Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Принципно може да се види в имотния регистър, от снимката се вижда горе-долу кое е жилището.
Неповторимо удоволствие би било да се измъкне подобна сделка под носа на брокерастите без да им платиш и стотинка.
Според теб обаче, освен да вкараш един милион там, дали това жилище има някакво истинско практично приложение? В смисъл - аз лично не бих живял там. Най-малкото защото е на нисък етаж и е шумно. Какъв ли наем би платил някой? По-скоро го виждам като кантора на нотариус или нещо от сорта.
Иначе кичът вътре според мен е най-малкият проблем. За 1/10 от продажната цена ще се стегне и ще стане картинка.
За наем е безмислено, нишо не можеш да му вземеш, трохи спрямо цената. За живот-първи етаж, не знам, трябвс да се види.Това са имоти единици. За някой като Хърсев, дето е купил на Цветан Василев имота-бившия ресторант Кристал.
Знам, че съвсем наблизо живее и Цв. Бориславова.
Такива хора са таргета.
Затова ми е интервсно какви са сегашните собсвтеници, как са се сдобили с имота. Защото съм гледал например снимки на Гендович сградата , съвсем друго ниво лъха. Имаче няма проблеми, изриваш и правиш наново, това да е дерта..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
wow, след онова на съборна, което беше постнал със странична гледка към градската, което така и не отидох да видя, това е второто, което виждам за сигурно 10 години там!! И е с чиста фронтална гледка!! интересно ми е какви хора са собствениците. Вътре изглежда по-скоро... арт, да не кажа кич.
Неповторимо удоволствие би било да се измъкне подобна сделка под носа на брокерастите без да им платиш и стотинка.
Според теб обаче, освен да вкараш един милион там, дали това жилище има някакво истинско практично приложение? В смисъл - аз лично не бих живял там. Най-малкото защото е на нисък етаж и е шумно. Какъв ли наем би платил някой? По-скоро го виждам като кантора на нотариус или нещо от сорта.
Иначе кичът вътре според мен е най-малкият проблем. За 1/10 от продажната цена ще се стегне и ще стане картинка.
Коментар
-
Оскаре, ето нещо, което ще то хареса: Естествено, чисто трофейно жилище, за хора с мнооого излишен кеш. Не знам при отдаване под наем каква сума може да се очаква. Доколкото си спомням, ти търсеше точно на това място.
https://www.yavlena.com/properties/a...65&view=Hybrid
И брокерите как веднага са научили новите думички- става и за хоум офис хаха..
Много обичам, като ми прсвят разбор за какво става-подгодящо и за живеене , и за инвестиции ми е любимото..
Не знам как трябва да се тълкува фактът, че почват са излизат имоти на тези места??
Last edited by Oscar de la Hoya; 16.04.2021, 21:04.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеСега бях на оглед на апарта В НДК, дето се продава от ЧСИ на 2150 евра, на Бертрам .5 ти етаж без асанс, ЕДНО помещение без стени-от входа влизаш в “спалнята”, която е отделена с перденца.. кухнятя е просто едни шкафове до стената. Според мен не е повече от 50 м2 цялото.
Поне 30 човека желаещи..опашки с изчакване да влезеш. със сигурност ще се продаде, въпреки че според ЧСИ ще има обжалване и няма да е доброволнен въвода..
Мястото е уникално, във, а не до парка си.
Но пазарът е прегрял определено. Там съм гледал на такива пари преди време без ЧСИ, нормслна продажба. И стоя години, доксто се продаде, беше 140 м2
https://www.yavlena.com/properties/a...65&view=HybridLast edited by ejonny2376; 16.04.2021, 20:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеСега бях на оглед на апарта В НДК, дето се продава от ЧСИ на 2150 евра, на Бертрам .5 ти етаж без асанс, ЕДНО помещение без стени-от входа влизаш в “спалнята”, която е отделена с перденца.. кухнятя е просто едни шкафове до стената. Според мен не е повече от 50 м2 цялото.
Поне 30 човека желаещи..опашки с изчакване да влезеш. със сигурност ще се продаде, въпреки че според ЧСИ ще има обжалване и няма да е доброволнен въвода..
Но пазарът е прегрял определено. Там съм гледал на такива пари преди време без ЧСИ, нормслна продажба. И стоя години, доксто се продаде, беше 140 м2това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Но пазарът е прегрял определено. Там съм гледал на такива пари преди време без ЧСИ, нормслна продажба. И стоя години, доксто се продаде, беше 140 м2
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
При продължаващи мораториуми и по ипотеки и по наеми на запад. С изкупуване на закъсали ипотеки. Не знам дали това са процъфтяващи цени. И така да е, не виждам защо това да е повод за радост в България.
България е точно както Киро Брейка предсказа https://bnr.bg/burgas/post/101439311 - наеми, кредити, помощи и накрая дръвцето...
Berlin rent cap overturned by Germany's top court
https://www.dw.com/en/berlin-rent-ca...urt/a-57209268
И Курнелия няма да ти помогне...
Коментар
-
Сега бях на оглед на апарта В НДК, дето се продава от ЧСИ на 2150 евра, на Бертрам .5 ти етаж без асанс, ЕДНО помещение без стени-от входа влизаш в “спалнята”, която е отделена с перденца.. кухнятя е просто едни шкафове до стената. Според мен не е повече от 50 м2 цялото.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЩото аз там съм участник от 30 години, ти -поредния зяпач на перона, споко, и аз съм бил млад офицер
Прогнозата ми е за една продължителна криза до 2025г.
По-лесно няма да става. Тепърва купона престои.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
България е точно както Киро Брейка предсказа https://bnr.bg/burgas/post/101439311 - наеми, кредити, помощи и накрая дръвцето...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Аз не бих прогнозирал спад на пазара, но може и да забави или спре ръста. В момента цените са на нивото на 2008-ма, но доходите 2-3 пъти по-високи. Нали не вярваш, че доходите ще паднат до ниво 2008-ма?
- 1 like
Коментар
-
У нас спирка нема - имотите са единственото смислено нещо в този живот. Всяка спестена стотинка отива за самоучастие. Вечен ръст по 40% годишно ни чака.
- 1 like
Коментар
Коментар