Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Орти, вервай ми оценявам чувството ти за хумор добре. Обаче по-безсмислен трол от теб в темата няма. Единствено лични нападки и опити за разводняване на темата. Вариантите са 2 - или ти плащат от инвестор за да провокираш дискусии/спорове и гледания / всъщност постигаш обратното/ или се самозаблуждаваш, че като предизвикваш/дразниш хората, които съобщават фактите свързани с имотите ще ги откажеш и информационната мъгла ще свали цените.....
При първото си за уволнение, а второто явно не можеш да постигнеш защото от както се напъваш цените растат с рекордно темпо....Има и трети вариант - да си ''леко'' злобничък към хората справили се по-добре от теб..., но да знаеш това няма да ти помогне....
Успех....:-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнениеСлучка от вчера: Съседка през 2 къщи отдава 2 стаи под наем. Единия квартирант е майстора който ми прави част от ремонта. Другия квартирант не плащал наем, ток, вода, интернет няколко месеца. Вчера михавах с колата покрай оградата и видях как хвърчат дрехи през оградата навън на улицата. Голямо шоу беше за махалата, чуваха се виковете на хазяйката от километър, а квартиранта бил в Балчик спешно да търси друг подслон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнениеСлучка от вчера: Съседка през 2 къщи отдава 2 стаи под наем. Единия квартирант е майстора който ми прави част от ремонта. Другия квартирант не плащал наем, ток, вода, интернет няколко месеца. Вчера михавах с колата покрай оградата и видях как хвърчат дрехи през оградата навън на улицата. Голямо шоу беше за махалата, чуваха се виковете на хазяйката от километър, а квартиранта бил в Балчик спешно да търси друг подслон.
Коментар
-
Случка от вчера: Съседка през 2 къщи отдава 2 стаи под наем. Единия квартирант е майстора който ми прави част от ремонта. Другия квартирант не плащал наем, ток, вода, интернет няколко месеца. Вчера михавах с колата покрай оградата и видях как хвърчат дрехи през оградата навън на улицата. Голямо шоу беше за махалата, чуваха се виковете на хазяйката от километър, а квартиранта бил в Балчик спешно да търси друг подслон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fsck Разгледай мнениеСтига ме изнервяхте , да не мислите, че е лесно да се живее с 5 лева на ден. Дано ми опростят някое наемче, да може поне хляб да купя - пърцуцата и бурканите от село са ясни, че без тях лошо у големата Софеа!
има и човечни хазяи, може пък да ти опростят някой и друг наем, няма да си първия покрай пандемията
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
не беше ли на 22.04 .21г
а преди това на 17.12.20г. и 28.09,20
абе въобще ти си купуваш яко
когато няма какво да правиш и се чешаш по носа
ходиш да купиш нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ами, почти всички участници на пазара на суровини за строителството ти казаха, че цените са нагоре с изключение на желязото.
ПП Аз как да баламосвам някого, при положение, че съм купил имот на 21.04.21г.???? Може да съм баламосал себе си и никой друг.
а преди това на 17.12.20г. и 28.09,20
абе въобще ти си купуваш яко
когато няма какво да правиш и се чешаш по носа
ходиш да купиш нещо
може ама чилийско вино на намаление
от Лидл
за 2.90
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Годината се очертава супер добра за зърнените в БГ, но борсовите цени са рекордни. Ще захлебят яко тая година.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Кой е тоя перко и защо трябва да ни вълнува че продавал някакви коптори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Не разбрах кой какво конкретно казва че не е вярно обаче? Дай ми пример. И пак ти казвам, аз не съм на пазара. Давам ти линк че даже Киро Брейка ПРОДАВА а ти с твоите въображаеми приятели си търсите кой да баламосвате да ви откупува екперименталните земетръсни мостри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеЦените на зарзаватите са яко надоле.
При добра година, каквато се очаква, зърнените и варивата също надоле. Потребителската кошница отива надоле.
Какво става с инфлацията, за която говорят госпожата, левчо и Адреналинчо!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ама аз говорих за миналата година като паднаха цените, не че сега са паднали. И ти и другия ти ник не можете да проследите нишката на разговора за какво става дума. А за тва дето си го купил навит ли си за ми пратиш всички документи, аз ще ти пратя сто лева в ескрол. Даже ти предлагам направи си един пейтриън акаунт и ги пусни там да може всеки заинтересова олимиец да си ги купи, така ще имаш много клиенти
Тези 100лв. да ползваме за среща и почерпка срещу х-л България в Бургас.
Коментар
Коментар