IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

между част от нивите ми минава трасе свързващо два парка (1000дка и 200+дка) та си правих прочване кое как. Даже и с перфе документи 20декара са нищо за големите риби..200 по може,но и там им малее Отделно,че купуват тихичко на 2-3к лв и после сменят предназначението (за тях ядове няма)..50+е на квадрат само за производство, но и те не са будали - търсят земя и сменят статути..пак им идва в пъти по-изгодно. ако няма тогава се цакат.
    Арменец, нали знаеш, кой ще се смее последен...
    Па, ти си проучвай, няма лошо.
    Scotty, също да си проучва,..

Бърза работа нямам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Няма какво да определям аз. Много добре знам как вървят в този регион, неслучайно го дадох за пример. Обаче ми се струва, че ти нещо си се филмирал.
      Апропо, ако искаш да продаваш УПИ за фотоволтаици, то трябва предназначението да смени и за да го продадеш скъпо трябва да продаваш самия проект, а не просто земята. Надявам се да си наясно с тези неща, но за сега не си личи.
      между част от нивите ми минава трасе свързващо два парка (1000дка и 200+дка) та си правих прочване кое как. Даже и с перфе документи 20декара са нищо за големите риби..200 по може,но и там им малее Отделно,че купуват тихичко на 2-3к лв и после сменят предназначението (за тях ядове няма)..50+е на квадрат само за производство/логистики/строителство, но и те не са будали - търсят земя и сменят статути..пак им идва в пъти по-изгодно. ако няма тогава се цакат.
      Last edited by bertram; 02.11.2024, 23:29.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Като стана въпрос за " портфолио" 99% от брокерите нямат такова. Иска да те води на обяви от имот.бг, които ти сам можеш да си видиш в сайта И за какво да му плащаш комисионна в този случай? Другото е, че ако ти отидеш с брокер на обява пусната от друг брокер, а аз отида на същата обява без брокер- аз автоматично ставам предпочитания купувач защото брокера продавач освен от продавача взима комисионна и от мен, а при теб като си дошъл с брокер не взима втора комисионна
        Само не бъди наивен, съвет от мен. Части лица по обяви за продажби доста често не са никакви частни лица, а колега, колежка на главната действащ брокер. Само това ще ти кажа. Как се комуникира с продавач запазвам за себе си.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Той само каза че не е на бул. Прага, но е в района - баня Мадара. На ул. Тунджа са добри апартите. Той си знае къде е.
          Тази уличка не е лоша, тя пак е в района на баня Мадара. Тиха е и е близо до градинката на СРС.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Ииии, като си видял, мислиш че в тоя умрел форум с 90% определяш пазарната цена... ?!?
            Няма какво да определям аз. Много добре знам как вървят в този регион, неслучайно го дадох за пример. Обаче ми се струва, че ти нещо си се филмирал.
            Апропо, ако искаш да продаваш УПИ за фотоволтаици, то трябва предназначението да смени и за да го продадеш скъпо трябва да продаваш самия проект, а не просто земята. Надявам се да си наясно с тези неща, но за сега не си личи.
            Last edited by X_Y; 03.11.2024, 11:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
              Апарта на Прага не бил негов, хахаха, оня в княжевската вилна зона също ще се окаже, че не е негов, после що има сметка арменеца да рути софийски имоти, хахаха ще лъсне в АП, като гол охлюв
              Той само каза че не е на бул. Прага, но е в района - баня Мадара. На ул. Тунджа са добри апартите. Той си знае къде е.

Коментар

Това, верно ли ....?!
                100декара си ги обрах средата на октомври.

шипките са ми хоби и страст, а твърдения за схеми с евросубсидии са 100% лъжа.
                нито един проект по програма нямам. всичко съм си купил/правил сам

и ще дойде някой търчи-лъжи да ми обеснява кое от къде ми е. типично по български

Коментар

• Апарта на Прага не бил негов, хахаха, оня в княжевската вилна зона също ще се окаже, че не е негов, после що има сметка арменеца да рути софийски имоти, хахаха ще лъсне в АП, като гол охлюв
                  Last edited by Bailor; 02.11.2024, 22:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram

мамин,
                    с подобен бера
                    не е върхът,но става
                    мин година беше около 60к сега не знам
                    Това, верно ли ....?!

Коментар

то програмирането ако беше като лъженето на балъци ..ехе.. широк живот

на тоЗ имот какво му е

https://m.imot.bg/details/1r158021060398699
                      Той не продава доколкото знам в тези региони. И уверявам всички че познава материята с парцелите до болка, специфики има много там, скоро приключи една сделка с много казуси, това е дори по-сложно за работа отколкото жилищните имоти. И уверявам също аудиторията че при неговите клиенти няма недоволни, защото ако има казуси в сделка той не ги бута, а ги възпира.
                      Работата трябва да се върши професионално. Това е закон и за мен. Не виждам защо се драчите тука.
                      Last edited by bulgarian lev; 02.11.2024, 21:37.

Коментар

• за 50Е може да се намери в Перник..ти в бутово за 70.. писах ти !порядък!
                        търси балъци другаде
                        тук сме 'разбирачи'
                        Last edited by X_Y; 03.11.2024, 11:41.

Коментар

Объркал си рейса с линка...
                          виж цената
                          оня в бутово му търсиш по 10
                          да няма злато в парцела?

Коментар

на тоЗ имот какво му е

Объркал си рейса с линка...

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19

Не говорим за ЗЗ, а за УПИ, ако изобщо ти говори нещо...
                              Ама тука сте едни "специалисти" ..., мАни, бЕгай, пАй се...
                              Особено арменеца, той е "най-големия разбирач"....
                              Тати носи, мама влачи, булката счетоводства и тЕ така...

на тоЗ имот какво му е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Не те ли притеснява нивото на язовир Копринка, като си зем. производител в този район?
                                На Копринка му е..ха м..та, но той е в Казанлъшко. Спрял съм се на непретенциозни култури,които държат на суша и жега. Колкото толкова.

Коментар

Working...
                                X