Първоначално изпратено от hamorphis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Реално никой не можеше да предвиди глобална пандемия.Но че имаше прегряване на пазара на офис площи беше повече от видно, а и сграда в средата на нищо, до която ще има метро след 5 години - ми как да ти кажа...
Отново казвам, че харесвам акцията и може и да се включа на по-късен етап - целите за влизане съм си ги задал още преди 2 месеца - кумини, както казват пловдивските сервитьориNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеТук стана мътна и кървава! Спомням си дискусиите в тази тема като започваха със строежа. Още тогава имаше основателни съмнения, че са закъснели, че се изхвърлят с мащаба на начинанието, че пазарът прегрява. Е, сега дойде Ковид и ще си проличи колко точно ще тежи този актив на дружеството, защото 2021 със сигурност тенденции няма да се обърнат. Не и след като работата от вкъщи стана новото нормално.
Успех на инвестиралите тук. Може пък това да е златна възможност за допълване.
- 1 like
Коментар
-
Тук стана мътна и кървава! Спомням си дискусиите в тази тема като започваха със строежа. Още тогава имаше основателни съмнения, че са закъснели, че се изхвърлят с мащаба на начинанието, че пазарът прегрява. Е, сега дойде Ковид и ще си проличи колко точно ще тежи този актив на дружеството, защото 2021 със сигурност тенденции няма да се обърнат. Не и след като работата от вкъщи стана новото нормално.
Успех на инвестиралите тук. Може пък това да е златна възможност за допълване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнениеСамо две от заглавията за деня: Под 30% работят в офисите, очаква се преотдаването им, сочи проучване
Част от собствениците на офис сгради у нас обмислят продажба
ГЛУПОСТ, АЛЧНОСТ, ГЛУПОСТ. Резултата от това ще се бере 10+ години, може и много повече.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Само две от заглавията за деня: Под 30% работят в офисите, очаква се преотдаването им, сочи проучване
Част от собствениците на офис сгради у нас обмислят продажба
Коментар
-
Навсякъде едни от най-големите ползватели на офис площи са софтуерни фирми. А те отдавна минаха на онлайн дейност. И това едва ли ще се промени и в бъдеще, защото масово големите американски гиганти вече казват че всеки който иска ще работи дистанционно завинаги. Което и на тях им е изгодно, защото няма нужда да плащат заплати, с които да се плаща 5000 долара месечен наем в Сан Франсиско. Реално всяка фирма която изисква от хората си да стоят в офис ще е в силно неизгодна позиция да си намира хора.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе съм писал скоро тук, ма едва ли съм ви липсвалВчера обаче се разходих към тех парка, а по-миналата седмица бях по моловете. Ми какво да ви кажа, то вярно, че всеки си гледа от неговата камбанария, но в Галакси-то, дето е на пресечката на Шипченски и Коперник (за тези, дето не са от София, това е три спирки с трамвая преди тех парка, т.е. на около километър и повоина по-близо до центъра), е тотален леш. всичко е изпозатворило, включително Била-та, която, поне според мен, си беше вървежна. Не им знам цените, но е тегаво положението. От мои познати, дето се занимават с менажиране на 2 от моловете у нас (няма да ги назовавам нарочно) чувам, че в по-големните молове се говори за отсрочки на наеми, намаляване и т.н. И се рпавят отстъпки.
Ся, тук не е мол, друга бира е, но дали биха могли да го направят на жилишна сграда? Според мен с такава ще избият рибата в района, особено след като пуснат метрото след 5 години (вече имало план, скоро щели да го покажат, така че се върви напред, макар и с бавни стъпки - за метрото иде реч). Щото с тази бизнес сграда хич не ми излизат сметките, поне на мен, а артията си пада бавно и полека. Засега не е стигнала моя таргет, пък и е време отчетно скоро, така че само гледам мача и следя с интерес - винаги съм я харесвал тази акцийка, но що все се хвърлят да строят на ръба на кризата, идея си нямам. Успех и все нагоре, винаги са ми били симпатични артии като тази, но засега нямам тукПътека се прави камък по камък!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не съм писал скоро тук, ма едва ли съм ви липсвалВчера обаче се разходих към тех парка, а по-миналата седмица бях по моловете. Ми какво да ви кажа, то вярно, че всеки си гледа от неговата камбанария, но в Галакси-то, дето е на пресечката на Шипченски и Коперник (за тези, дето не са от София, това е три спирки с трамвая преди тех парка, т.е. на около километър и повоина по-близо до центъра), е тотален леш. всичко е изпозатворило, включително Била-та, която, поне според мен, си беше вървежна. Не им знам цените, но е тегаво положението. От мои познати, дето се занимават с менажиране на 2 от моловете у нас (няма да ги назовавам нарочно) чувам, че в по-големните молове се говори за отсрочки на наеми, намаляване и т.н. И се рпавят отстъпки.
Ся, тук не е мол, друга бира е, но дали биха могли да го направят на жилишна сграда? Според мен с такава ще избият рибата в района, особено след като пуснат метрото след 5 години (вече имало план, скоро щели да го покажат, така че се върви напред, макар и с бавни стъпки - за метрото иде реч). Щото с тази бизнес сграда хич не ми излизат сметките, поне на мен, а артията си пада бавно и полека. Засега не е стигнала моя таргет, пък и е време отчетно скоро, така че само гледам мача и следя с интерес - винаги съм я харесвал тази акцийка, но що все се хвърлят да строят на ръба на кризата, идея си нямам. Успех и все нагоре, винаги са ми били симпатични артии като тази, но засега нямам тукNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение
През декември.Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнениеНякой знае ли кога се очаква плащането на дивидента ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТова как го решиПътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар