Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
Чадо,
Не мисля, че чак толкова ще паднат цените, а и лично за себе си съм си определил цена около 800-900 евро за метър на хубава локация в центъра. Господ да ни помага да бъдем смирени с търпение и здраве да почакаме.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Да,това важно и аз го забелязвам,порадо това и справката показва високи цени,реално няма предлагане ,всичко е свито.Но дори и в такъв момент започна да се вдига и показва в същото време и спад ,в последния месец непрекъснато играе в не малки граници .Ключов ще е март ,защото тогава изтича мораториума и ще се види като цяло и фирми и граждани в какво състояние са и кой ще може да си погасява дълговете
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ключов ще е март ,защото тогава изтича мораториума и ще се види като цяло и фирми и граждани в какво състояние са и кой ще може да си погасява дълговете
- 2 Харесвания
Коментар
-
Чадо,
Не мисля, че чак толкова ще паднат цените, а и лично за себе си съм си определил цена около 800-900 евро за метър на хубава локация в центъра. Господ да ни помага да бъдем смирени с търпение и здраве да почакаме.
Язе имам ....2-3 предложения ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mopasan Разгледай мнениеОтносно извадката, която постоянно пускаш:
По мое наблюдение част от офертите са изтеглени от пазара, от където идва и спада които пускаш.
Ако се задържи понижението (независимо с колко процента е) ще се изтеглят още оферти.
Имоти, които са добри и не са спешни за продажба изчезват и остават продънени панелки, които така или иначе не са интерес за повечето хора.
Като отвори дума за панелките, да пипитам дали пък не е по-добре човек да купи в панелка в добра локация, отколкото ново строителство в пущинаците? В панелките също живеят християни.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mopasan Разгледай мнениеОтносно извадката, която постоянно пускаш:
По мое наблюдение част от офертите са изтеглени от пазара, от където идва и спада които пускаш.
Ако се задържи понижението (независимо с колко процента е) ще се изтеглят още оферти.
Имоти, които са добри и не са спешни за продажба изчезват и остават продънени панелки, които така или иначе не са интерес за повечето хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Недей така, ще се прекараш.
Изчакай да стане 200
Не мисля, че чак толкова ще паднат цените, а и лично за себе си съм си определил цена около 800-900 евро за метър на хубава локация в центъра. Господ да ни помага да бъдем смирени с търпение и здраве да почакаме.Last edited by Арменския пoп; 04.02.2021, 18:34.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Може ли да попитам каква е тази граница? Това някакъв минимум ли е или има възможности за още по-голям спад? Аз лично бих предпочел да изчакам, защото ми се струва, че около 800 евро на реални квадратни метри е справедливата цена. С тия общи части българския квадратен метър в момента отива към 1600 евро.
Коментар
-
Относно извадката, която постоянно пускаш:
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6c7yjg&f1=1
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 88602 euro
Средна цена на кв.м: 1267 euro.
паднахме под границата от 1270
Коментар
-
Може ли да попитам каква е тази граница? Това някакъв минимум ли е или има възможности за още по-голям спад? Аз лично бих предпочел да изчакам, защото ми се струва, че около 800 евро на реални квадратни метри е справедливата цена. С тия общи части българския квадратен метър в момента отива към 1600 евро.
Изчакай да стане 200
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6c7yjg&f1=1
- 2 Харесвания
Коментар
-
По отношение на средната цена от справката - според моите наблюдения част от офертите са изтеглени от пазара от където идва и спада в извадката ти. Освен това ако се задълбочи понижението добрите оферти, които не е належащо да се продават, се изтеглят. Остават продънени панелки, които така или иначе са интерес за много малко хора
Коментар
-
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6c7yjg&f1=1
Коментар
Коментар