If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво записа и кой курс е?Нищо не е изпуснала.Като е на английски голем праз.УНСС последните 20 години произвежда само брак.90% от завършилите са финансово неграмотни.
Философия с английски втори курс е...втория е испански
Ядосах се на дъщеря ми, защо не е записала икономика на английски в УННС, ама вече не й се ядосвам...
Какво записа и кой курс е?Нищо не е изпуснала.Като е на английски голем праз.УНСС последните 20 години произвежда само брак.90% от завършилите са финансово неграмотни.
със сигурност имаше един калъф, май по статистика, който мого късаше и там минах от втория път
висях на косъм и по търсовско право първа част, защото няколко човека не благоволихме да купим двата учебника,
които преподаватела носеше с илиянски чанти в лекциите
но аз бях задочно и доста след набора си
Ядосах се на дъщеря ми, защо не е записала икономика на английски в УННС, ама вече не й се ядосвам...
Как тъй не помниш!? Това не е ли един от основните препъни камъни у УНСС-то?
Наздраве!
П.П. Аз, с моята дългосрочна памет, за повечето изпити и номера на въпроса от конспекта помня.
кака, ти сега на съмнения ли ме подлагаш
със сигурност имаше един калъф, май по статистика, който мого късаше и там минах от втория път
висях на косъм и по търсовско право първа част, защото няколко човека не благоволихме да купим двата учебника,
които преподаватела носеше с илиянски чанти в лекциите
Коментар