If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не се въодушевявай чак толкова. Честно казано на това НПО, на което говорещият е представител, имам много малко доверие. Аз например повече варвам на това, което виждам около себе си, което съвпада с поста на Бертрам.
Ако гледа приходите на сектора за 2024 - номинално ще са по-високи от предходната година. По-важно е какво седи зад тези приходи. Колко увеличение на заплатите в сектора, каква печалба и какви оптимизации на разходите са предвидили за 2025-та. Всички световни гиганти в ИТ индустрията режат, а кога и как ще ни засегне не може еднозначно да се каже. Приятели, които са в този сектор ( скъпоплатнени дрлъжности) не са големи оптимисти .. да не кажа песимисти.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Амааа... Как така?! Нали тук маминия мастър каза, че е точно обратното. ИТ сектора е изправен пред сътресения и се свивал... Вече съвсем се обърках.
[ATTACH=CONFIG]n4234229[/ATTACH]
Не се въодушевявай чак толкова. Честно казано на това НПО, на което говорещият е представител, имам много малко доверие. Аз например повече варвам на това, което виждам около себе си, което съвпада с поста на Бертрам.
Да точно така за разлика от преди 2-3г сега взимат наполовина по-малко от колкото през 2021г трябва да работят доста повече и без екстрата "работа от вкъщи" и без да броим инфлацията.Нещо като във вашата професия, цените уж растат, сделките вървят, вие пускате щастливи коментари колко е добре, обаче вече няма 4% не ви звънят а вие им звъните, направо ги тормозите и вече се издържате от наеми вместо сделки. Да ви завиди човек
Амааа... Как така?! Нали тук маминия мастър каза, че е точно обратното. ИТ сектора е изправен пред сътресения и се свивал... Вече съвсем се обърках.
Да точно така за разлика от преди 2-3г сега взимат наполовина по-малко от колкото през 2021г трябва да работят доста повече и без екстрата "работа от вкъщи" и без да броим инфлацията.Нещо като във вашата професия, цените уж растат, сделките вървят, вие пускате щастливи коментари колко е добре, обаче вече няма 4% не ви звънят а вие им звъните, направо ги тормозите и вече се издържате от наеми вместо сделки. Да ви завиди човек
Да бе, то на вас затуй ви отесня сградата от нови и нови хора които назначихте. А ти остана да контролираш нещата.
То и при мен така. Дойде една млада нова колежка в едното ми звено в което работя, омъжена отскоро за сина на управителя. Но в час детето, гледам оправя се, показва ми само нещата и където не може. А аз само бия печата след контрол. Викам си, намерих и си имам жени за всичко. И шоферка, и за работа да ме покрива. Родих се направо!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар