If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Три години четох темата, белким нещо ми помогне да взема правилно решение. Нищо!!!!
Ако бях чакал така преди 30 години някой да ми помогне с мнение в бизнеса, нямаше лев да изкарам.
Най-правилното решение го взех тогава, като ползвах един научно-фантастичен разказ.
След като с победа за земляните завършва вековната война между земната и извънземна цивилизация, става ясно, че главният компютър е бил повреден още в началото.
- Е как тогава се вземаха решенията?
- Ези или тура, джентълмени?!
Така си и беше. Преди вземането на най-важното решение през 1990 г, хвърлих една монета.
Ези или тура, джентълмени?!
Последва успех.
Вземи си оправи подписа, че звучи смешно была, есть и будет е правилно. Будет есть ще рече, че някой ще яде в бъдеще
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...a-padat-239007 Наемите се сриват, пълно е със свободни апартаменти , въпрос на време е да се случи и с цените на имотите ... Неизбежно е , може да мине година две , но няма как цените да не последват и тези на наемите , никой няма да вземе ипотека за 1000 лева на месец за 30 години при условие , че наема му е 500 ...
Никой нямоло да вземе ипотека.....
Зорлем сигурно по около 3000 на месец го правят, ама какво са 3000 това си е направо никой
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...a-padat-239007 Наемите се сриват, пълно е със свободни апартаменти , въпрос на време е да се случи и с цените на имотите ... Неизбежно е , може да мине година две , но няма как цените да не последват и тези на наемите , никой няма да вземе ипотека за 1000 лева на месец за 30 години при условие , че наема му е 500 ...
Три години четох темата, белким нещо ми помогне да взема правилно решение. Нищо!!!!
Ако бях чакал така преди 30 години някой да ми помогне с мнение в бизнеса, нямаше лев да изкарам.
Най-правилното решение го взех тогава, като ползвах един научно-фантастичен разказ.
След като с победа за земляните завършва вековната война между земната и извънземна цивилизация, става ясно, че главният компютър е бил повреден още в началото.
Така си и беше. Преди вземането на най-важното решение през 1990 г, хвърлих една монета.
Последва успех.
Тъй тъй, само веднъж като не уцелиш - и фалит Бизнесмен ненагледен.
Значи ще поевтинеят поскъпвайки с 11% за следващата половин година. Догодина пак ще поевтинеят с +10%. Подогодина пак поевтиняване +10%.
да да точно така
ще качват по 11 процента
чак до 2039
само за да има брокерите какво да ядът
а панеладжиите
да смятат капиталова и
да стават милионери-
разсмя ме искрено
хихихихих
сериозен спад ги чака имотите
и това си е самата истина
Последва успех.
Разбрах та кондор, ти от пет години чакаш имотите да поевтинеят в пари. Може да познаеш тоя път, но аз мисля че ще поскъпнат още 10% до края на годината. В пари.
разбрала си дръжки
може и 11% да качат още
теб това не те грее
важното е че после
ще се сринат за дълго
и с много
окей
ето ти го по твоя елементарно
праволинеен начин
имотите ще поевтинеят а
златото и среброто ще поскъпнат -
във пари
едно към друго означава че
имотите ще се сринат спрямо металите
сега ме разбра
надявам се
хихиххихих
Разбрах та кондор, ти от пет години чакаш имотите да поевтинеят в пари. Може да познаеш тоя път, но аз мисля че ще поскъпнат още 10% до края на годината. В пари.
Имотите не могат да поевтинеят в злато и сребро, литий или олио. Просто нямат обявена ЦЕНА в тези "валути", а цената им е в ПАРИ. Може една стока (имот) да поскъпне повече от друга (злато) и по-малко от трета (олио).
Имотите не могат да поевтинеят в злато и сребро, литий или олио. Просто нямат обявена ЦЕНА в тези "валути", а цената им е в ПАРИ. Може една стока (имот) да поскъпне повече от друга (злато) и по-малко от трета (олио).
не бъди праволинейна или
още повече кон с капаци
окей
ето ти го по твоя елементарно
праволинеен начин
имотите ще поевтинеят а
златото и среброто ще поскъпнат -
във пари
едно към друго означава че
имотите ще се сринат спрямо металите
сега ме разбра
надявам се
хихиххихих
точно това е темата
в която трябва да се пише че
имотите ще се сринат и ще поевтинеят
особенно пък
срещу златото и среброто
Коментар