If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази сутрин се случи чудото. Наш Дарки рече: “Отсега натам, имотите само ще поскъпват!” Представяш ли си как се чувстват сега след като разбраха че и още един бивш техен главатар е осъзнал поскъпването?!
иначе ек-чо не е лошо момче, леко като берджо е. ЗТи му викаш имотите ще поскъпват, а той: “Ама луната е зелена”
Видях, че Дарки, е писал за поскъпването на материалите в строителството и респективно в цената на новото След него следва и цената на старото строителство
Нищо лошо не съм написала за Екса !
значи викаш доходите се увеличавт, цените на почти всичко тоже, нооо цените на имотите ще падат.
Нека погледнем Чехия (бивша соц държава) Там доходите вече са уеднаквени с европейските, цените на имотите тоже. Сега чакам да чуя много добрия ти аргумент: “да ама БГ не е Чехия”
============
Магнит е темата, магнит!
пп. тази сутрин дори Дарки си призна: цените ще се покачват, прави си изводите щом понижител ном.1 си призна.
Къде в Чехия гледаме, щото тя не е само Прага
Доходите им са под средноевропейските, цените в Прага - над, нормална ситуация за доскоро див соц. Ще им мине, ако успеят да си развият провинцията - ако не, ще потънат както Б-стан
Апропо логиката че всички цени са нагоре следва и цените на имотите да се вдигат е смехотворна, доходите далеч не растат с тоя темп (на уволнените през последните Ковид години даже са нула). Все по-малко разполагаем доход остава след като си платите режийните....
Щерката се върна от скитане в Б-стан и вика че имате 80% инфлация в магазините хахаха, яко си ви дерат!
рулетка, може ли да те попитам ти за какво се бориш? Нали си живееш в наследствената къща. Какъв ти е зора от повишаващите се цени? Или и ти като заплатката ще караш брокерите да гладуват?
Ееее, ти пък.
Обичам да общувам с хората от темата и най вече с изявените специалисти.
за този форумец изобщо не сме и чули
а ако говориш за твой си спорове
по други форуми и то 2007 и 2008
ще излезе че човека си е познал напълно
тогава
не мисля, че с лай ще спреш кервана, но ти си джафкай, на никой не пречиш.
Хубаво е, че не беше писал от март 2020.
Дебелите книги гледам доста са ти помогнали. Стана за смях в темата за златото, а сега и тук анализираш.
Колко пъти трябва да напомня да се въведе имотен ценз за право на писане тук?
Магнит е темата, магнит. Кой от къде игуби пари и хайде тича в темата да сваля имотите, че да компенсира ) хахаха
значи викаш доходите се увеличавт, цените на почти всичко тоже, нооо цените на имотите ще падат.
Нека погледнем Чехия (бивша соц държава) Там доходите вече са уеднаквени с европейските, цените на имотите тоже. Сега чакам да чуя много добрия ти аргумент: “да ама БГ не е Чехия”
============
Магнит е темата, магнит!
пп. тази сутрин дори Дарки си призна: цените ще се покачват, прави си изводите щом понижител ном.1 си призна.
за този форумец изобщо не сме и чули
а ако говориш за твой си спорове
по други форуми и то 2007 и 2008
ще излезе че човека си е познал напълно
тогава
Last edited by RUBLA; 01.08.2021, 16:29.
Причина: Заяждане.
Ad hominem..на следващо ниво.
Не е случайно, че 90% от мненията, които забелязвам изтрити са "повишителски". Доста ниско ниво на водене на дискусия подсказва прибягването на ad hominem.
Не се говори с аргументи, очевидно защото материята е непозната, а се прибягва да нападки към личността. Най-забавната част е, че ledosvetlenie дори ме упрекна в четене на дебели книги, което ми гарантирало, че съм в грешка Радвам се, че все пак няколко поста говорят за това, че чета - благодаря!
Вторият вид "контра-аргумент" пък се цели в това, че съм безимотен - нещо, за което аз не съм говорил изобщо във форума т.е. ad hominem с измислена характеристика на личността. Трудно ми е да квалифицирам нещо толкова безумно...оттам ad hominem next level.
