Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Нетен дивидентен наближава 23К. , но капиталовата куца. От къде и коги ще кацне "бялата лястовица" с таз мъгла се не види!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
дълго чакана...дано дивидента преди дядо Мраз да го преведат!
Нетен дивидентен наближава 23К. , но капиталовата куца. От къде и коги ще кацне "бялата лястовица" с таз мъгла се не види!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Вероятно си прав, но "глупаци" винаги има - и когато се купува на връх, и когато се продава на дъно. Досега не съм продавал на дъно, но е имало случаи да купувам близо да върха, както и да продам там, пък мисля, имал съм случаи и да купя близо до дъното
Иначе може да гледате лайв сбирката на герП, в дъното се вижда сградата на брефчето. Успех по позициятаМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеГруьо, цената е прекалено ниска и няма да се намерят глупаци да продават под 1.70 преди дивидента.
Иначе може да гледате лайв сбирката на герП, в дъното се вижда сградата на брефчето. Успех по позициятаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Здравей Груев! Моята теза е, че сега се намираме все още доста близо до "дъното" маркирано през март и април, затова според мен моментът е подходящ за покупка. Десетина стотинки надолу, десетина нагоре не са от значение. Цената и така е доста атрактивна, и както може да падне, така може и да се качи. Не очаквам цената трайно да слезе под 1.70 лв (освен при екс-дивидент датата, която явно се отлага все по-напред във времето). Успех в "лова на дъно" ти желая!
П.П. Facebook сключи една от най-големите офис сделки в Ню Йорк тази година...
Тези не бяха ли от най-големите апологети на т.нар "хоум офис"?Vanitas vanitatum...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеРазбира се , че метрото е ключово. Ако не се лъжа мениджмънта сподели ,че има планирани спирки до или срещу спортната зала.
Виждам, че са вдигнали 8 етажа и им остават още толкова . Отдолу поставят вече и фасада...добре вървят. Втори наемател ще е чудесна новина, но явно преговорите с кандидата или продължават или не водят до чакания от нас договор.
Метрото е не просто ключово, то е всичко, иначе се получава една сграда в средата на нищото с нулева (почти) достъпност. Е, не е толкова нулева като буламача на уолтопия, но все пак. За справка - малко по-нагоре, при това на пешеходно разстояние от Плиска и с доста елитна локация, на гона на гьола на 4-ти км, се намират два бизнесцентъра - бившата сграда на Алфабанк (не знам защо е празна, може и да са технически причините) и Актив - и той е полуумрял. А метро преди 2024 - йок. Лично наблюдение върху потенциалните наематели - ИТ нърдове, търсещи лесен достъп и свикнали на лигня, не биха се навили на подобен офис. Иначе не се лъжеш - спирката на метрото ще е точно пред сградата, когато го направят де, че още няма и проект, а само идея, минала обсъждане - наскоро писнаха процедурата за проекта, а финансирането е някъде в следващия програмен период. За ставането на метрото - ще стане, ако ЕС не се разпадне до 5 години, което едва ли ще се случи (за ЕС иде реч), обаче строеж на метрото значи нови задръствания в района, още дискомфорт и т.н. - наематели, дори и да се намерят, ще са със сериозен дисконт - лично мнение. Вярно, всичко опира до контакти, а мениджмънта уж има такива, та да видим
Чичо Манчо, уважавам мнението и стратегията ти - ти си приел акцията като депозит и си вкарваш регулярно. Поздравления, със сигурност е по-добра от депозит и тактиката ти е вярна. Аз обаче не съм вкарал все още и един лев тук, а ще старторам с нещо между 10 и 20К акции - дай ми една причина защо да не изчакам, при положение че пазарът е ясно надолу, наемателите искат предоговаряне, забили са се с голяма хапка с тази сграда, нови наематели няма, дори нямат ОС за годината (това за мен е огромен сигнал, но може и да греша). 10 стинки надолу са ми още 1000 акции отгоре, грубо казано, що да се отказвам от тях с лека ръка? Ма можело да тръгне нагоре - може и ви го пожелавам, но с тази конюнктура, силно ме съмнява.
С две думи - акцията е много читава, харесва ми и все някога ще си купя от нея, но засега изчаквам по-добри цени, които, лично мнение, неминуемо ще видим. Успех на всички тук!
Не е препоръкЪNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеТони, много бързаш ми се струвас нови наематели. Точно в този етап мисля, че ще е супер късмет ако се намерят такива. А дотогава цената на акцията ще е подарък за нови и стари акционери.
не е препоръка. имам
в последния уебинар(в разгара на КОВИД-19 кризата) ми се чу, че говорят за подписване с втори наемател до края на ЮЛИ - за това го споменах в очакванията си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеРазбира се , че метрото е ключово. Ако не се лъжа мениджмънта сподели ,че има планирани спирки до или срещу спортната зала.
Виждам, че са вдигнали 8 етажа и им остават още толкова . Отдолу поставят вече и фасада...добре вървят. Втори наемател ще е чудесна новина, но явно преговорите с кандидата или продължават или не водят до чакания от нас договор.с нови наематели. Точно в този етап мисля, че ще е супер късмет ако се намерят такива. А дотогава цената на акцията ще е подарък за нови и стари акционери.
не е препоръка. имам
Коментар
-
Разбира се , че метрото е ключово. Ако не се лъжа мениджмънта сподели ,че има планирани спирки до или срещу спортната зала.
Виждам, че са вдигнали 8 етажа и им остават още толкова . Отдолу поставят вече и фасада...добре вървят. Втори наемател ще е чудесна новина, но явно преговорите с кандидата или продължават или не водят до чакания от нас договор.Last edited by tony1975; 04.08.2020, 08:07.
Коментар
-
Я, още някой следи форума на скайскрейпърситиУбава компания, ще си купя някога тук, сега нямам, щото очаквам цената да се слезе още надолу, просто защото конюнктурата е такава. Иначе за самото място на строежа - страхотно, но само при едно условие - да има метроспирка там, а такава не се очертава поне до 2024, ако не и след това. Веднъж експериментът с правене на офис сгради без съответната инфраструктура и удобен градски транспорт сработи с бизнес парка, но тогава просто нямаше други подобни площи, сега има тонове такива и то супер удобни с метро пред тях, а тук такова няма в момента (ще има в бъдеще), а без него, с гигантските задръствания по цариградско и нулева транспортна обезпеченост, не съм особен оптимист.
С две думи - ще чакам в ниското, ако стане, ако не стане - успех и много радости да ви носи занапред, компанията е читава, мениджмънтът - също, но някакси все успяват да нацелят черните лебеди със стартирането на новите сградиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар