Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Малии колко ли го е яд Крети, че не е изчакал 1-2 седмици....:-)
Давай Ботич - сега е момента на хапартамента в Стамбуля :-)Току-що направих 10% за един ден само от курсова разлика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекупувайте имоти в мета-вселената
ако не от наеми може да печелите от реклама.
Коментар
-
Не казва детайли, освен че много аресвал Турция и бил оторизирал доверена агенция да купи някъде нещо....И аз много харесвам Турция, но и през акъла не ми минава да прекупя нещо там
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Леле, ама Крети, да не е купил нещо в Истанбул ?
- 1 like
Коментар
-
Малии колко ли го е яд Крети, че не е изчакал 1-2 седмици....:-)
Давай Ботич - сега е момента на хапартамента в Стамбуля :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениетурската лира още 10% спад. Вече гони 10ст.
А имотиту по 30к ЛЕВА в предградията 100кв чисти - ака по 300лв квадрата,
Във ФАТИХ ака ЦЕНТЪРА почват от 600лв чистия квадрат.
А тази сутрин по нованюз някъф имотен брокер кълне - сега е момента за апартамента. Бързайте ще свършат
Давай Ботич - сега е момента на хапартамента в Стамбуля :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
турската лира още 10% спад. Вече гони 10ст.
А имотиту по 30к ЛЕВА в предградията 100кв чисти - ака по 300лв квадрата,
Във ФАТИХ ака ЦЕНТЪРА почват от 600лв чистия квадрат.
А тази сутрин по нованюз някъф имотен брокер кълне - сега е момента за апартамента. Бързайте ще свършатНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
2020 година доста време прекарах в тази метавселена поради причината че не можех да пътувам до Испания да си видя детето и двамата доста често се намирахме там с нашите аватари.
Метавселената отдавна е факт в света на Roblox.
Там всеки може да разбере какво е метавселената .
Понеже доста хора си нямат и понятие за какво иде реч ,с две думи ще кажа че това е виртуален свят който е изграден от много малки светове ,нещо като нашия живот но в онлайн среда ,много реалистичен ,там на практика е целия свят ,можеш да си говори с хора от тук до Северния полюс
И сега за инвестициите : Не си и помисляйте да наливате и цент там ,защото всичко омръзва на потребителите буквално от днес за утре и както едно място днес е бъкано с аватари ,утре всички вкупом мигрират към следващия свят .препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКо стаа с тия курници бре. Кийосаки вика, че щели да се спускат по пързалката. Щело да има яко надоле.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКо стаа с тия курници бре. Кийосаки вика, че щели да спускат по пързалката. Щело да има яко надоле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
Той има акции от суецкия каналЕдни $16 000 в лодка от Китай, дето още я чака.
Last edited by X_Y; 13.12.2021, 10:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
странно е, че ми задаваш такъв въпрос. трябва доста да пояснявам всички взаимовръзки за да разбереш какво и защо .
просто ти казвам така, не е случаино това, че си подаваш офертата в запечатан плик и се предполага, че никой друг освен теб не знае какво пише в този запечатан плик.
най просто казано ... приеми хипотеза, че аз и ти сме на търг за имот с пазарна цена 1 000 000 и с обявена начална на търга 900 000 ..
и ти имаш интерес и аз имам интерес, ти даваш 901 000 пък аз може да дам и 980 000 примерно, за да имам поне 20 000 печалба, но в офертата си посочвам 910 001 ако ти искаш да го вземеш предвид че знаеш, че пазарната му цена е 1 000 000 ще трябва да предложиш именно 1 000 000 и ако си умен няма да го направиш просто защото няма икономическа логика в действието . и така вместо ти за 901 000 да ги взенеш , ще го взема аз за 910 000 а ти ще пиеш една студена вода . аз само защото съм знаел за твоята офертна цена следващия месец прибирам едни 100 к .. грубо казано
Фактически става ясно че и хабер си нямаш от търгове от ЧСИ и какво се случва на тях
Коментар
-
Ко стаа с тия курници бре. Кийосаки вика, че щели да се спускат по пързалката. Щело да има яко надоле.Last edited by Три без коз; 13.12.2021, 01:29.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекупувайте имоти в мета-вселената
ако не от наеми може да печелите от реклама.
Метавселената отдавна е факт в света на Roblox.
Там всеки може да разбере какво е метавселената .
Понеже доста хора си нямат и понятие за какво иде реч ,с две думи ще кажа че това е виртуален свят който е изграден от много малки светове ,нещо като нашия живот но в онлайн среда ,много реалистичен ,там на практика е целия свят ,можеш да си говори с хора от тук до Северния полюс
И сега за инвестициите : Не си и помисляйте да наливате и цент там ,защото всичко омръзва на потребителите буквално от днес за утре и както едно място днес е бъкано с аватари ,утре всички вкупом мигрират към следващия свят .
Коментар
Коментар