If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Утре идва кризата, остават без работа, банката им взема "собственото жилище" и освен че губят платеното досега, остават с още едни 50к борч да доплащат, живеейки при леля си на село. Този сценарии как ти звучи, по умно?
Мисля, че този етаж от аристократична къща е по-добра от тази в Правец. Само за 49000 евро!! Единствен недостатък е че не влиза и таванския етаж в предложението, но възможно е и той да бъде спазарен и е сигурно, че той е много по-малко струващ от 49К. В центъра на Сф за такива пари може само курник да се купи. Да се зачуди човек кое да избере от поговорката "По-добре кмет на село, отколкото слуга в София" или обратното.
"До имота има всички важни комуникации: ток, централно водоснабдяване и канализация, газификация, високоскоростен интернет и телевизия, както и спирки на транспорт, ясла, детска градина, училище, здравна клиника с лекари, зъболекари, парк, площад, всякакви магазини, фурна, бензиностанции, ресторанти, кафета, хотели, и хипермаркети Кауфланд и Техномаркет"
Мисля, че този етаж от аристократична къща е по-добра от тази в Правец. Само за 49000 евро!! Единствен недостатък е че не влиза и таванския етаж в предложението, но възможно е и той да бъде спазарен и е сигурно, че той е много по-малко струващ от 49К. В центъра на Сф за такива пари може само курник да се купи. Да се зачуди човек кое да избере от поговорката "По-добре кмет на село, отколкото слуга в София" или обратното.
За Атина от къде ти е информацията?
По-голяма нелепост не бях чувал.
За да не губим време в излишни разяснения, проверете каква е ситуацията в братски Белград.
От там се движим на запад и проверяваме, не е толкова сложно, сравняват се няколко параметъра (колегата, който ме пита дали съм проверявал нотаралните такси, брокерските комисионни и билетчетата за градския до адреса на огледа, малко пресоли манджата).
да те заведа до апартаментите ми?
Новото е по скъпо и от БГ, ама старото (50+г) е на 1/3 цена
Опс няма ни пуснат
За да не губим време в излишни разяснения, проверете каква е ситуацията в братски Белград.
От там се движим на запад и проверяваме, не е толкова сложно, сравняват се няколко параметъра (колегата, който ме пита дали съм проверявал нотаралните такси, брокерските комисионни и билетчетата за градския до адреса на огледа, малко пресоли манджата).
За Белград не знам, аз дадох пример за Берлин, където познавам пазара доста добре. С една средна нетна заплата там се купува повече и по-качествено отколкото в София, при ипотечна лихва под 1%. За останалите столици нека кажат тези, които са били там и познават ситуацията.
Пак подчертавам - не забравяйте качеството. Все едно да сравняваш баварски кашкавал в немския Кауфланд с насипно сирене от 9 лева и 90% палмово масло в някоя бакалия в Дружба. Много правят такива сравнения и твърдят, че "сиренето в България" било много по-евтино отколкото в Германия. Само че ако вземат един нормален кашкавал с прилично качество се оказва, че струва 25 лева и не 9. А качествено немско сирене в Германия върви по 5-6 Евро килото.
Нали това пиша, цената в Гео Милев е такава. Така или иначе нищо не мога да направя до м. май ама ме притесняват парите в банките, а и никак не съм убедена, че ще има ефект от чакането.
Сега моментът е такъв, че е един от редките времена на кеша. Два лева да имаш - купувай.
В Атина и Стамбул и сега са поне 3 пъти по достъпни. Естествено непрестижни нормални имоти, каквото са в Редута, ливади, поляни, долини, бучимиши из София
ЕПК-то си е било на цената за района .Изчакай малко ,новините от бизнеса и икономиката,пазара на труда са много лоши за момента ,тепърва ще се виждат негативи от цялата тази лудост .
Нали това пиша, цената в Гео Милев е такава. Така или иначе нищо не мога да направя до м. май ама ме притесняват парите в банките, а и никак не съм убедена, че ще има ефект от чакането.
Коментар