Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Преди малко бях на среща с партньор. Говорим си за шенген. Разказа ми колко струват читави къщи в Малага.
Миии под 1,5 М € няма....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Преди малко бях на среща с партньор. Говорим си за шенген. Разказа ми колко струват читави къщи в Малага.
Миии под 1,5 М € няма....Last edited by Selena2024; 13.12.2024, 17:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ти не живееш в България и не си наясно.
Наскоро съобщиха в едно предаване, че много се е вдигнала възрастта за първо раждане и Ганка ражда за пръв път на 37 г. Много често остава с едно дете и не ражда второ. Жените гонят кариера, купуват си жилище и едва тогава стават майки.
Един мъж дори да иска да стане баща на 1, 2 или 3 деца няма как да го постигне без жена. В друго предаване казаха също, че много трудно се намират млади работещи в БГ и СФ - работна ръка няма. Същото важи и за "пазара на булки". Апартаментът е едно необходимо, но не и достатъчно условие, за да има човек семейство.Last edited by Selena2024; 13.12.2024, 17:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеСпоко бре, к'во си се запЕнил...
Бегай в лидЪла в понеделник...
. Китайците всекви заместители са измислили.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Наскоро съобщиха в едно предаване, че много се е вдигнала възрастта за първо раждане и Ганка ражда за пръв път на 37 г. Много често остава с едно дете и не ражда второ. Жените гонят кариера, купуват си жилище и едва тогава стават майки.
Един мъж дори да иска да стане баща на 1, 2 или 3 деца няма как да го постигне без жена. В друго предаване казаха също, че много трудно се намират млади работещи в БГ и СФ - работна ръка няма. Същото важи и за "пазара на булки". Апартаментът е едно необходимо, но не и достатъчно условие, за да има човек семейство.
- 1 like
Коментар
-
Споко бре, к'во си се запЕнил...
Бегай в лидЪла в понеделник...
Един мъж дори да иска да стане баща на 1, 2 или 3 деца няма как да го постигне без жена. В друго предаване казаха също, че много трудно се намират млади работещи в БГ и СФ - работна ръка няма. Същото важи и за "пазара на булки". Апартаментът е едно необходимо, но не и достатъчно условие, за да има човек семейство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Нищо, ей сега някой чакал ще ти постне цена в някое испанско село и ще ти каже - виж цени, същите като в Борово.
Миии под 1,5 М € няма....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, сега по твоите думи е момента да скочиш срещу побеснялаат тълпа и да продадеш
като се разсеят облаците, вдигнати от галопиращото стадо, може и да е късно за продаване
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Мдам. Да си дойдем на думата. Апартаментите са враг на репродукцията
Кишата, групата, лошите меркантилни жени и … апартаментите
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
нищо смешно няма в този хайп
да - бичия пазар се удължи максимално, но това не значи, че ще върви безкрай
тези глупости с 2079-та не знам има ли кой да им се връзва.
аз имам точна и ясна стратегия и в даден момент ще напиша кое как съм направил
засега съм пас по отношение на софийски имоти и за купуване и за продаване.
просто пазарът го движи тълпата, а тя спиране няма - ще изчакам да се разсеят облаците и ще действам.
като се разсеят облаците, вдигнати от галопиращото стадо, може и да е късно за продаване
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Мдам. Да си дойдем на думата. Апартаментите са враг на репродукцията
Кишата, групата, лошите меркантилни жени и … апартаментитеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
потенциални наематели - сега ипотекари
някои може да отпаднат, а други да си избутат кредита до финала
въпросът е какво правят инвеститорите, които чакат тълпи наематели?
ПП знам, че вярваш на глупостите ми, защото иначе щеше да си в отбора на ратко с баберки да ти капят наеми.
колко ли още седят зад клавиатурите всяка вечер
и чакат да дойде мау
- 1 like
Коментар
-
нищо смешно няма в този хайп
просто пазарът го движи тълпата, а тя спиране няма - ще изчакам да се разсеят облаците и ще действам.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеНе ти се отдава да разсъждаваш види се. На твое място бих се махнал от темата. Тук стана съвсем за смях.
просто пазарът го движи тълпата, а тя спиране няма - ще изчакам да се разсеят облаците и ще действам.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар