Тъкмо се чудех как сте пропуснали анализа на Елана ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗащо не правиш разлика между консервативни, спекулативни и агресивни акции....
Какво е било 2009-2011 е същото,както тогава убежище бяха табаците Пловдив ,сойфия ,благоевград БТ атерата ,бреф ....сега е гагарин ,фармата бреф...
...и ти си там...
както е казал костулани при криза ...
се купува ,земи , храни ,цигари , алкохол и илачи и земи ....:който няма харектеристиките на криза, прблемите са други.
От 8 г. се купуват акции спасение, и всичките те са вече безбожно скъпи - не са никакво спасение, а само проблем защото като започе излизаето от тези т.н. "спасения" ще види колко са несъстоятелни.
А БРЕФа си беше акция спасение, но при дивидент 25 ст., сега когато е към 2 ст. и е един шит горе долу, особено над 50 ст.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИ какво като си от 13, аз съм и от повече и това не ме прави автоматично печеливш инвеститор, и аз мога да кажа, че много скимтения във форума съм слушало през времето, а и сега продължават.
Няма такъв филм, че миналите ти игри ще се повтарят - каквото е било 2010 си остава там и няма да го върнеш, и аз спасих кеша 2009 в софком на под 4 лв/картон, а при гарантиран дивидент 71,25 стинки това си беше над 18% гарантиран профит, но всеки бъдещ момент е различен и предоставя различни възможности, или ги играеш или не, но и при двата случая празнословието е излишноТова че се чудиш какво да правиш е повече от ясно, и не си единствения, а както казах - една от причините е, защото играта е вече друга, не като преди 5 г.
Или се настройваш или ти остава писането във форума! Който играе - пИчели, както е казал Христо стоичков
)))
Какво е било 2009-2011 е същото,както тогава убежище бяха табаците Пловдив ,сойфия ,благоевград БТ атерата ,бреф ....сега е гагарин ,фармата бреф...
...и ти си там...
както е казал костулани при криза ...
се купува ,земи , храни ,цигари , алкохол и илачи и земи ....:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Е аз съм от 13 г. на борсата , за всички акции на БФБ съм го чул тези приказки и в тези интервали и поне 3 пъти за бреф......но тогава бяха прави.....адсица спасяваше кеша през 2010-2011 г ама и дивидента си го биваше ........
а сега за да избираме консервативен портфеил....ами то ако тръгне борсата тук ще скачате най малко ако не тръгне кеша си е бог и в банките........
Върху това трябва да се мисли......
Няма такъв филм, че миналите ти игри ще се повтарят - каквото е било 2010 си остава там и няма да го върнеш, и аз спасих кеша 2009 в софком на под 4 лв/картон, а при гарантиран дивидент 71,25 стинки това си беше над 18% гарантиран профит, но всеки бъдещ момент е различен и предоставя различни възможности, или ги играеш или не, но и при двата случая празнословието е излишноТова че се чудиш какво да правиш е повече от ясно, и не си единствения, а както казах - една от причините е, защото играта е вече друга, не като преди 5 г.
Или се настройваш или ти остава писането във форума! Който играе - пИчели, както е казал Христо стоичков
)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМонти, кешът пари до такава степен че започва да генерира словоблудства из форума
Не се мотай, а купувай, докато цената е 50 стинки.
като стане 80-90 пак ще плямпаш някакви подобни, но лошото е че ще си останеш без профит и само с празните приказки))))
споделям го с чисто практична гледна точка, не за друго
Е аз съм от 13 г. на борсата , за всички акции на БФБ съм го чул тези приказки и в тези интервали и поне 3 пъти за бреф......но тогава бяха прави.....адсица спасяваше кеша през 2010-2011 г ама и дивидента си го биваше ........
а сега за да избираме консервативен портфеил....ами то ако тръгне борсата тук ще скачате най малко ако не тръгне кеша си е бог и в банките........
Върху това трябва да се мисли.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениене съм много съгласен с това.А от дивиденти и ренти като ти влизат пари на всеки 3 месеца е ок да има евтини активи. Нали?!
“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеПоне за себе си съм прав, а и както е казал Форти в другата тема, нали дивидентите и рентите си вървят, не виждам за къде да бързаме. Колкото по-ниски цени видим на всички активи, толкова по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетака е прав си“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеТони, не бързай изобщо с цената на акцията, виж какво става с цената на петрола, Китай и всички пазари. Няма да се вдигната нещата скоро, а и ако цената тук задържи или падне на нива 0,40-0,45 лв. ще още по-добре. Необходимостта от капиталова печалба за сега изобщо не я виждам, освен да си доказваме какво правилно решение сме взимали като сме влизали в дадена позиция. Дивидент от 3 ст. тук е добре за мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениесъгласен съм че еланци са подценили сериозно приходите. Тази сметка е наистина минимума и то при лош развой. Говорим за печалбата на 2017, която ще се раздаде 2018, нали? Тогава ще имаме пълна година на новата сграда, нов заем при доста по-ниски нива на лихва, не се знае дали и Младост4 няма да е реализирана по някакъв начин - нека не забравяме че на оса са казали, че търсят още една сграда от която да папат наеми(дали ще е купена ч/з по-голям кредит, увеличение на капитала или продажба на Младост ще видим), аз очаквам печалбата за 2017 да е около и над 5стинки на акция.
Поздрави!
Тони, не бързай изобщо с цената на акцията, виж какво става с цената на петрола, Китай и всички пазари. Няма да се вдигната нещата скоро, а и ако цената тук задържи или падне на нива 0,40-0,45 лв. ще още по-добре. Необходимостта от капиталова печалба за сега изобщо не я виждам, освен да си доказваме какво правилно решение сме взимали като сме влизали в дадена позиция. Дивидент от 3 ст. тук е добре за мен.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениемного сте се ентусиазирали тук като гледам....в което няма нищо лошо по принцип...само където много ми прилича на същата картинка като настроение в Хим началото на декември 2014....там бяха едни флагмани,кораби и фрегати потеглящи право към щастието(богатството),мечти и рози....а после знаем какво станадано ситуациите са сходни само по писането и настроението а не по крайния резултат в последствие
Не е Препоръка!!!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
много сте се ентусиазирали тук като гледам....в което няма нищо лошо по принцип...само където много ми прилича на същата картинка като настроение в Хим началото на декември 2014....там бяха едни флагмани,кораби и фрегати потеглящи право към щастието(богатството),мечти и рози....а после знаем какво станадано ситуациите са сходни само по писането и настроението а не по крайния резултат в последствие
Не е Препоръка!!!Last edited by absd; 10.01.2016, 23:59."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМонти, кешът пари до такава степен че започва да генерира словоблудства из форума
Не се мотай, а купувай, докато цената е 50 стинки.
като стане 80-90 пак ще плямпаш някакви подобни, но лошото е че ще си останеш без профит и само с празните приказки))))
споделям го с чисто практична гледна точка, не за друго
Коментар
Коментар