Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://www.investor.bg/po-sveta/453...-pazar-339014/
Моделите на хиперрастеж работят за някои неща, но както изглежда, не и при жилищата..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Жонка, ти си се разбил от огледи.
Май въобще не си цениш времето, освен ако това не ти е хоби
ПС: Пределно ясно е, че няма да купиш нищо.
то няма апартамент на който джони да не познава собственика, домоуправитела, изложението, квадратурата, състоянието, разпределението и всичко останало.препоръка е
- 8 Харесвания
Коментар
-
Това не е пределно ясно, а твое предположение (грешно, разбира се).
А другото го има черно на бяло - пишеш от години тук (основно мрънкане и фантасмагории), знаеш всички обяви наизуст, изтъркал си 10 чифта обувки по огледи и резултата е ясен
- 1 like
Коментар
-
Това не е пределно ясно, а твое предположение (грешно, разбира се).
А другото го има черно на бяло - пишеш от години тук (основно мрънкане и фантасмагории), знаеш всички обяви наизуст, изтъркал си 10 чифта обувки по огледи и резултата е ясенИ после не живее в каравана до тях, като теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Пределно ясно е, че си брокерче с 10ина ника в този форум и че ми е през оная работа какво ти е мнението за мен.
А другото го има черно на бяло - пишеш от години тук (основно мрънкане и фантасмагории), знаеш всички обяви наизуст, изтъркал си 10 чифта обувки по огледи и резултата е ясен
- 5 Харесвания
Коментар
-
Жонка, ти си се разбил от огледи.
ПС: Пределно ясно е, че няма да купиш нищо.Last edited by ejonny2376; 04.11.2021, 13:18.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДжонка всеки си има мнение, субективноАз споделих моето, дано съм бил полезен на някого. Ти така или иначе търсиш друго. Ако беше същото като ливадите и хладилника и цените щяха да са същите
Успех, тъй като търсиш нещо много специфчно и аз да кажа като колегите, по близо до твоите изисквания от това до американското много трудно ще намериш. А то времето си минава и хубавите места/неща стават все по-малко. Както виждаш налага се малко да се правят и компромиси. Скоро и тотално гадни ще са ок,щото няма да има нищо по-добро.
ПП това е в дианабад на границата с изток за което говорим, а щом в изток ти е като в ливадите и търсиш по добро от това. Не си за тази държава/ столица.
Аз се водя по лични впечатления и усещане за мястото, не по някаква мнима престижност, сътворена от брокери и строители.
Може и да е на границата с Изток, но само пресичайки булеварда (гадният мизерен подлез и бараките с циганията наоколо) те връщат в реалността.
Това не е мястото, на което бих живял.Last edited by ejonny2376; 04.11.2021, 13:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Престижен според брокери и строители, за да продават по-скъпо. Но реално качеството на живот там е сходно с това в Хладилника и Вадите. Безразборно строителство на места, които са били с друго предназначение и цялата планировка на града е тотално компроментирана.
Ловният парк е една гора, задръстена с всякакви боклуци и изобщо не става според мен.
Района съм го обикалял и пеша, и с автомобил, за да придобия представа за това, как бих се чувствал на това място. Оглеждах имоти в двата Диаманта на Артекс, както в други нови сгради наоколо. Заключението ми е, че абсолютно не става. Комбинация от лъскави нови сгради, стари ЕПК, разни рушащи са бараки и складове и всичко това без никакъв ред и посока.
И не говоря за Дианабад - там така или иначе не гледам имоти. Говоря за самия квартал Изгрев.
ПС: Пределно ясно е, че няма да купиш нищо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пешко К. Разгледай мнение
Току-що описа половин СофияИначе както казах, Дианабад ставаше до преди 15 години, първата вълна на застрояване му е#@ $%^ката - тогава се и изнесох от там, та чак до Индийския океан
Иначе конкретното блокчЕ има и бонус - не само е твърде близо до булеварда (метрото пречи повече отк булеварда), ами и първите два три етажа са ПОД булеварда.
Нищо в София скоро няма да е нормално място за живеене.
- Първа линия до Южния Парк - района до Ам. Посолство, между Козяк и парка и то само високата част (между Хепито и посолството)
- Иван Вазов (само страната между Витошка и парка)
- Ул. Незабравка в Изток - блокчетата около алеята
- Докторски паметник (и пак не всички улици и сгради там)
Това са единствените места в София, които за мен стават за живеене и близостта на парковете поне частично компенсира останалата мизерия
- 1 like
Коментар
-
Джонка, всеки си има мнение, субективноАз споделих моето, дано съм бил полезен на някого. Ти така или иначе търсиш друго. Ако беше същото като ливадите и хладилника и цените щяха да са същите
Успех, тъй като търсиш нещо много специфчно и аз да кажа като колегите, по-близо до твоите изисквания от това до американското много трудно ще намериш. А то времето си минава и хубавите места/неща стават все по-малко. Както виждаш налага се малко да се правят и компромиси. Скоро и тотално гадни ще са ок,щото няма да има нищо по-добро.
ПП това е в дианабад на границата с изток за което говорим, а щом в изток ти е като в ливадите и търсиш по-добро от това. Не си за тази държава/ столица и само ще си губиш времето и ще се ядосваш.Last edited by pepe1234; 04.11.2021, 13:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Наполовина си прав, наполовина не. Калове няма,метрото е буквално на 3-5 мин. трафика доста, но е за в уличките навътре, тинтява и пимен зографски, николай хайтов е ок има място да се разминеш, кратери по тинтява, но там нямаш какво да търсиш. Като си с ок дограма няма проблем с метрото. Еднакво далече е от ловния парк и борисовата и се стига нормално. По тинтява изникнаха много престижни сгради и продължават индустриална зона вече почти няма. Ще имаш проблеми с паркирането ако нямаш гараж и паркомясто, района се обособява като престижен. Самия факт че тея строят там го доказва.
Ловният парк е една гора, задръстена с всякакви боклуци и изобщо не става според мен.
Района съм го обикалял и пеша, и с автомобил, за да придобия представа за това, как бих се чувствал на това място. Оглеждах имоти в двата Диаманта на Артекс, както в други нови сгради наоколо. Заключението ми е, че абсолютно не става. Комбинация от лъскави нови сгради, стари ЕПК, разни рушащи са бараки и складове и всичко това без никакъв ред и посока.
И не говоря за Дианабад - там така или иначе не гледам имоти. Говоря за самия квартал Изгрев.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Пропуснал си че е много близо до метролинията, а там метрото е надземно. То е много шумно като си наблизо дори като е под земята, а така не ми се мисли. Хем си близо до метрото, хем прекалено близо.и да над 4ти етаж, защото метрото и булеварда са там някъде като височина. Преди там минаваше трамвая и беше даже доста по шумен от метрото
Last edited by pepe1234; 04.11.2021, 12:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Наполовина е си прав, наполовина не. Калове няма,метрото е буквално на 3-5 мин. трафика доста, но е за в уличките навътре, тинтява и пимен зографски, николай хайтов е ок има място да се разминеш, кратери по тинтява, но там нямаш какво да търсиш. Като си с ок дограма няма проблем с метрото. Еднакво далече е от ловния парк и борисовата и се стига нормално. По тинтява изникнаха много престижни сгради и продължават индустриална зона вече почти няма. Ще имаш проблеми с паркирането ако нямаш гараж и паркомясто, района се обособява като престижен. Самия факт че тея строят там го доказва.
Коментар
Коментар