Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
само ако спечели на кавръчето любимката , но те не могат да управляват без да се коалират с някой.
първо ще се увеличава външния дълг колкото може (който и да дойде на власт ще тегли заеми по схемата 50-50, 50% в наши проекти 50% ползу роду), това май ще се прави масово в ЕС и ще продължи докато не гръмне някой тип Гърция..
след това ще се огледат в бизнеса и гражданите така си мисля, а какво си мислят мафията е друга работа.
Коментар
-
Само брокерчета. Не става за писане тоя форум но поне да догоните малко истинските форуми по информация https://www.europarl.europa.eu/doceo...BG.html#title3
Какво тихомълком се прие на първо четене. Спасявайте се докато можите. Особено туристческите наеми.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Bertram - очакваш ли повишаване на преките данъци?
Аз ако съм по 10 за неосновно жилище - т.е не ти е с този адрес личната карта.
Едно семейство с малки деца макс 2 имота - по един на родител. Който иска повече - ФИРМА или да си плаща ДЕБЕЛО. За фирма същия дебел данък, ама пък там си ги приспадаш разходите
първо ще се увеличава външния дълг колкото може (който и да дойде на власт ще тегли заеми по схемата 50-50, 50% в наши проекти 50% ползу роду), това май ще се прави масово в ЕС и ще продължи докато не гръмне някой тип Гърция..
след това ще се огледат в бизнеса и гражданите така си мисля, а какво си мислят мафията е друга работа.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
то става направо като апостола, но през призмата на имотите - ако спечели печели цял народ, ако загуби губи той
истината е, че ниските цени в НИ не идват от хубаво стечение на обстоятелствата в икономиката... уви
та по-добре всички понижителски прогнози да излязат грешни, но няма само меко на хляба.
Аз ако съм по 10 за неосновно жилище - т.е не ти е с този адрес личната карта.
Едно семейство с малки деца макс 2 имота - по един на родител. Който иска повече - ФИРМА или да си плаща ДЕБЕЛО. За фирма същия дебел данък, ама пък там си ги приспадаш разходитеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
да, ама ако спечелиш, печелят и други по веригата, което не е за пренебрегване.
истината е, че ниските цени в НИ не идват от хубаво стечение на обстоятелствата в икономиката... уви
та по-добре всички понижителски прогнози да излязат грешни, но няма само меко на хляба.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Така като гледам следваме Германия,там до Март ...всичко ще е локдаун,нали видя почнаха да говорят за британския щам.Васкините не са моркова,защото много хора вече явно осъзнават че ваксината може да им донесе в най-лекия вариант множество увреждания или дори смърт .Маса ваксиниран персонал по болниците се оплаква от много усложнения и това е при първата доза,но това никога никъде няма да го прочетеш,то се крие .Васкините за Ковид носят голям риск за организма на всеки човек ,и тук е въпроса дали ще си увредя здравето след като съм здрав или ще продължа да съм здрав и да живея пък каквото ми е писано .Масово в цяла Европа расте скептицизма към тези ваксини .Не забравяй че с времето вс еповече се увеличава и критичната маса от хора останали без доходи и които няма какво да губят .Писал съм и преди че ако аз например нямам нищо,но нямам и доходи ,нямам прехрана няма да ми пука да излезна на улицата ,никой не може да ме спре .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Въртя ги бе,
Наскоро имах една, но не се разбрахме принципно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Кавръков, знам, че не ме обичаш и ме наричаш спекулант, но всъщност това са си търговски сделки и ако загубя губя само аз.
Коментар
-
Ето нали виждаш и сега ,ще инвестирал на зелено,мътни води ,и да загубел ,иначе щял да спечели 100 процента ,сам виждаш колко е алчен човека,той има имоти ,купил е но дори сега в тази нечувана криза ,където дръпнаха шалтера на света буквално той мисли за още и за още,дори не се и замисля ...
Затова ще страдат всички ,заради тази алчност за още и за още ...нищо не е безкрайно,ввсичко си има таван някакъв
Така, че кое му е лошото.Last edited by Zalmoxis; 21.01.2021, 18:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.dnes.bg/politika/2021/01...a-april.477344
Ангелов поиска: Извънредна епидемична обстановка до края на април
Причината - лоши тенденции, свързани с разпространението на новия щам
Коментар
-
https://www.dnes.bg/politika/2021/01...a-april.477344
Ангелов поиска: Извънредна епидемична обстановка до края на април
Причината - лоши тенденции, свързани с разпространението на новия щам
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Кавръков, знам, че не ме обичаш и ме наричаш спекулант, но всъщност това са си търговски сделки и ако загубя губя само аз.
Коментар
-
Когато акцента и цялата тежест паднат основно върху имота като инвестиция и само там се натяга ластика ,системата се чупи .
Всички трябва да осъзнят че безкраен растеж няма,през последните 10,20 години се говри само за растеж,растеж,растеж,чакай малко какво е нужно на един индивид да живее добре ,да се чувства щастлив и здрав ?Замисли се ,нещата не са много ,обаче когато всички са на колелото да върят до припадък в името на разтежа идва момента в който природата ,системата на живот в която живеем сама се балансира с криза ,дали ще е вируса или друго все тая .
Ето нали виждаш и сега ,ще инвестирал на зелено,мътни води ,и да загубел ,иначе щял да спечели 100 процента ,сам виждаш колко е алчен човека,той има имоти ,купил е но дори сега в тази нечувана криза ,където дръпнаха шалтера на света буквално той мисли за още и за още,дори не се и замисля ...
Затова ще страдат всички ,заради тази алчност за още и за още ...нищо не е безкрайно,ввсичко си има таван някакъв
Коментар
Коментар