Първоначално изпратено от BullsonBSE
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеаз по-скоро мисля, че HP на определен етап ще я вземат за втора сграда!
Все пак създадоха и високотехнологична лаборатория, за която нямаше място в Камбаните БЦ и я сложиха в Бизнес парка. Така че компанията си расте и едни 10К квадрата офиси с ресторант за персонала ще и дойдат добре.
Коментар
-
За мен по съществен е въпроса дали ще се продаде или ще се отдаде под наем сградата... Иначе наемател ще се намери...
На мен лично не ми допада продажбата на такъв актив.
Също доста съжалвям за за продажбата на Камбани център, но да гледаме напред.
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеМоже би новата сграда се строи за тях. Камбаните бизнес център не отговарял на стандартите им.
Все пак създадоха и високотехнологична лаборатория, за която нямаше място в Камбаните БЦ и я сложиха в Бизнес парка. Така че компанията си расте и едни 10К квадрата офиси с ресторант за персонала ще и дойдат добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеМоже би новата сграда се строи за тях. Камбаните бизнес център не отговарял на стандартите им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеКамбаните бизнес център не отговарял на стандартите им.Last edited by daneda121; 06.06.2015, 13:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепоследната ми информация е че бяха под наем. ФНИ я продадоха на някакъв гръцки инвеститур който им стана наемодател.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМного позитивни новини от Пловдив последно време. Браво! Надявам се че цялата страна ще се развива на бързи темпове а не само София
Абе да вземе фонда да купи някой имот от Доверие. Примерно малко индустриална земя в Пловдив. Доверие има нужда от повечко кеш, а фонда има нужда от нови инвестиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеАз миля, че могат да построят сградата без голям кредит. Тони, сградата на Камбаните купена ли е от HP, или са под наем, знаеш ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеот Капитал ""Наемните цени в Пловдив варират в зависимост от сградата и местоположението от 3.5 до 7.5 евро на кв.м", посочва Петкова. "За сравнение наемните цени на пазара в София към началото на годината при клас Б в широк център и периферията на столицата са съответно 6 и 7 евро на кв.м. При проекти клас А средните офертни цени в столицата се запазват около 13 евро на кв.м, докато ефективните наеми се движат между 10.5 и 12 евро в зависимост от локацията и специфичните изисквания на наемателите", коментира експертът. Според Петкова Пловдив ще продължи да бъде интересен както на компании от аутсорсинг и IT сектора, така и други, желаещи да се възползват от позитивните характеристики на града."
п.п. а в Пловдив ФНИ няма никакво проектче!
Много позитивни новини от Пловдив последно време. Браво! Надявам се че цялата страна ще се развива на бързи темпове а не само София
Абе да вземе фонда да купи някой имот от Доверие. Примерно малко индустриална земя в Пловдив. Доверие има нужда от повечко кеш, а фонда има нужда от нови инвестиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеАз миля, че могат да построят сградата без голям кредит. Тони, сградата на Камбаните купена ли е от HP, или са под наем, знаеш ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеискам да напомня, че тук скоро ще се тегли нов заем. По спомен около 10млн не стигаха за строежа на сградата. При тези нива на лихвите аз бих и препоръчал да изтеглят между 15 и 20млн, така ще имат и свеж ресурс да стартират и нещо в Младост, като отдадат сградата и нямат какво да правят
Коментар
Коментар