IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    По 1 партаментче за жълти стинки хич няма да ни дойде зле.
    А такива като Батята с 3-4 многостайни отма ще сложат Лордчето в джоба си
    Първа грешка:Апартаментите са продадени и собствеността върху тях е прехвърлена на купувачите.Дори и и да има непродадени ,малко преди ликвидацията ще бъдат"продадени за жълти стинки"(ти се изрази така ) на "ФППМ" ЕООД

Пак те питам,Вие акционерите какво ше ликвидирате и какво ще си разделите.Естествено ще има някакъв кеш,но за него по-късно

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Пипбел,задавал ли си си въпроса:Тук при ликвидация,какво ще се ликвидира.
      По 1 партаментче за жълти стинки хич няма да ни дойде зле.
      А такива като Батята с 3-4 многостайни отма ще сложат Лордчето в джоба си

Коментар

• Пипбел,задавал ли си си въпроса:Тук при ликвидация,какво ще се ликвидира.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Да не си объркал темата ...кви 70 ти се привиждат .
          Ха дано ама надали !
          Е ясно бе, 0.270 става дума.
          И втора заявка на 0.270 ми се изпълни.
          Няма лошо, трупкаме сланинка че люта зима иде.
          Ама пролетта ще е благодатна.

Коментар

Абе тука да няма лоши новинки
            Поизпълниха ми се заявките на 72 и 73, аче и на 70 лапнах последно.

Или пак закъсали за кеш завалии
            Да не си объркал темата ...кви 70 ти се привиждат .
            Ха дано ама надали !
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Абе тука да няма лоши новинки
              Поизпълниха ми се заявките на 72 и 73, аче и на 70 лапнах последно.

Или пак закъсали за кеш завалии

Коментар

Лордче, бъди така добро да престанеш с обидите.
                Водката не е извинение, камо ли за даскал по литература да пише глупости.
                Гледам си налазил всички теми вече и си последна инстанция на правдата. Браво.

Само за протокола - парите които тези изменници и родоотстъпници пращат в родината си са най голямото перо което крепи все още държавата на крака.
                Включително и допринасят за това твойте имоти все още да имат някаква стойност.

Ако не вярваш - питай Дянков и всеки друг фин. министър преди него.
                Защо мислиш и през ум даже не им минава да се опитат да обложат тези пари пращани на техните роднини ?
                Защото секне ли и това кранче - пиши ни бегали. Ферщейн ?
                Обиди ли??????????????????????????????
                Че кой съм обидил???????????????????? Ти си ми учител на фондовата борса, как да те обидя?????????????

Само враг на Родината бих обидил, не креативен играч на БФБ като теб!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Импе, не обръщай внимание на разни иностранни бастуни, както аз не им обръщам.
                  Гастарбайтерите са най-.презряното племе. Те хем с единия крак са в БГ /чрез форуми, пазари, чат/, хем другия - предатели , изменници на родината. Затова имат толкова жлъч. От емигрант добро не очаквай. Може ли да е загърбил семейство, род и родно място, десетки поколения пресъздаващи се за да бъде той лай....о изменник на всички предци и на земята си. Те даже не са наясно къде ще бъдат погребани и кой ще си спомни за тях. Будят у мен единствено съжаление
                  Лордче, бъди така добро да престанеш с обидите.
                  Водката не е извинение, камо ли за даскал по литература да пише глупости.
                  Гледам си налазил всички теми вече и си последна инстанция на правдата. Браво.

Само за протокола - парите които тези изменници и родоотстъпници пращат в родината си са най голямото перо което крепи все още държавата на крака.
                  Включително и допринасят за това твойте имоти все още да имат някаква стойност.

Ако не вярваш - питай Дянков и всеки друг фин. министър преди него.
                  Защо мислиш и през ум даже не им минава да се опитат да обложат тези пари пращани на техните роднини ?
                  Защото секне ли и това кранче - пиши ни бегали. Ферщейн ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Ландлордов, 60 кинта са малко за Загорчичките, 78 става, може да си помисля за 70.

А кой как си е изкарал парите, с които играе на БФБ, си е негова работа, аз, за разлика от някои други - в чужди канчета не надзъртам.

Да ме е видял някой някога да обсъждам портфейлите на някой друг?

Пипбелов - традиция един вид - винаги се е намирал някой плазмодий, опитващ се да трупа самочувствие на чужд гръб, особено на гърбът на мен - Императорът. Но такива душевно дребни хора са безсилни да уязвят когото и да е или поне мен, те сами се опозоряват.
                    Импе, не обръщай внимание на разни иностранни бастуни, както аз не им обръщам.
                    Гастарбайтерите са най-.презряното племе. Те хем с единия крак са в БГ /чрез форуми, пазари, чат/, хем другия - предатели , изменници на родината. Затова имат толкова жлъч. От емигрант добро не очаквай. Може ли да е загърбил семейство, род и родно място, десетки поколения пресъздаващи се за да бъде той лай....о изменник на всички предци и на земята си. Те даже не са наясно къде ще бъдат погребани и кой ще си спомни за тях. Будят у мен единствено съжаление

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Ландлордов, 60 кинта са малко за Загорчичките, 78 става, може да си помисля за 70.

