IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ (FPP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Ландлордов - това, че портфейлът ми е 2-3 000 е вярно точно толкова, колкото са верни твърденията на тоя мастурбант, че е мултимилионер.
    Аз никога не съм си придавал важност, за разлика от него, дето само приказките му са големи, нито съм тръгвал да се заяждам с хората. Някой може да има 800 лмева на БФБ, друг 8 000 000 - всеки си гледа неговото канче и се разпростира според собствената си черга - това е.

Но все пак, щом ти е толкова интересно - пакетите в трите ми водещи дружества поотделно са с по-голяма стойност от това, което тоя твърди, че е стойността на целият ми портфейл, но както и да е.
    Прав си, по-добре 2-3000 лични кинти вложени за забавление и спекула на БФБ, отколкото някой надут пуяк на който са му скъсали задните части като бачкер-гастарбайтер и дошел тука с 80 000 кървави пари да се прави на умник на борсата.
    Обикновено такива от милионери стават хилярдери доста успешно
    Впрочем ти още ли продаваш загорки по 60 лв.?

Коментар

• Браво Винс умни приказки

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
        няма значение кой какво е карал защото знаеш ли колко пъти собстевеника е карал най-дъртият пикап който беше на над 10 години, знаеш ли колко пъти рано сутринта сме си разпределяли задачите и всеки взима какъвто пикап си иска а пък един от собствениците взимаше най-старият и аз го питах една сутрин е добре де как може да караш този пикап пък да ме караш мен да взема по-новият и той ми вика ти ще изкараш повече пари от мен днес с този пикап а това е от значение за мен пък дали се возя в 11 годишен пикап или чисто нов няма значение, значение има кой е по-ефективен. В чужбина никой не го интересува как докарваш приказките, а там ги интересува колко си ефективен, влизал съм в банката облечен като клошар и са ме посрещали много по-добре от колегата изтупан олигофрен който беше с най-ниска ефективност от цялата фирма. Ето това ми градеше самочувствието, а не да пиша по 18000 безмислени мнения
        верно е което пишеш, дано си си "сменил чипа" докато си работил навън. успех ти пожелавам и на борсичката ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
          е, щом си карал служебен жип с голям двигател при това, само едно можем да кажем:
          RESPECT

няма значение кой какво е карал защото знаеш ли колко пъти собстевеника е карал най-дъртият пикап който беше на над 10 години, знаеш ли колко пъти рано сутринта сме си разпределяли задачите и всеки взима какъвто пикап си иска а пък един от собствениците взимаше най-старият и аз го питах една сутрин е добре де как може да караш този пикап пък да ме караш мен да взема по-новият и той ми вика ти ще изкараш повече пари от мен днес с този пикап а това е от значение за мен пък дали се возя в 11 годишен пикап или чисто нов няма значение, значение има кой е по-ефективен. В чужбина никой не го интересува как докарваш приказките, а там ги интересува колко си ефективен, влизал съм в банката облечен като клошар и са ме посрещали много по-добре от колегата изтупан олигофрен който беше с най-ниска ефективност от цялата фирма. Ето това ми градеше самочувствието, а не да пиша по 18000 безмислени мнения

Коментар

• е, щом си карал служебен жип с голям двигател при това, само едно можем да кажем:
            RESPECT

Коментар

Ландлордов - това, че портфейлът ми е 2-3 000 е вярно точно толкова, колкото са верни твърденията на тоя мастурбант, че е мултимилионер.
              Аз никога не съм си придавал важност, за разлика от него, дето само приказките му са големи, нито съм тръгвал да се заяждам с хората. Някой може да има 800 лмева на БФБ, друг 8 000 000 - всеки си гледа неговото канче и се разпростира според собствената си черга - това е.

Но все пак, щом ти е толкова интересно - пакетите в трите ми водещи дружества поотделно са с по-голяма стойност от това, което тоя твърди, че е стойността на целият ми портфейл, но както и да е.
              Смешник си и то голяяяяяяяяям ама много по-голям от самочувствието ти на инвиститур, според мен има и хора даже и с по-малки портфейли от твоя но си седят мирно и кротко и не парадират като теб колко велики инвиститури са. Не помнеш ли от кога ми падна в очите от както си изпя без никой да те пита с какви сделки шеташ на БФБ. Срам ме че съм с такав на едно и също поприще. Виж мен не ми пука за теб малка душичке мен ме е яд че като се върна в БГ и ми се повръща от такива като теб а вие сте мнозинство тук всеки е инвеститор, бизнесмен, ебач, карач, бияч, а пък не се видим в каква кочина живеем. Ка то се прибрах първото нещо което ми се наби на очите е че във Варна пред всички кааафиееета се паркирват от онези големите американски пикапи и то най-демонстративно по тротоарите, само ще ти кажа или по-точно на тея момченца да им кажа че ако те се фукат с големите пикапи с малкия двигател (5,7 или 5.9л.), аз такъв карах служебен и го ползвах и за лични нужди като гориво не съм плащал и беше с големият двигател 6.7 ТД. Ай сега кажи кой е смешният аз или ти/вие??? И пак ти казвам в реалният живот съм скромно момче което си прави сметка на парите

