Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
То е ясно, че всеки от нас ще се гътне един ден. Важното е да се наслаждаваш на живота и да имаш поне едни 15-20 години (след пенсиониране), през които да си здрав и да може да пътуваш и да посетиш места, на които не си бил. И да имаш достатъчно пара за харчене естествено.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Жони, предполагам при всеки е индивидуално, но аз съм под 50 и не е същото както преди 10 години или както преди 20 съвсем.... Всичко работи , но не е както преди..... :-)Та по този повод внимавай с плановете. Моята кариера я приключих на 31 .... След това работя за удоволствие и покриване на разходите :-) .... разбира се всичко е шернатпо със семейството, а пътуванията по света/туристически/ ги направихме преди 40....
Опитай се да реагираш не първосигнално на тва дет ти пише Бай Пешето....има много истина....
ПП В момента дори апарти ме мързи да довършвам/разправям и съм склонен да ми изгори некъв кеш .....Нема енергия и мотивация. като на 25...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемакар и абсолютна издънка това с ваксините е индикация, че се готвят да не продължават мораториума и да спират подкрепата за заведенията и другите засегнати сектори...сега предизборно може да пуснат още месец-два, но после ще има - ааа вече има ваксини за който иска работете и си плащайте.
тогава ще заработят и отделите лоши кредити в банките.. А за къщето в Априлци ще потърся консултативната помощ на Джони. Не се майтапя. След 10 Март ще отида да видя предложението. А може и друго да си харесам.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Животът е цирк, Джони...срещу 3500€ квадрат. Стара сграда срещу Плазата - толкоз.
Джонката в някаква степен е прав - требе за по-голям имот поне 200-300К да се изръси човек, а ако и на специално място и изложение и т.н. още 100-200К.... Тва са поне през моята призма много пари, наистина много и сигурно ги има 1 на 1000 или по-скоро на 10 000 у нас.... И всъщност не трябва просто да ги има, а да може да ги изкарва в нормални срокове....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеТова не беше ли на Лев апарта? Или до него?
Лев, издири ми собствениците, а аз ще съдействам за къщата в Априлци. Да прецакаме брокерите е целта.
Цената естествено няма как да е над 180к за предполагам около 60те квадрата площ (чудно що ли не са я написали)?
https://ues.bg/bg/offers/14975-izkly...torska-gradinaОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Това е една от идеите ми, просто ми е малко рано за това, а и все още не мога да си го позволя съвсем. Имам енергия и ми се работи. Може би до 50тата си годишнина ще работя (ако съм жив и здрав), после мисля само да пътувам. Идеята ми е като на тебе дедо попе - да има 3 имота. Планински, морски и градски. И да имам избор къде да съм, когато съм в БГ. Съответно и да ми остане кеш, който да харча.
Кешът за харчене засега планирам да идва от дивиденти - за целта ми трябва още малко напън, за да придобия още повече дялове. Съответно и стойността на компанията да се увеличи. А за това трябва още много работа и да се открият още офиси по света, както и да сключим по-дългосрочни договори.
Планинският имот е уреден - Априлци. Там имам 2 вили, може и да построя нова и по-модерна, защото парцели имам достатъчно много.
Градският в София трябва да е поне 150 квадрата светли. За целта ще продам двата апартамента във Вазов един ден и ще купя по-голям, на място което ми харесва (а такива почти няма както знаеш).
Морският е лесен, защото там цените са смешни и едва ли ще се качат много. Едни 200к максимум ще ми стигнат за там.
Опитай се да реагираш не първосигнално на тва дет ти пише Бай Пешето....има много истина....
ПП В момента дори апарти ме мързи да довършвам/разправям и съм склонен да ми изгори некъв кеш .....Нема енергия и мотивация. като на 25...
- 1 like
Коментар
-
То е ясно, че всеки от нас ще се гътне един ден. Важното е да се наслаждаваш на живота и да имаш поне едни 15-20 години (след пенсиониране), през които да си здрав и да може да пътуваш и да посетиш места, на които не си бил. И да имаш достатъчно пара за харчене естествено.
ПП Напоследък, имам в предвид последните 10-тина години ,може и да си внушавам ,но много млад народ си заминава,като епидемия е .
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
А не знам дали си се разплакал знам само че истинският рев при теб предстои.Годинките си минават минават минават време курац пролази....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
жонка, синко, честно казано нищо не разбирам от изповедите ти. Уж имаш пари в бизнес, в ценни книжа и в апартамент, ако продадеш всичко събираш 600К. Тогава се питам защо просто не събереш кеша и не отидеш да си живееш живота в Априлци на вилата на мама и тати? С тия кинти там ще си живееш царски до 90 години, ще ядеш и пиеш на корем.
Кешът за харчене засега планирам да идва от дивиденти - за целта ми трябва още малко напън, за да придобия още повече дялове. Съответно и стойността на компанията да се увеличи. А за това трябва още много работа и да се открият още офиси по света, както и да сключим по-дългосрочни договори.
Планинският имот е уреден - Априлци. Там имам 2 вили, може и да построя нова и по-модерна, защото парцели имам достатъчно много.
Градският в София трябва да е поне 150 квадрата светли. За целта ще продам двата апартамента във Вазов един ден и ще купя по-голям, на място което ми харесва (а такива почти няма както знаеш).
Морският е лесен, защото там цените са смешни и едва ли ще се качат много. Едни 200к максимум ще ми стигнат за там.
Коментар
-
Виждам че си попил от немската култура.Истински индоариец с лява резбапрепоръка е
Коментар
-
Бати Бойку ши му ги гепипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и какво ще стане с 10 000 000 лв чужди инвестиции, които джонката е довел в страната?
Коментар
Коментар