If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Олигофрените, даже не си спомнят какви заклинания редят 4 години.
за сравнение, един лумпеняк понижител бил на 26, като станал на 30, се ощипал, че няма да е вечен, докато имота, който чекал си стои вечен, безмълвен и нетърпящ възражение високомерен и непоклатим паметник
Те тия нашите тук началници на гари минаха вече 40-те. Аз разбирам някой да чака ама да е на 25-28. Тати или деди като се сети ще купи.
Ама тез, за кога?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
я кажете какво да прави човек с пари, който не иска да си купува тухли, не защото са много скъпи или много евтини, а просто защото не го устройва маржа ..
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
ти що реши ,че знаеш какво мисля за циклите ? ти явно смяташ ,че морето е до колене и ти е ясно всичко . дано но надали ! Пак ще ти кажа елементарното, има ли масова тенденция най адекватното е да бягаш от нея !
ПП Хубава графика си пуснал за щатските имоти а дали си я погледнал детайлно ?
Песимистът да не е погледнал детайлно значи все едно ти да си си забравил картата и да си обърнал север - юг. Той и теб е погледнал детайлно и то отдавна, калкулирал те е и е нарисувал профила на купувача, пишман купувача обаче....вечен кандидат само, бих добавил.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Това е въпроса за много пари !!! Какво да се прави и отговор еднозначен няма . Имам имот повече от теб та не се пъни излишно ,няма нужа а и смисъл !
Съгласен съм, че въпроса е за много пари, но аз никога не бих се чудил какво да правя с имотите си. Ти, ако както твърдиш имаш повече имоти от мен,.. ако не знаеш какво да ги правиш. Това вифаджиите, не случайно има толкова вицове за вас
Всички бизнесмени не правят само това но е ясно ,че ти няма от къде да знаеш. и стига с лични отклонения,мисля ти е ясно ,че ситуацията е непредвидима и това и коментирам .стига с тая максима имот та имот . имота не е панацея и в момента не съм убеден ,че е по малкото зло .
Ма той не беше панацея и преди 4 години, то и тогава същото редеше тук.
И той ли излага убавите ора, мислех че само аз.
Това е проблема на понижителите, никой не продава на желаната от тях цена. А, никой уважаващ себе си собственик няма да им продаде на нежелана от него цена
а, те па като са се засилили да купуваааат...
оправдания само и хленч и чакане, продължително търпеливо изчакване.
и понякога пренареждане мебелите в децката.
Това е проблема на понижителите, никой не продава на желаната от тях цена. А, никой уважаващ себе си собственик няма да им продаде на нежелана от него цена
въобще в момента не е това темата . стига следвал само гласЪт в главата ти. опитай се диалог да водиш .
пачанга, нали си бизнесмен, нещо което няма как да приема за достоверно.
ми инвестирай у "бизнеса", всички бизнесмени така правят.
Всички бизнесмени не правят само това но е ясно ,че ти няма от къде да знаеш. и стига с лични отклонения,мисля ти е ясно ,че ситуацията е непредвидима и това и коментирам .стига с тая максима имот та имот . имота не е панацея и в момента не съм убеден ,че е по малкото зло .
Коментар