IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Разсъждавам
    Всички казвате че не е добре ако купуват МНИ. Защо да не е добре ?
    По принцип се възприема като положителен сигнал когато вътрешен човек купува.
    Дори и да са те, едва ли ще вложат просто така едни милиони?
    Дори и да изкупят всички акции на естонците и уникредит, това няма да им е достатъчно да вземат решения на ОСА за които се искат 75%. Пак ще са зависими от миноритарите. Тоест каквото и да си е наумил купувача, без миноритарите не може да го направи. Който не е запознат с процедурите, може да ползва за справка развитието на ЕЛАРГ. Мисля че трябва да се запознаете малко по подробно с юридическата страна в едно АД.
    5% собственост дават някои допълнителни права, но по принцип е достатъчна и 1 акция за да може човек да има юридически претенции в случай че счита че е ощетен от ръководството.
    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
      Извинявайте за въпроса ,ама може ли някой да ме осветли ,като знаете посредника откъде знаете кой купува/продава .Това ,че купува "Карол" не значи че купува за собствена сметка или за свързани с нея и. т.н Примерно и аз купих днес чрез Карол и какво от това .Ако аз съм голям и искам да навляза без да скочи цената ,бих играл с няколко посредника .За мен това граничи с инсайдерство
      Приятелю, ако визираш моят пост, трябва да ти кажа, че аз съм последния човек, който може да бъде обвинен в инсайдърство! Просто се знае чрез кои ИПта се търгуват големите пари. Не казвам, че в Карол няма много пари, но ластици от тях, при това за много бройки аз лично рядко срещам, още по-малко по позиции като Бреф.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Извинявайте за въпроса ,ама може ли някой да ме осветли ,като знаете посредника откъде знаете кой купува/продава .Това ,че купува "Карол" не значи че купува за собствена сметка или за свързани с нея и. т.н Примерно и аз купих днес чрез Карол и какво от това .Ако аз съм голям и искам да навляза без да скочи цената ,бих играл с няколко посредника .За мен това граничи с инсайдерство

Коментар

• Въпроса е ще отлепим ли след продажбата на предполагаемите бройки и кой купува

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            значи има още поне 1млн за продажба
            Около 1,7 млн.,но това е само ако продавача е един. Съдейки по обемите обаче, освен него има и друг голям мераклия за продан....
            Last edited by 15%; 06.02.2014, 21:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Благодаря Пончо, от къде я докопа тази информация? Ако може да дадеш линк. На пръв прочит и без да съм смятал излиза, че продава и друг голям......
              значи има още поне 1млн за продажба

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                DANUBE INVEST OY информира ФОНД ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
                БЪЛГАРИЯ АДСИЦ, че е намалило дяловото си участие в капитала на фонда под
                5% до 2.8%.

А това е от днес.
                Благодаря Пончо, от къде я докопа тази информация? Ако може да дадеш линк. На пръв прочит и без да съм смятал излиза, че продава и друг голям......

Коментар

10% до 6.0136%.

Това е от 30 Януари
                  5% до 2.8%.

А това е от днес.

Коментар

10% до 6.0136%.

Това е от 30 Януари
                    Да, всъщност си прав. Не знам защо, но бях останал с впечатление, че DANUBE INVEST OY са продали целият си дял, затова предположих че са Unicredit Bank Austria AG.

Коментар

• Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнение
                      Може би Unicredit Bank Austria AG? Пише че са намалили дяловото си участие с 2% за Q4.
                      10% до 6.0136%.

Това е от 30 Януари

Коментар

или някой голям излиза?
                        Може би Unicredit Bank Austria AG? Пише че са намалили дяловото си участие с 2% за Q4.

Коментар

или някой голям излиза?
                          С тези бройки не сме аз и ти Тони, но излизането му не рути цената, което за мен значи, че са се договорили. Въпроса е кой е влизащия и има ли връзка с ОД?
                          Имам!

Коментар

или някой голям излиза?
                            И аз мисля, че излиза голям, но по-скоро ми е интересно кой влиза? Ако са от ОД - лошо, ако е друг, мисля има шанс за добри неща.
                            В интерес на истината имах малък аск на 0.572 и с ластик ми купи Каролец - мнооого странно ми се стори това........

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              Днес отново голям обем, някой да знае купувача един ли е( поне на големите бройки)? Възможно ли е да има враждебно изкупуванв, как мислите?
                              Не е препоръка, имам
                              или някой голям излиза?

Коментар

• Нали по-назад някой предложи ,че е чудесна за превземане .Мисля че нещо се подготвя... И аз допълних малко...

Коментар

Working...
                                X