BREF и LAND реализираха продажби и се отрази на цената на акцията! Дано и тези да успеят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеЗа този днешният продавач ( дето му трябваха едни десетина хиляди лева ) е интересно да знаем колко дебел портфейл е рашил да разваля, а за купувачите - до колко ниско е готов да продава. Иначе, ако им се сбъднат разчетите на FPP и стигнат дивидент 0.05 лв., може да е следващата ракета!
Последно ми пусна и 1.4К на 0.268
Аз за съжаление следващите 2 дни съм на дълъг път и не мога се включа.
Ма берекет версин днес - 12 кила (2/3 непредвидени) на средно 0.27
ПС леле, тамън си прочетох писанието и се учудих. Направо лешояд. Не бях такова лошо момче преди да се фана с това пусто БФБ...Last edited by pipbel; 08.10.2012, 22:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБе то 4 да е, пак доволно.
Аз мойте си разчети съм си ги направил консервативно за дивидент същия като миналата - 3ст. Ако има приятни изненади - толкова по-добре
Пък и какво му плащаш, няма и 15 милки капитализация днес. Смешна работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеЛошо - добро , времето ще покаже. Спомням си предвижданията им, че за 2012г. дивидентът ще бъде 0.05 лв. На днешните цени е добър процент в тези кризисни години. Успех на pipbel за покупките.
Аз мойте си разчети съм си ги направил консервативно за дивидент същия като миналата - 3ст. Ако има приятни изненади - толкова по-добре
Пък и какво му плащаш, няма и 15 милки капитализация днес. Смешна работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеКога ще снасят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПрав си Марков,всичко е на етапи,но няма да продължава вечно.ще дойде момент(а той наближава) в който апартаментите ще се продадат...или по-голямата част.
За земята си абсолютно прав....но който я купи ,той ще и плаща и данъците.А и за какво му е земя около сгради...Инфраструктурата....дали вече не е продадена на обслужващото друвество....Тук договорът за поддръжка се сключва в момента на прехвърлянето на собствеността на купувача,но от другата страна стои обслужващото дружество..."ФППМ" ЕООД.....Градинките,басейните....и т.н. се поддържата от обслужващото дружество срещу такса,Дори и да е собственост на ФПП ...от тази инфраструктура печели друг.
А сега си представи.Сключили са договор рашъните за подръжка с ФППМ...така....а някой друг купи съоръженията и инфраструктурата(примерно) За какво да ги купува ,като друга фирма взема кинтите за подръжката(по договор)....и как рашъните ,макар и да са си платили,ще ползват съоръженията и инфраструктурата ако тя е собственост на друга фирма,не тази на която са дали пари.
Аре сега кажете,как се извършват покупко-продажбите тук,кои са посредници,колко им е комисионната.....
Н а кой са собственост ресторантите,баровете,магазина,....аниматорския комплекс..
Ако си отговорите на тези въпроси ще е добре ....
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
Имайки впредвит текущата цена под 0,30 лева си е много добре.
Що се отнася за опастността от източване на дружеството от управляващ или мажоритар ....я ми посочи в кое дружество на БФБ а и по света няма такава ?
Тоя риск си го има по всяка позиция !Last edited by markov; 08.10.2012, 20:51.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеДори за над 5 ст дивидент им беше прогнозата, доколкото си спомням. Друг е въпроса дали продажбите се развиват, както са очаквали. Дали пък някои вече не отиграва по-слаб от очакванията отчет?
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеЛошо - добро , времето ще покаже. Спомням си предвижданията им, че за 2012г. дивидентът ще бъде 0.05 лв. На днешните цени е добър процент в тези кризисни години. Успех на pipbel за покупките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеПрав си Марков,всичко е на етапи,но няма да продължава вечно.ще дойде момент(а той наближава) в който апартаментите ще се продадат...или по-голямата част.Всички тук биха казали "Дай Боже!"
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение.......
А сега си представи.Сключили са договор рашъните за подръжка с ФППМ...така....а някой друг купи съоръженията и инфраструктурата(примерно) За какво да ги купува ,като друга фирма взема кинтите за подръжката(по договор)....и как рашъните ,макар и да са си платили,ще ползват съоръженията и инфраструктурата ако тя е собственост на друга фирма,не тази на която са дали пари.
От написаното става ясно, че няма смисъл човек да си купува жилище никъде по света, след като инфраструктурата (магистралите, улиците, алеите, парковете) не са на този, на който си платил...
Last edited by fantasy_gt; 08.10.2012, 15:51.
Коментар
Коментар