Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Понеже много го хвали твоя строител, давай го тоя чиляк да го видим какво предлага. Може на лично съобщение разбира се. Наистина при тъмно зеленото референциите от доволен клиент са много важен фактор. Конфиденциалността е гарантирана.
А дано и 4и40-то сподели какво предлага. Тази година в България не съм купувал. Обаче другият месец може да огранича липсата на покупка до София само.
Той в момента няма проекти които да са ми интересни като места / или са за живеене или са в неприемлив район. Има един проект незапочнат на място което харесвам, но там има 100+ човека списък с чакащи...Не мога да се състезавам..., а бизнеса му върви добре и както се казва сиренето е с пари.../
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
около 2029-та
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Понеже много го хвали твоя строител, давай го тоя чиляк да го видим какво предлага. Може на лично съобщение разбира се. Наистина при тъмно зеленото референциите от доволен клиент са много важен фактор. Конфиденциалността е гарантирана.
А дано и 4и40-то сподели какво предлага. Тази година в България не съм купувал. Обаче другият месец може да огранича липсата на покупка до София само.
ма не ми се верва,
за партизанин е той.
а ти чак за строител го питаш ))
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
ИЗГОДНОТО е променливо понятие... Сега обмислям покупки на тъмно зелено / ама много тъмно/ на 50-70% повече от това, което платих последно.... И мисля че е изгодно....
Има един безспорен факт, че всяка година назад от 2014 насам всеки купил го е напрввил изгодно....
Коментар
-
Мисля....основно около бройката.... Сега докато мисля е вероятно да е късно....
Живота е радост и тъга.... Накрая ще усредня цифрите , а това новото евентуално ще си достигне сегашната искана цена след 13 години....препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ами чакам да, политически е заложено. Апартаментите са едно от малкото неща абсолютно сигурни че ще са безплатни в близко бъдеще. Непонятно за мене как не усещате на къде духа вятъра. Каквото и да си говорим БСП е най-достойната партия. Дори младите им се кефят вече, трупат точки много бързо. Гледай съвсем безпристрастни реакции https://www.youtube.com/watch?v=HKWxu5Hr5Wg&t=310s
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз не съм, но който е купил сега е ясно, че не е сбъркал хич..../ Скай, Ледчо и Левчо със сигурност/
За Скай също, споели ми момичето, браво на нея!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
така беше и в далечната 2008-ма.
после имаше хлъц, пръц и тишина на имотния фронт.
помисли си добре.
Живота е радост и тъга.... Накрая ще усредня цифрите , а това новото евентуално ще си достигне сегашната искана цена след 13 години....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не мисли като хазартен тип. Турците казват на тези които разбират от всички - окаля...което значи въздух под налягане.
Значи ако съм дал 5 лева, а утре е 20 лв инвестицията ми аз да бързам да продавам да кеширам, вместо да вземам по 25 стотинки на година от 5те си лева, така ли. Моите 20 кинта никога не се губят....ще взема 50.
Трябва и да го умееш, да имаш време и възможности(пари) да го реализираш. (И ТРИТЕ ДЯДО ПОПЕ) Иначе духаш супата, каквито и действия да предприемеш в най-добрия случай ще преливаш от пусто в празноНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
ИЗГОДНОТО е променливо понятие... Сега обмислям покупки на тъмно зелено / ама много тъмно/ на 50-70% повече от това, което платих последно.... И мисля че е изгодно....
после имаше хлъц, пръц и тишина на имотния фронт.
помисли си добре.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ами чакам да, политически е заложено. Апартаментите са едно от малкото неща абсолютно сигурни че ще са безплатни в близко бъдеще. Непонятно за мене как не усещате на къде духа вятъра. Каквото и да си говорим БСП е най-достойната партия. Дори младите им се кефят вече, трупат точки много бързо. Гледай съвсем безпристрастни реакции https://www.youtube.com/watch?v=HKWxu5Hr5Wg&t=310s
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Дали има и 5 имота. Ама това е добре щот сметките не излизат. Да купуват БАЛЪЦИТЕ, като стане ИЗГОДНО ще купуваме и икономически грамотните
Има един безспорен факт, че всяка година назад от 2014 насам всеки купил го е напрввил изгодно....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 18.04.2021, 22:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Заплаткате е комуне и чака на партията да му даде апартамент
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Жънеш макс 3% от актуална продажна цена. Като сложиш амортизация, данъци, пропуснати наеми и 90% си около нулата или дори на минус. Оти работиш за лудо?
Значи ако съм дал 5 лева, а утре е 20 лв инвестицията ми аз да бързам да продавам да кеширам, вместо да вземам по 25 стотинки на година от 5те си лева, така ли. Моите 20 кинта никога не се губят....ще взема 50.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар