Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Много си прав , но те по цял ден тренират за провокации
Коментар
-
Първоначално изпратено от disкmanv Разгледай мнение
Хайде да не се хвалим, че всеки анинимко тук се изтъква със какво или не, не това е целта, а всички останали са бедняци, въпроса е принципен за имотите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Все тая кой е просто не хранете троловете и те сами ще си отидат
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеТова е Орти, хахахаха, човек със спомени за имотни инвеститори..да падна ми дохода от наем под 2К. Ама имам други доходи за над толкова....и пак свободни средства за имот, доволно свободни за 70% самоучастие, гарантиращи ми нова чиста собственост с хоризонт 5 години.
Коментар
-
Това е Орти, хахахаха, човек със спомени за имотни инвеститори..да падна ми дохода от наем под 2К. Ама имам други доходи за над толкова....и пак свободни средства за имот, доволно свободни за 70% самоучастие, гарантиращи ми нова чиста собственост с хоризонт 5 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми не падат бе не падат тва е.
А его имам едни наематели от декември не стоят в София ама си плащат наема
Коментар
-
Това е Орти, хахахаха, човек със спомени за имотни инвеститори..да падна ми дохода от наем под 2К. Ама имам други доходи за над толкова....и пак свободни средства за имот, доволно свободни за 70% самоучастие, гарантиращи ми нова чиста собственост с хоризонт 5 години.Last edited by X_Y; 07.02.2021, 23:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/po-sveta/453...na-rim-321513/
Айде бре в Рим падат,в София няма да паднат...
Пандемията сваля цените на жилищата в центъра на Рим
Наемите и продажбите също намаляват с напускането на посетителите на града
Въпроса е в това заслужава ли си чакането - Ти как мислиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/po-sveta/453...na-rim-321513/
Коментар
-
https://www.investor.bg/po-sveta/453...na-rim-321513/
Коментар
-
Първоначално изпратено от kot_dodi Разгледай мнение
E, аз какво казвам? Тръгваш от нула, което е супер. Тръгни в USA с образование от 0 или Англия. Може би направих грешка, че си споделих годините. Явно някои хора по тези неща съдят . Опит и занаят се крадът. Който има малко по-страничен поглед ще ме разбере. Не е въпроса в това да защитаваш със зъби и нокти собствената си теза само, защото си се набутал, може би. Като им кажеш на някои хора, че ще падат имотите много лично го приемат . Казах, че не бих инвестирал, защото не виждам фундамент. Като не го виждам - дали ще инвестирам в акция без фундамент в стоковата борса или НИ е все тая. И на двеме места мога да бъда обран. .
П.П Споделих си годините в друга връзка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
1лв. ли, аз от кво живея според теб? От фотосинтеза? Айде всеки да съди по себе си от кво печели...
АМА сега наемите паднаха, наемателите избягаха със 200, цената на папото се вдигна, къде е Киро на кирия ?
Не те знам, но има много евтини начини за прехрана.Last edited by disкmanv; 07.02.2021, 23:14.
Коментар
Коментар