Първоначално изпратено от ejonny2376
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Няма страшно за България, нали със Жан Виденов направихте партия и ще вземете властта! Ще ни спасите от разпадащият се, гнил, консуматорски капитализъм, от чорбаджиите-изедници също. Ще настане комунистическа свобода, всеки ще има толкова и такива имоти, каквито иска. Жени също. Няма да има маски, ваксини и дезинфектанти. Кашкавал, бензин и маслини също.
Иначе съм антикомунист - по скоро анти некадърниците - демокрадците се оказаха по големи некадърници от комуниститеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеДжонка, къде си да вкараш малко кинти в тая тема, че нивото много падна и некви малоимотни само пишат тука.
Тва още малко и ще се превърне в темата на социално слабите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Времената не са несигурни - те са ДИРИЖИРАНИ
Короната е причина да няма зверска криза, наистина зверска, невиждана в историята.
Преди 30години се разпадна социализма, сега се разпада индустриалния капитализъм - икономическата доктрина на 1950-60г. или консуматорското общество. То се изроди в мързеливо ЛАКОМО гардже което вече не може да бъде изхранено ни от колониите, ни от Китай....
Сега ще ни вземат ВСИЧКО(ние тамън взехме да ставаме капиталисти) за да ни принудят да работим и да слушкаме.
Под всичко имам предвид - свободата, собствеността - и имотите, и колите (споделено пътуване) и всички материални придобивки.
Преди стимулират те да купиш за да ползваш. Сега ще плащаш само наем и няма да имаш нищо. Ще ни вземат собствеността като сложат данъци и такси колкото е наема
Каква ми е ползата да слагам маска, ваксина, дезинфектант?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
ратко, евалла за едно изречение в което свърза три думи (в червено), които поотделно са в пълно противоречие една с друга и същевременно каза истината (в синьо).
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
щом пачангите започнат да мислят за спекула с имоти, смятай, че цените има още дълго да катерят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Аз не съм ти виновен, че се отъждествяваш с някого, а сделка с имот и спекула е най-грандиозната глупост, която може да се прочете
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Тук съм съгласен.Но за икономиката няма как да се съглася че е наука.Налудничавите брътвежи и теории на разни хора не могат да бъдат наукаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
При тебе забелязвам противоречие между думи и дела,Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Бай пеше това че нещо не го разбираш не значи че не съществува
Коментар
-
Времената не са несигурни - те са ДИРИЖИРАНИ
Короната е причина да няма зверска криза, наистина зверска, невиждана в историята.
Преди 30години се разпадна социализма, сега се разпада индустриалния капитализъм - икономическата доктрина на 1950-60г. или консуматорското общество. То се изроди в мързеливо ЛАКОМО гардже което вече не може да бъде изхранено ни от колониите, ни от Китай....
Сега ще ни вземат ВСИЧКО(ние тамън взехме да ставаме капиталисти) за да ни принудят да работим и да слушкаме.
Под всичко имам предвид - свободата, собствеността - и имотите, и колите (споделено пътуване) и всички материални придобивки.
Преди стимулират те да купиш за да ползваш. Сега ще плащаш само наем и няма да имаш нищо. Ще ни вземат собствеността като сложат данъци и такси колкото е наема
- 1 like
Коментар
-
Пачангов стана ми любопитно откога икономиката станала наукаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
короната малка причина ли е ? в несигурни времена хората трупкат запаси за черни дни ... врмената са такива, но на онбашиите това натрупване е неизгодно ... целта е една едничка .. превръщане на населението в потребител, който не планира разходите си, а потребява и потребява и потребява .. но това в несигурно бъдеще няма как да се случи без някакъв вид принуда и хоп .. появява се световна пандемия .. страх, ужас ... масова психоза и хоп хората почват да харчат като за последно, да не би някой друг да им похарчи спестените парички ... елементарно, но това може да е просто временно решение ... след като масовата психоза отшуми ще настане истинка тишина .. във всяко отношение, но най вече в потреблението ... на всичко и това всичко включва и имотите. това което се случва в момента е като да вкараш един мотор в червения оборотен диапазон, форсираш и чакаш финала, след финала оборотите падат .. обаче ако задържиш дълго в червения сектор има и друга вероятност .. а именно да гръмне мотора. и да и според мен не се знае какво ще стане в бг . нищо чудно при всичките ни лоши показатели точно ние да гръмнем и финала за нас да е се окаже преди финала
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Нулевата инфлация е най-лесна. Трябва просо БНБ да стои мирно и нищо да не прави и нулевата инфлация започва.
- 1 like
Коментар
Коментар