А кой как си е изкарал парите, с които играе на БФБ, си е негова работа, аз, за разлика от някои други - в чужди канчета не надзъртам.

Пипбелов - традиция един вид - винаги се е намирал някой плазмодий, опитващ се да трупа самочувствие на чужд гръб, особено на гърбът на мен - Императорът. Но такива душевно дребни хора са безсилни да уязвят когото и да е или поне мен, те сами се опозоряват.
                      Какво самочувствие да трупам на твой гръб . Да се наричаш император че и с главно И пък да правиш сделки от по 2-300 лева като пениш като по учебник поне си смени стила с еднаквите цифри че те засичам да си шеткаш из борсата. Не е смешно трагично е , трагично е да се изживяваш като инвиститур със сделки по-малки от на майка ми заплатата. Аз се опитвам да градя самочувствие на база реални резултати и тези реални резултати да са в помощ и на другите участници на пазара, не говоря за БФБ, а говоря по-принцип ако аз продавам евтини и качествени семки въпрос на време е да съм най-богатият семкаджия. Ти баничарко никога не можеш да разбереш защо ме е яд на такива като теб, защото в БГ позьорите сте мнозинство, аз ти следя коментарите от години и виждах че си самохвалко-позьор, но си викам нормално в БГ е пълно с първенющина, но след като разбрх и какви обеми търгуваш на БФБ и направо ми се доповръща, но от мен си защото допуснах да се заблудя пък и като ти показаха снимката и във форума това беше черешката на тортата. Язък за ФПП много добра компания имах и ги продадох ай познай каква е причината Г(К)УРО
                      Last edited by Beti; 07.10.2012, 21:53.

Коментар

• Ландлордов, 60 кинта са малко за Загорчичките, 78 става, може да си помисля за 70.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                          ПИП белов, ! Макър и от имаш нямаш годишар , добре те е хванала
                          ЗАКВАСКАТА ! Не бързай, че в момента си съхнещ пармезан
                          за старите винари !!! ;- не се заяждам, а и нямам право, хрумка само
                          Тъй, тъй.
                          Малко да насоча вниманието за какво сме тука.

А то сега кво - не само тая тема ами и доста други - хванали се един друг за гушите, спамят на поразия и си упражняват речитативите кой по по най.
                          Бетер от селски клюкарник стана тоя форум.
                          Пфуу - ганювска работа

ПС То и аз се кефя да провокирам отвреме навреме с една или друга цел...ма все пак човек трябва да си знае мярката малко от малко. Инак само обиди и цинизми се ръсят и става все по порочен кръг.
                          Last edited by pipbel; 07.10.2012, 12:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            Прав си, по-добре 2-3000 лични кинти вложени за забавление и спекула на БФБ, отколкото някой надут пуяк на който са му скъсали задните части като бачкер-гастарбайтер и дошел тука с 80 000 кървави пари да се прави на умник на борсата.
                            Обикновено такива от милионери стават хилярдери доста успешно
                            Впрочем ти още ли продаваш загорки по 60 лв.?
                            Умнико с този начин на мислене сме стигнали до това ниво на БФБ. Между другото понеже имаш самочувствието на ландлорд само ще ти кажа че аз съм работил за такъв с 4000 апартамента и не знам си колко още къщи мога да ти дам на лични още много информация. Тъй че не знам за какъв ланд лорд се имаш но не се изтъквай по този начин в чужбина че даже и за смях няма да станеш, просто ще те игнорират и за пореден път бай Ганюууу ще докаже лафа „ГОЛ ПЪК ГОЛЯМ“. Ти си типичен пример за манталитета за който говоря, има наследствени 2-3 имота(бараки), купил преди 2005-2004 още 1-2 имота и 2008ма баш на върха още 1-2, сложил трагико-комичен аватар и айдееееее ЛАНДЛОРД леле смешкооооооооооо колко си смешен, аз съм сигурен че голяма част от тук присъстващите имат повече и по-скъпи имоти от теб, моляте и теб като отидеш някъде в чужбина не споменавай че си ландлорд или не споменавай поне че си от България МОЛЯ ТЕ!!!!

Коментар

Стига балкански простотии бе. Аман.
                              Търгувайте бре пезевенци такива.
                              Или ми продавайте или купувайте.
                              Заградил съм ви и от двете страни, няма де да мърдате

Лаладжии. Няма оправия.
                              ПИП белов, ! Макър и от имаш нямаш годишар , добре те е хванала
                              ЗАКВАСКАТА ! Не бързай, че в момента си съхнещ пармезан
                              за старите винари !!! ;- не се заяждам, а и нямам право, хрумка само

Коментар

• Стига балкански простотии бе. Аман.
                                Търгувайте бре пезевенци такива.
                                Или ми продавайте или купувайте.
                                Заградил съм ви и от двете страни, няма де да мърдате

Лаладжии. Няма оправия.
                                Last edited by pipbel; 07.10.2012, 11:10.

Коментар

Working...
                                X