Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Нямам намерение да живея дългосрочно нито в ЮАР, нито в Азия. Съответно и няма да купувам там. Работя и печеля пари от цялата работа, затова и ходя по тези места за по-дълго.
В момента свестен имот под 400к-500к Евро в София няма, ти за 80к ми говориш. И това е защото цените са двойни на това, което би трябвало да бъдат, а качеството е под всякаква критика. Аз имам някакви елементарни изисквания към средата, не съм селски кокошкар, търсещ как да прецака държавата, за да му излезе тънко.
Я кажи ти какви две сделки сключи, да те видим какъв си тарикат и разбирач?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Нищо не ти е ясно, не можеш 2+2 да вържеш да разбереш какво ти говорят отсреща и се налага да ти обясняват като на дете. На мен пък са ми любими такива ниционал-нихилистини индивиди като теб, които обичат да тръбят колко са тъпи и долни българите, все едно те не са българи, даже не разбират колко са смешни в очите на другите защото сами се обиждат. И кибичат във различни форуми да избиват комплекси, не само в този.
Българския имотен пазар е зле, но не виждам да си купил в ЮАР или Азия. Особено пък в ЮАР да живееш и да си мислиш, че е по-добре от България трябва да си пълно хахо в момента. Ти нито в чужбина нито тук ще купиш защото ти липсват основни ценности и си мислиш че хубав имот ще ти ги компенсира и ще ти донесе някакъв по-голям смисъл в живота, но проблема е, че ти вътрешно не знаеш какво искаш, а имотите са само подправка на живота, не е нужно да имаш много и да са престижни за да имаш пълноценен живот. А такъв имот никъде няма да намериш.
Отделно ако имаш пари едни 80-100-200 евро не би следвало да са проблем за да имаш място което да наречеш дом и да се прибереш.
В момента свестен имот под 400к-500к Евро в София няма, ти за 80к ми говориш. И това е защото цените са двойни на това, което би трябвало да бъдат, а качеството е под всякаква критика. Аз имам някакви елементарни изисквания към средата, не съм селски кокошкар, търсещ как да прецака държавата, за да му излезе тънко.
Я кажи ти какви две сделки сключи, да те видим какъв си тарикат и разбирач?
Коментар
-
Абе ясен си ми напълно. Типичният български Ганьо, търсещ начин да прецака държавата, да заобиколи законите и да се тупа в гърдите колко е велик и колко лева е спестил.
Няма по-прост народ от българския и ти си типичният пример за това:
https://frognews.bg/glasat-na-jabata...lgarskiia.html
Българския имотен пазар е зле, но не виждам да си купил в ЮАР или Азия. Особено пък в ЮАР да живееш и да си мислиш, че е по-добре от България трябва да си пълно хахо в момента. Ти нито в чужбина нито тук ще купиш защото ти липсват основни ценности и си мислиш че хубав имот ще ти ги компенсира и ще ти донесе някакъв по-голям смисъл в живота, но проблема е, че ти вътрешно не знаеш какво искаш, а имотите са само подправка на живота, не е нужно да имаш много и да са престижни за да имаш пълноценен живот. А такъв имот никъде няма да намериш.
Отделно ако имаш пари едни 80-100-200 евро не би следвало да са проблем за да имаш място което да наречеш дом и да се прибереш.Last edited by pwise; 01.03.2021, 18:21.
- 5 Харесвания
Коментар
-
https://www.capital.bg/biznes/finans...um_se_zasilva/
Интересът към удължения кредитен мораториум се засилва
През януари заемите, по които временно не се плащат вноски, се увеличават с над 200 млн. лв. до 8.28 млрд. лв.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Да Джони правил съм и не една а две.Имам и външна баня и тоалетна.Съжалявам че в твоите представи външната тоалетна е от 19 век ама традициите не са това което бяха.Аз предпочитам външната тоалетна.Ако имаш къщата и не си с две леви ръце за 100000 лева ще направиш чудеса чудеса.Дървото камъка и кирпича са страхотни материали.не подженявай старите къщи.Аз като почнах ремонта се удивих колко дълболи са основите и какви големи камъни са туряни.
Вечно и са го правили неграмотни ама затова па здрави и яки българиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Много верни неща пише човека. Тия камъни са за твоята градина, без да се засягаш:
Трябва да си много прост, за да вярваш, че държавата ти ще се оправи, докато ти си на хиляди километри от нея в търсене на сигурност и щастие там, където го е извоювал някой друг.
Трябва да си много прост, за да мислиш, че бъдещето на държавата ти зависи не от твоите действия, а от действията на останалите, докато в същото време по някаква абсурдна логика имаш огромно мнение за себе си и своите нереализирани и неоценени способности. Трябва да си много прост.
При всичко това е нормално да имам и някакви елементарни изисквания към средата около мен. И работната, и жилищната. В замяна получавам само корупция, безнаказаност, дребни измамници на всяка крачка, стърчащи кабели по улицата, боклуци, кал и смрад. И една куп диви селяндури, които се тупат в гърдите как имали повече житейски опит от мен, понеже можели да бъркат кал и плява а аз не съм можел да го правя. Разбирачи брокерасти, които ме убеждават как в цялата тази свинщина цена на имот равна на средната в Берлин не била надценена, а подценена.
Какво повече да направя? Да убедя Меркел да обяви война на България, да ни превземе и да станем немски Бундесланд? Май това е единственият начин това долнопробно племе да се цивилизова.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кои деца да гледа я пак че не разбрах,Бонке тия де са заплодени с евроатлантически ценности деца нямат и няма да имат по простат причина че не могат да раждат
https://div.bg/%D0%94%D0%B8%D0%B2%D0...596_i.575.html
- 1 like
Коментар
-
Абе ясен си ми напълно. Типичният български Ганьо, търсещ начин да прецака държавата, да заобиколи законите и да се тупа в гърдите колко е велик и колко лева е спестил.
Няма по-прост народ от българския и ти си типичният пример за това:
https://frognews.bg/glasat-na-jabata...lgarskiia.html
Трябва да си много прост, за да вярваш, че държавата ти ще се оправи, докато ти си на хиляди километри от нея в търсене на сигурност и щастие там, където го е извоювал някой друг.
Трябва да си много прост, за да мислиш, че бъдещето на държавата ти зависи не от твоите действия, а от действията на останалите, докато в същото време по някаква абсурдна логика имаш огромно мнение за себе си и своите нереализирани и неоценени способности. Трябва да си много прост.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това не беше ли на Лев апарта? Или до него?
Лев, издири ми собствениците, а аз ще съдействам за къщата в Априлци. Да прецакаме брокерите е целта.
Цената естествено няма как да е над 180к за предполагам около 60те квадрата площ (чудно що ли не са я написали)?
https://ues.bg/bg/offers/14975-izkly...torska-gradinaLast edited by ejonny2376; 01.03.2021, 17:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Курсове ,обучителни правиш ли ?
Коментар
-
Глей са знаем че си невеж ама защо се репчиш.На първия етаж предполагам ти е ясно как се прави баня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Можеш, ама как ще гледаш децата си там и какво ще им оставиш след себе си? Лесно е да профукаш парите, въпросът е как да ги съхраниш, като същевременно създаваш, възпитаваш и образоваш поколение.
- 1 like
Коментар
Коментар