Иначе bulgarian lev дали имам имот или не, и кога съм купил последно, по същество не е редно да допринася с валидност на тезите и аргументите, които споделям. Нуждата от това само може да говори за нужда от допълнителна верификация на аргументи, защото не се разбират напълно. Аз не целя да убеждавам някого в нещо, още повече пък да говоря за активите си тук - за щастие, подобни комплекси или чувство за малоценност не са ме застигнали. В крайна сметка всеки си има глава на раменете и сам си взема решенията - и сам, с най-близките му, живее с последствията от тях.
Иначе дали парите ми са там, където ми е устата - да, там са! "Ама ти можеш да лъжеш", ще креснат някои. Да, факт - точно толкова вероятно, колкото ще е и да излъжа за притежавани активи, направени покупки, материални доказателства за "успешност" и т.н.
П.С.
Относно безумието, че 95% от инвестиралите в НИ печелели, а 95% от инвеститорите на борсата губили, само мога да кажа, че доста лаишки и/или манипулативно се подменя инвестирането /дългосрочно, без левъридж и при надежден брокер/ с трейдване на CFD.
Успех!
Според мен бъркаш темата, тази се казва : "Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?"
Не е примерно "Къде или в какъв актив да инвестираме."
В интерес на истината във времето сме правили и такива размисли за разнообразие ,но повярвай не е нужно да го правим непрекъснато.
Ако имаш желание направи подобна тема, може да се получи интересна дискусия.
Не е случайно, че 90% от мненията, които забелязвам изтрити са "повишителски". Доста ниско ниво на водене на дискусия подсказва прибягването на ad hominem.
Не се говори с аргументи, очевидно защото материята е непозната, а се прибягва да нападки към личността. Най-забавната част е, че ledosvetlenie дори ме упрекна в четене на дебели книги, което ми гарантирало, че съм в грешка Радвам се, че все пак няколко поста говорят за това, че чета - благодаря!
Вторият вид "контра-аргумент" пък се цели в това, че съм безимотен - нещо, за което аз не съм говорил изобщо във форума т.е. ad hominem с измислена характеристика на личността. Трудно ми е да квалифицирам нещо толкова безумно...оттам ad hominem next level.
Иначе bulgarian lev дали имам имот или не, и кога съм купил последно, по същество не е редно да допринася с валидност на тезите и аргументите, които споделям. Нуждата от това само може да говори за нужда от допълнителна верификация на аргументи, защото не се разбират напълно. Аз не целя да убеждавам някого в нещо, още повече пък да говоря за активите си тук - за щастие, подобни комплекси или чувство за малоценност не са ме застигнали. В крайна сметка всеки си има глава на раменете и сам си взема решенията - и сам, с най-близките му, живее с последствията от тях.
Иначе дали парите ми са там, където ми е устата - да, там са! "Ама ти можеш да лъжеш", ще креснат някои. Да, факт - точно толкова вероятно, колкото ще е и да излъжа за притежавани активи, направени покупки, материални доказателства за "успешност" и т.н.
П.С.
Относно безумието, че 95% от инвестиралите в НИ печелели, а 95% от инвеститорите на борсата губили, само мога да кажа, че доста лаишки и/или манипулативно се подменя инвестирането /дългосрочно, без левъридж и при надежден брокер/ с трейдване на CFD.
Успех!
Хубаво е, че не беше писал от март 2020.
Дебелите книги гледам доста са ти помогнали. Стана за смях в темата за златото, а сега и тук анализираш.
Колко пъти трябва да напомня да се въведе имотен ценз за право на писане тук?
П.С.
Успех!
============
Магнит е темата, магнит!
П.С.
Даже още преди чертежа.
И като се събудиш потен всичко продадено.
Кьорав курник не останал.
само на банско ще е трудна продажбата
те паднаха с 60%
и никой не ще да се огледа у тях
хихихихи
така ще стане и с останалите -
просто ще следват утъпкания
и доказан път от банските имотчета
Даже още преди чертежа.
И като се събудиш потен всичко продадено.
Кьорав курник не останал.
рулетка, може ли да те попитам ти за какво се бориш? Нали си живееш в наследствената къща. Какъв ти е зора от повишаващите се цени? Или и ти като заплатката ще караш брокерите да гладуват?
Коментар