Първоначално изпратено от Alee
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеТук вече нищо не случва май. Ни купуваме, ни продаваме. Скука.
много са ви скъпи вече акциите ,от закуски не става ,трЕбва да се лишаваме от обед.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеНе, че има някакво значение дали е в Софикс...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеПо моите сметки БРЕФ безпроблемно се връща В Софикс
Даже и при спаднал фри флот , заради SEB.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеПо моите сметки БРЕФ безпроблемно се връща В Софикс
Даже и при спаднал фри флот , заради SEB.
Коментар
-
В края на 2014 ФНИБ има 878 акционери, в края на 2015 са 908 (от тях 111 са ю.л.)
Днес комисията по индексите ще определи ф.ф. коефициентите и трябва да внесе предложение до Съвета за евентуални промени на индексите.
По цени от вчера:
http://www.bse-sofia.bg/?page=IndexP...t=Constituents
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеБлагодаря !Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеНа страницата на ФНИБ пише : "Над 875 инвеститори...". Не знам кога е актуализирана последно, но акцията е популярна, не вярвам да са намалели, а напротив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеТези от БФБ кога промениха критериите за СОФИКС ?
Бяха 500 акционера , а сега са 750 .
Дали го правят за определено дружество ?
Имаме ли 750 акционера ?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеТези от БФБ кога промениха критериите за СОФИКС ?
Бяха 500 акционера , а сега са 750 .
Дали го правят за определено дружество ?
Имаме ли 750 акционера ?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар