Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
банките ще имат много сериозни проблеми тази и идната година.
няма да минем без още увеличение на 'таксички', а тези с кредитите да му мислят.
не е проблем, че основната лихва ще седи 0, ч еможе и -%.. проблемът е, че ще имат загуби от лоши кредити, които трябва да наваксат , защото в даден момент ще им се наложи да увеличават капитал...нещо, което видяхме с ПИБ с какви схеми се случи. Никой в момента няма свободни пари за това та ще прехвърлят проблема на болната глава на здравата (тези, които чинно си плащат кредити).
вероятно първо ще ударят потребителските и крартите, но те не са хич малко особено в условията на кризата доста хора се накълваха, за да изкарат годината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
И като се събудиш потен юргана паднал на земята ...Не мога да разбера що лъжете и се хвалите като там за местните сте измет по долна от всичко.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнениеБанките май послъгвали с лихвите???
https://trud.bg/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D...EX1_2RVublJPl0
няма да минем без още увеличение на 'таксички', а тези с кредитите да му мислят.
не е проблем, че основната лихва ще седи 0, ч еможе и -%.. проблемът е, че ще имат загуби от лоши кредити, които трябва да наваксат , защото в даден момент ще им се наложи да увеличават капитал...нещо, което видяхме с ПИБ с какви схеми се случи. Никой в момента няма свободни пари за това та ще прехвърлят проблема на болната глава на здравата (тези, които чинно си плащат кредити).
вероятно първо ще ударят потребителските и крартите, но те не са хич малко особено в условията на кризата доста хора се накълваха, за да изкарат годината.Last edited by bertram; 26.03.2021, 11:49.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Живея в студио близо до НДК, когато съм в София (по няколко дни месечно). Сървъри там няма, само идея беше да се складира там част от техниката, понеже в офиса няма място. Самото студио го плаща фирмата ми, защото често имаме и гости, които не искат да са по хотели. Бившият ми шеф, сега съдружник, също го ползва когато е в София.
Нещо нередно да виждаш?
На мен ми трябва голям апартамент и то за времето след като спра да работя активно. Едва ли ще е идните 5 години. Сега защо да наемам каквото и да било? За какво ми е?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от simbad Разгледай мнение
същия ЪП като в Софиятук ме хвана , и аз трябва да почерпя - народа се изнася от града. Може да се преместя във физически 120 м2 нещо както 300-400 м2 в България
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Разправат у мюних наемите яко ъп, ти как го виждаш/усещаш? ...тук ме хвана , и аз трябва да почерпя - народа се изнася от града. Може да се преместя във физически 120 м2 нещо както 300-400 м2 в България
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Мани тоа не му стигат парите едно хубаво жилище да си наеме ми споделя децката со сървърите. Иначе е мелеонер на приказки, лепат му се каки нонстоп. Кат се замисла те и каките сигур от сарвъро ги вади
Нещо нередно да виждаш?
На мен ми трябва голям апартамент и то за времето след като спра да работя активно. Едва ли ще е идните 5 години. Сега защо да наемам каквото и да било? За какво ми е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Попе, тия лихви в България няма да ги доживеем за съжаление, тук под 2.7 гпр няма
Коментар
-
Жонка фантазиите са хубаво нещо.С доход 30000 кинта да твърдиш че ти е скъпо някак си намирисва на лъжа.Твърдиш че България е кочина а търсиш да се набуташ за 500000 в най голямата кочина.Някакво раздвоение ли имаш но определено се забелязва някаква лудост у тебе...Вземи реши накрая какво искаш и къде и го направи...
Това е прогнозен доход, но може би ще го достигна при добри резултати. Поне такива са индикациите ако гледам 2020. До средата на 2020 бях на заплата и получавах половината от това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от simbad Разгледай мнение
O Бони? Гледам върви бизнеса и се къса , народа купува от по света и увас. Във всеки сайт пише какво поскъпване . Няма ли да почерпиш ? Хахахахаха
Коментар
-
Жонка фантазиите са хубаво нещо.С доход 30000 кинта да твърдиш че ти е скъпо някак си намирисва на лъжа.Твърдиш че България е кочина а търсиш да се набуташ за 500000 в най голямата кочина.Някакво раздвоение ли имаш но определено се забелязва някаква лудост у тебе...Вземи реши накрая какво искаш и къде и го направи...
Коментар
-
Тези 500к в момента ми носят по 1к дневно. 5-стайния ще го захлупя тогава, когато всичко иде в киреча. Ще идват да ми се молят разни собственици да им купя ненужния кофтор. Само че и цената ще бъде наполовина.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тези 500к в момента ми носят по 1к дневно. 5-стайния ще го захлупя тогава, когато всичко иде в киреча. Ще идват да ми се молят разни собственици да им купя ненужния кофтор. Само че и цената ще бъде наполовина.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар