Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да, но само ако попада в около 20 уиш локации.
иначе трябва са призная, че песимисчо е станал кооперативен.
Коментар
-
да, но само ако попада в около 20 уиш локации.
иначе трябва са призная, че песимисчо е станал кооперативен.
Пимам, ако знаеш, как стоят нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Малко по-надолу пак в пряка на Луи Айер имаше някакви бургазлии дето бяха изкопали вече дупката преди 5-6 месеца, ама като не ги знам какви са, нищо не ми излезе и в гуглето по име на предприемача и ме хвана шубето даже да им звъня.
Би трябвало да го подмина ама няма друго....
Коментар
-
Не бих казал, че ще стигнем до съгласие за цените. Аз планирам местене пак в тристаен, но в по-добър квартал, обаче на оферта от половин милион лева някак не се блазня. От друга страна половината мога да кеширам от настоящия ми апартамент.
Един приятел, който ми предлагаше Люлинска едностайка взе че я продаде за няколко хиляди евра над това, което на мен ми се струваше скъпо. Бях споменавал средната цена тука и като цяло повечето я смятаха за висока. Така че след моя опит от продажбата в Лагера и този случай в Люлин, взех да се чудя вече в мен ли е проблема. После пак се връщам на мисълта, че да дам 250 К евро за нещо дето или ще е на ШЗ или за изриване е повече от приемливото за мен. Ако ще ги давам, искам да е нещо дето ще кажа уау от раз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
в кръгът на шегата
всеки строител, който използва минерална/каменна вата и еталбонд за фасадата е в неговия wish list
бокал са вътре със сигурност, за други има доста варианти
иначе трябва са призная, че песимисчо е станал кооперативен.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
да тва е....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепичове, много добре се разбирате двамата ))
номче, изчакай малко, песимисчо секи момент ще даде детайлите.
Един приятел, който ми предлагаше Люлинска едностайка взе че я продаде за няколко хиляди евра над това, което на мен ми се струваше скъпо. Бях споменавал средната цена тука и като цяло повечето я смятаха за висока. Така че след моя опит от продажбата в Лагера и този случай в Люлин, взех да се чудя вече в мен ли е проблема. После пак се връщам на мисълта, че да дам 250 К евро за нещо дето или ще е на ШЗ или за изриване е повече от приемливото за мен. Ако ще ги давам, искам да е нещо дето ще кажа уау от раз.
Коментар
-
Ако е на Тасков и Стоянов, гледах го преди няколко месеца на сайта им. Много големи общи части, пък спалните 3 метра широки. Една от причините да разкарам Лагера беше точно тесните спалнички. Като го вземах си мислих, че 3 метр е ОК, но после се разкандардисах, няма си удрям всеки път краците като минавам покрай леглото в спалнята.
Коментар
-
ако песимисчо ти сподели дори една от неговите наблюдавани 20 локации аз съм готов да почерпя яко. ей така, за развитието.
ма не ми се верва,
за партизанин е той.
а ти чак за строител го питаш ))
всеки строител, който използва минерална/каменна вата и еталбонд за фасадата е в неговия wish list
бокал са вътре със сигурност, за други има доста варианти
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Има и такива моменти, какво да се прави. Досега и трите неща дето съм вземал на зелено съм вземал след като моят етаж е бил готов, т.е. не е съвсем зелено. Сигурно е интересно човек да се включи на тъмно зелено, ще се наложи да чакм явно.
Ще чакам тогава 4и40-то да сподели, ако има интерес.
Коментар
-
Отдавна беше, може и месец - има нова сграда до Южният парк - в Южната част на Гоцето до Луи Айер / не са Ливадите/ 2-3 та линия от парка. Джони каза 1800 цена, но аз я видях обявена без ДДС....Потърси на сайта ще излезе нещо....
Коментар
-
Това дето Джони пуска преди време в Гоцето до парка не те ли устройва ? Ще си в зоната на 73-то....Ако не се лъжа някъде го гледах на 1400-1500 без ДДС, а ти предполагам не си Джони....
Коментар
-
Пропуснал съм какво е посочил Джони, сега ще трябва да го търся назад някъде.
Коментар
Коментар