IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

С безхаберници не ми се спори.УСПЕХ
    Точно 15К е инфлексната точка, след която бонусите изпреварват заплата + дивидент. Прав е Берто за това.

Коментар

ЗНАЕМ ТИ ти правиш милион на година и некви 10К не те бъркат.
      Не се ядосвай толкова, някои правят и повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение

Осигуровките са пренебрежимо малки. Казах ти, че проблема е в кутийката.
        ЗНАЕМ ТИ ти правиш милион на година и некви 10К не те бъркат.

Коментар

а осигуровките бе "експерте". Тях кой ще ги плаща. те са повече от данъка.Личи си че си теоретик -аматьор.сматам че спора от тук нататък е излишен.с безхаберници не ми се спори.

ПП. то ако беше давера всички щеха да си дават големи заплати и да занулят печалбата.Ама правят точно обратното. дават си минималната заплата или дори никаква.и декларират печалба.За домашно ти давам да мислиш защо го правят.
          Осигуровките са пренебрежимо малки. Казах ти, че проблема е в кутийката.

Коментар

друг безхаберник.Сметни ми ти ако имаш активи за 1М колко е далаверата от амортизациите.

ПП.Аматьори -мЕлеонери с заплати по 20К у форума има доста.Само не знам защо не си харчат мелеоните по островите а седят 24 часа у форума
            недей така бъртрам пише софтуер за складово счетоводни програмни продукти
            които после сам презентира и продава на търговски фирми
            а ти веднага с определения
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

над 15К и по-малко излиза далаверата - засега.
              аз не казвам, кой колко взима - казвам, че показваш ниско ниво.
              успех!
              С безхаберници не ми се спори.УСПЕХ

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Берти бих се радвал ако си изтриеш поста....:-)
                и аз това си мислих - ще го направя!
                радев си получи консултацията!
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

айде една консултация от инженер - безплатна

ако си разпределиш печалбата като дивидент имаш 5 + 10 % - за малки печалби това е ОК да се мине през него, а заплатата да е малка. Остава въпросът обаче с паричната наличност, която трябва да държиш кеш или по сметки до приключване на годината и протокола за рапределение на дивидент.

втори случай по- голяма печалба

тогава една заплата от 50К примерно - здравно и тн са ти до прага - сметни си ги, за останалите К пари имаш само 10% като си направиш сметката ще видиш че собственика си получава печалбата периодично, не трупа касова и банкова наличност и плаща само част от 5-те% които иначе би платил ако си разпредели 500К примерно като дивидент.

мислиш на дребно! дебело подчертах без да съм го смятал точно но сметката излиза при заплата над 15К условно да кажем!

кажи тенкю и ако имаш такива клиенти може да им спестяваш по един 20К на година + трупането на пари по сметки и каси...пари, които обикновено им трябват и се харчат и се телят и висят в 501-ва и създават куп проблеми.

Измести спора в друга посока.Спора тръгна от това дали има далавера имота да е на фирма за да се начисляват 4% годишно амортизации.

Коментар

Така де тука у форумО всички вземате по 50К месечно.забравих. е моите клиенти не изкарват толкоз.
                    над 15К и по-малко излиза далаверата - засега.
                    аз не казвам, кой колко взима - казвам, че показваш ниско ниво.
                    успех!

Коментар

Берти бих се радвал ако си изтриеш поста....:-)

Коментар

ако си разпределиш печалбата като дивидент имаш 5 + 10 % - за малки печалби това е ОК да се мине през него, а заплатата да е малка. Остава въпросът обаче с паричната наличност, която трябва да държиш кеш или по сметки до приключване на годината и протокола за рапределение на дивидент.

тогава една заплата от 50К примерно - здравно и тн са ти до прага - сметни си ги, за останалите К пари имаш само 10% като си направиш сметката ще видиш че собственика си получава печалбата периодично, не трупа касова и банкова наличност и плаща само част от 5-те% които иначе би платил ако си разпредели 500К примерно като дивидент.

мислиш на дребно! дебело подчертах без да съм го смятал точно но сметката излиза при заплата над 15К условно да кажем!

кажи тенкю и ако имаш такива клиенти може да им спестяваш по един 20К на година + трупането на пари по сметки и каси...пари, които обикновено им трябват и се харчат и се телят и висят в 501-ва и създават куп проблеми.

Така де тука у форумО всички вземате по 50К месечно.забравих. е моите клиенти не изкарват толкоз.

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение

малкия митко с голямата ипотечка ти е фен, с ти го чакаш да капитулира???
                          Защо така? Но знай че с 10хил. лв ЧСИ няма да те допусне дори да гледаш наддаването по търговете.
                          хихихихи
                          гарантирам че ще има
                          бански имоти и за по малко от 10 000
                          даже ще ми се молят някой СЪсобственици
                          да ги отърва от бремето на безпаричието
                          но нищо във съсобственост не бих купил

а иначе след време , след дъълго време
                          бих си накупил една дузина апартаменти
                          на Банско
                          за общо 150К

Коментар

вноски за кое.

Коментар

радев не си прав!

сметни ми вноските, които дадена фирма трябва да внесе при изплащане на заплата 20К на управителя(собственика).

друг безхаберник.Сметни ми ти ако имаш активи за 1М колко е далаверата от амортизациите.

ПП.Аматьори -мЕлеонери с заплати по 20К у форума има доста.Само не знам защо не си харчат мелеоните по островите а седят 24 часа у форума
                              Last edited by nradev; 06.08.2021, 12:56.

Коментар

радев не си прав!

сметни ми вноските, които дадена фирма трябва да внесе при изплащане на заплата 20К на управителя(собственика).

вноски за кое.

Коментар

Working...
                                X