Коментар

• Ландлордов - това, че портфейлът ми е 2-3 000 е вярно точно толкова, колкото са верни твърденията на тоя мастурбант, че е мултимилионер.

Last edited by Императорът; 06.10.2012, 22:50.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                  А бе ако се видим на живо това едва ли ще ми го кажеш в очите, и хиляда пъти съм ти казвал баничарке, че моят портфейл е много под 1 милион правя всичко възможно да е или най-добре да е над 1 милион, но сега не е!!!! А колкото до оборота ми то си има статистика бе смешнико виж колко е оборота на софикс и бг40 сега и колко е бил 2011,2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002, 2001, ама ти нали си смешник и кво ти пука шетай си с 2-300 лв. на БФБ и си пиши статии и се взимай насериозно. Искам да те попитам ходил ли си в чужбина и имал ли си достъп до чужденец на някакво професионално ниво без значение дали говорим за застраховки, инвестиции или др. професионална област?
                  Абе верно ли на императора портфейла от годинио му е 2-300 лева? Че аз от 3 дена съм на БФБА и ми е двойно по-голем! А мислех да си връзвам виолетова панделка на х---я в чест на императора!!!!!!!!

Коментар

Волов, че кой луд ще плати 2 кинта комисион, за да вземе акции за 2.40? Ама може и такива да има, де...

Винс - да ми го ядеш - същият. Все ревеш, че оборотите били смешни, а ний все чакаме - ти - мегамултимилионеринът, да ги вдигнеш... ама ти освен своят вмирисан и отровен език, друго не вдигаш явно.

Тони - на тия цени и в този момент, нямам никакво намерение да продавам.
                    А бе ако се видим на живо това едва ли ще ми го кажеш в очите, и хиляда пъти съм ти казвал баничарке, че моят портфейл е много под 1 милион правя всичко възможно да е или най-добре да е над 1 милион, но сега не е!!!! А колкото до оборота ми то си има статистика бе смешнико виж колко е оборота на софикс и бг40 сега и колко е бил 2011,2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002, 2001, ама ти нали си смешник и кво ти пука шетай си с 2-300 лв. на БФБ и си пиши статии и се взимай насериозно. Искам да те попитам ходил ли си в чужбина и имал ли си достъп до чужденец на някакво професионално ниво без значение дали говорим за застраховки, инвестиции или др. професионална област?

Коментар

• бобана не пожела да ни сподели мението си за адсиц

Коментар

• Волов, че кой луд ще плати 2 кинта комисион, за да вземе акции за 2.40? Ама може и такива да има, де...

Винс - да ми го ядеш - същият. Все ревеш, че оборотите били смешни, а ний все чакаме - ти - мегамултимилионеринът, да ги вдигнеш... ама ти освен своят вмирисан и отровен език, друго не вдигаш явно.

Тони - на тия цени и в този момент, нямам никакво намерение да продавам.

Коментар

Муха-ха-ха-ха - негодникът !!!

Не аз - аз туканка само купувам... и то не двуцифрени, не дори и трицифрени... не Императорът.
                          Импе, що стана бе човек, да не си минал на едноцифрени, само те останаха
                          Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

Не аз - аз туканка само купувам... и то не двуцифрени, не дори и трицифрени... не Императорът.
                            чшшш, чшшшш я по-полека!

Коментар

Ами колко бе ВЕЛИКИ Г(К)УРО НА ИНВЕСТИЦИОННАТА ОБЩНОСТ четири цифрен брой акции ли? Много велик ИНВИСТИТУР

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Да му изсъхнат ръчичките на диването дето днес ми продаде 88бр.
                                Импе да не си ти бе ? Ма вероятно имитатор...

Който и да e, да му отмъсти провидението и другия път като иска да продава на 33 ст. да натисне бутона Buy

Коментар

Working...
                                X