.

Срокът на облигациите се планира да бъде до 8 години. В момента Феърплей Пропъртис АДСИЦ има издадени облигации с остатъчна главница 2,9 млн. евро, които при издаването са били за 4 млн. евро. Падежът им е на 15 август 2014 г., а лихвата 6 месечен EURIBOR + надбавка от 4%, но не по-малко от 7,25%, като текущата лихва е 7,25%.

Ще бъде гласувана и промяна в устава, даваща право на Съвета на директорите да увеличава капитала с до 50 млн. лв. в срок от 5 години от вписване на промяната в Търговския регистър.

Тъй като номиналът на една акция от Феърплей Пропъртис АДСИЦ е 1 лв., а текущата цена е 0,26 лв., то е необходимо пазарната цена да се повиши 4 пъти, за да достигне минималната емисионна цена от 1 лв. Възможно е и увеличение над пазарната цена, като такова планира да прави Корпоративна търговска банка, с емисионна цена двойно над пазарната.

При 26ст цена текуща.....увеличение на лев минимум......Голяма лапаница ще има ако вдигнат цената до левче....Дали да си купя....

НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКО ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• ....и все пак....за какво е тази облигационна емисия......6млн явно не са за дивиденти.....освен ако не смятат да плащат и дивидента за тази година с тези пари

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Бе не знам, ма днес лапнах още 5К на 0.262. Йес
              Важното е да си удволетворен....Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                П.С. Всеки може вече да си купи спокойно на 27ст....няма смисъл да се пререждате
                Бе не знам, ма днес лапнах още 5К на 0.262. Йес

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Ако има още за разкеширване не го съжалявайте, събуйте му гащите до 0.26 аче и по надолу ако не го е срам
                  Последно ми пусна и 1.4К на 0.268
                  Аз за съжаление следващите 2 дни съм на дълъг път и не мога се включа.
                  Ма берекет версин днес - 12 кила (2/3 непредвидени) на средно 0.27

ПС леле, тамън си прочетох писанието и се учудих. Направо лешояд. Не бях такова лошо момче преди да се фана с това пусто БФБ...
                  Пип ....до края на годината трябва да платят дивидента,нали така.Имат два месеца ....дали тази облигационна емисия е свързана с това плащане.

И защо не вземат един краткосрочен кредит...все пак имат инвестиционни имоти за милиони....Дали тази емисия няма да е за нови проекти.....на колко ли процента ще мине емисията.Има ли смисъл да си раздадеш печалбата като дивидент....после да търсиш ново финансиране....

Не е препоръка за покупко продажба на ценни книжа

П.С. Всеки може вече да си купи спокойно на 27ст....няма смисъл да се пререждате

Коментар

• ей тук Импето тръгна "мощно" да разпродава и всички се уплашихте!!!

Коментар

• Днес хубава втора примоция

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                        http://www.x3news.com/?x3id=66703

Ха, честито!
                        Тъкмо започнаха да топят старите задължения в последната година и нещо,
                        сега се търсят нови 3 млн. евро.
                        Еми нормално....с какво да ви платят дивидентите....интересно ми е защо не са взели кредит ...

...а най-интересното е ,че уж продават ....а пари ....с облигационен заем

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

• http://www.x3news.com/?x3id=66703

Ха, честито!
                          Тъкмо започнаха да топят старите задължения в последната година и нещо,
                          сега се търсят нови 3 млн. евро.
                          |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                          |___________||__|___|)
                          (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от nicknja Разгледай мнение
                            2222 наистина са повече от 2к :P
                            нищо лично Импе просто не се сдържах
                            Даже повече от 2222 си купих.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                              Импе ,като видя 1111 и се сещам за теб.Ти ли продаваш?
                              Мдам, макар да не ми се ще - налага се. Надявам се след някое време пак да си ги върна.

Разбира се, това е само част от пакетът ми.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе ,като видя 1111 и се сещам за теб.Ти ли продаваш?

Коментар

Working...
                                X