Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Konsultant
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеЗащо не търгувате бря ....?. Колко нагоре да ги търсим?
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Konsultant
Защо не търгувате бря ....?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение15%, вчера ТР са вписали вече новия брой акции, сега трябва се размърдат ЦД, КФН и БФБ, според мен им трябват няколко работни дни още, според мен за 3 дни трябва да се оправят, ама да видим. Може би след празниците да отиде старта на търговията.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
15%, вчера ТР са вписали вече новия брой акции, сега трябва се размърдат ЦД, КФН и БФБ, според мен им трябват няколко работни дни още, според мен за 3 дни трябва да се оправят, ама да видим. Може би след празниците да отиде старта на търговията.Last edited by BSEtrader; 27.02.2016, 14:31.
Коментар
-
Защо всички са се юрнали да правят обратни сплитове?
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеС подобни коментари осъзнавам, че първото ти място по прогнози във форума /онази анкета за стойност на бъдещ Софикс/ не е много случайно.
Благодаря и успехНа твоя въпрос отговорих, а на Grosss, не сколасах. Специално заради него влизам втори път. .
Ето защо.
Приятна почивка!Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеАко гледаме FPP, на тях, през 2014 г. им е отнело около 1 месец да впишат промените си. На 26.06.2014 са спрени от търговия и са извадени от 2 индекса, на 30.06.2014 провеждат ОСА, а на 28.07.2014 отново са върнати на борсата. Вървим по техния път. Сега може и по-бързо да стане. ТР по онова време беше доста спекъл.
Благодаря и успехПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНякой може ли да каже защо всички са се юрнали да правят обратни сплитове? Имам предвид и Актив и ФПП ,сега и тук?Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетака, така
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеПросто не му обръщай внимание!
Какъв е проблема?
Да не съм написал нещо обидно?
Коментар
Коментар