Първоначално изпратено от tony1975
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениеПровизии за дължими дивиденти тази година няма да има, защото финансовия резултат
на Дружеството е отрицателен и въпреки че след нетирането на преоценките и
преобразуването му се получава печалба, то Дружеството не отговаря на изискванията на
чл.247а от Търговския закон.преди имаше голям спор във форума за преоценките при АДСИЦ ама щом казваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеСамо не мога да разбера какво му е на BREF на тези цени?!Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеТая Атера май скоро ще почне да издува.
Не е ли време за bref-a?“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеТая Атера май скоро ще почне да издува.
Не е ли време за bref-a?
Коментар
-
Не е ли време за bref-a?
абе щом казваш....разни хора...разни идеали....в конкретния случай виждания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениече те тези трите са на доста високи нива, къде да ходят?
чакам и аз ама май е рано още за влизане
Тая Атера май скоро ще почне да издува.
Не е ли време за bref-a?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениече те тези трите са на доста високи нива, къде да ходят?
няма лошо винаги е хубаво да се диверсифицира портфейла...
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениее какво да правим.....чакаме...атерката,софка имоти и софка трейдинг да тръгнат нагоре....иначе за покупки в момента не съм се заглеждал много...защото едва ли ще има скоро спад...поне според мен....поне за сега....а при теб как е...некакви огледи...нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей какво правиш бе градски?
какво пазариш напоследък или и ти чакаш в ниското?
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнението дали изобщо има такива....бфб и ухажване...звучи нелепо и дори риторично
какво пазариш напоследък или и ти чакаш в ниското?
Коментар
Коментар