If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тони,специално утре ще обърна внимание как работи това и други дружества в тоя бранш..........от купуването на земята,продаването на апартаментите......и в последствие поддръжката и експлоатацията.....Даже утре ще ходя пак до Санта Марина и Гриин Лаиф.
Вие ще си направите изводите
Успех
Здрасти!
Чакам с интерес. Искам само да кажа че при БРЕФ влязох на 34-36стинки и не знам какво ще напишеш ама вече съм мнооого на плюс!
Тони,специално утре ще обърна внимание как работи това и други дружества в тоя бранш..........от купуването на земята,продаването на апартаментите......и в последствие поддръжката и експлоатацията.....Даже утре ще ходя пак до Санта Марина и Гриин Лаиф.
Успехът на дружеството основно се дължи на Санта Марина. За съжаление там потенциала скоро ще се изчерпи. Останалите проекти не са много обещаващи. Според мен трябва да се наблегне на имотите за ползване срещу заплащане. Харесвам акцията.
Топло,топло....Ама поддръжката на имотите,за което се плащат таксите,отдаването на апартаментите и къщите под наем лятно време,приходите от заведенията и търговските обекти....дори и парите ,които идват от влакчето дето кара туристите до плажа.....познайте кой ги взема
Между другото...някой ходил ли е там или само си чешете езиците...ми вземете отидете..Импе...вземай дивидента от тук и отивай...Хем да си нагледаш вилаета
Пип и ти.....ама ако пиете бира за 6лв ...да не мислите ,че ще влязат във ОПР то на вашата инвестиция......
Ама к'во ли ви говоря....нали ви хвърлят "сосен " дивидент...от 10-15%.....Всички са доволни...
Ааа забравих....знаете ли колко гора изсякоха.....стара хубава борова гора.....ама карай....какво ви интересува
Успехът на дружеството основно се дължи на Санта Марина. За съжаление там потенциала скоро ще се изчерпи. Останалите проекти не са много обещаващи. Според мен трябва да се наблегне на имотите за ползване срещу заплащане. Харесвам акцията.
Коментар