If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
като казвам, че не сме обективни визирам, че ти се поставяш в неизгодна позиция.
проверяваме пак на 16.01.2025-та
ако кощницата е по-евтина от справката - имаш от мен бутилка абсолют/финландия или каквото си избереш от аванти до 100 кинта ( ще внимаваме да не е на промоция абсолюта ;0 )
Берти как може да се връзваш на тоя лъжлиФ брокераз бре?
А ти я покажи реални данни за сделките колко имота продадени имате тази година и за последното тримесечие нали си брокер?
Защо даваш данни от някакъв сайт който с нищо не гарантира че отразява истината.
Ми кажи къде е отразена истината за цените. Например на метлите, нали си боклуджия.
Олио Калиакра и кашкавал Маджаров.....магазин Аванти....
Направо ще се пръсна...Бонка Брокерицата какви боклуци консумира....Ужас. Явно годината не е била успешна.
продуктите са ОК (масови са)
ако си мислиш, че в алдито и лидл и кауфлана в немско качеството е друго - ами в грешка си.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
като казвам, че не сме обективни визирам, че ти се поставяш неизгодна позиция.
Олио Калиакра и кашкавал Маджаров.....магазин Аванти....
Направо ще се пръсна...Бонка Брокерицата какви боклуци консумира....Ужас. Явно годината не е била успешна.
литър син Абсолют по Аванти (без промоция) 27,43лв
литър олио Калиакра по ebag (без промоция) 4 лева
200гр кашкавал краве мляко БДС Маджаров по ebag (без промоция) 8,59лв
1 кв.м. по кавръковата справка 1976 евро
не сме обективни , но ок
като казвам, че не сме обективни визирам, че ти се поставяш в неизгодна позиция.
проверяваме пак на 16.01.2025-та
ако кощницата е по-евтина от справката - имаш от мен бутилка абсолют/финландия или каквото си избереш от аванти до 100 кинта ( ще внимаваме да не е на промоция абсолюта ;0 )
Не ти е точно предположението. Може би имаш някакви избледнели спомени от панелките преди време, които си обитавал.
Като собственик на тухлени двустайни апартаменти, всички строени след 2005 год мога да ти кажа, че масово минаваме към професионални домоуправители. За някакви смешни пари на месец получаваме профи грижа. Чистачка, поддръжка и най-важното: събираемст.
Правят се събрания на етажната собственост, прави се протокол и всичко се изпълнява, както е по закон. Няма как да има нередовни съседи, зашото следват законови действия и мерки.
Нотариална покана - дело- ЧСИ - продажба на имота.
В три от имотите ми домоуправителя спечели дела срещу неизрядните и като се стигна до ЧСИ много бързо касата на входа се напълни.
Отлична практика е към месената такса да се събират и едни 10-20 лв за капитални ремонти. Така винаги има 4000-5000 лв в касата за наложителни ремнти на канал, водопровод, олуци, видеонаблюдение, асансьор и т.н.
Моите са в затворени комплекси, демек има човек който се грижи за това всеки да си плаща, но винаги има издънки - основно чужденци, които не си плащат подръжката, и да ги съдиш файда - йок. Отделно дори да се стигне до съд, оня продава апартамента и изчезва с парите, а ние плащаме неговите масрафи. Реши ли някой да не си плаща, нищо не можеш да му направиш. Тва за Варна, в СФ засега няма подоби проблеми.
Хихихи... много бързо дадохте задна, зехтинът точно сривльовците го предложихте:
А ти я покажи реални данни за сделките колко имота продадени имате тази година и за последното тримесечие нали си брокер?
Защо даваш данни от някакъв сайт който с нищо не гарантира че отразява истината.
Ми отде ? Тук примерно ватманите получават кинти от обшината , ма обшината събира средно $10к от къща годишен данък. Град с население 100к има 30к къши . Годишния данък е $300 млн. Отделно sales tax който е грубо 10% остава за общината, отделно разрешителни , отделно боклука е към $150 на месец оше 50 милки. Един град 100к жители има бюджет сигурно от $1 млрд. В София на кой първо да дадеш като всичко идва от държавния бюджет, пенсиите също ... Уж вече сме демокрация ама още е "вдигнаха заплатите"
Ми да вдигнат данъците и да дадат на шофьорите. Ей тук някои играчи се фалят, че плащат 200 кинта за къщи дет струват по 1 млн. Аз самият плащам някви жълти стинки за имоти, ако ме питат бих гласувал да се вдигнат със 100%, но да идат там където трябва. Който мисли, че му е скъпо- да иде на село.
В България масово не се прави, особено в апартаментите, защото ти и да заделиш парите , пенсиите във входа не могат. Масово не се оправят покриви, мазета и комини, дето могат да доведат до разрушаване на сградата , камо ли мазилки, прозорци, боядисване на входа, махане на тревата от тротоара и прочие маловажности дето няма да доведат до незабавно влошаване.
Не ти е точно предположението. Може би имаш някакви избледнели спомени от панелките преди време, които си обитавал.
Като собственик на тухлени двустайни апартаменти, всички строени след 2005 год мога да ти кажа, че масово минаваме към професионални домоуправители. За някакви смешни пари на месец получаваме профи грижа. Чистачка, поддръжка и най-важното: събираемст.
Правят се събрания на етажната собственост, прави се протокол и всичко се изпълнява, както е по закон. Няма как да има нередовни съседи, зашото следват законови действия и мерки.
Нотариална покана - дело- ЧСИ - продажба на имота.
В три от имотите ми домоуправителя спечели дела срещу неизрядните и като се стигна до ЧСИ много бързо касата на входа се напълни.
Отлична практика е към месената такса да се събират и едни 10-20 лв за капитални ремонти. Така винаги има 4000-5000 лв в касата за наложителни ремнти на канал, водопровод, олуци, видеонаблюдение, асансьор и т.н.
Гладен брокер, трохи сънува.
Фалшиви новини както винаги извъртени за да оправдае балонът.Зехтинът е на рекордни цени заради сушата миналата година в Испания.Подвеждащ пример типично по брокерски.
Този имот.бг не отговаря на истината
Хихихи... много бързо дадохте задна, зехтинът точно сривльовците го предложихте:
Фалшиви новини както винаги извъртени за да оправдае балонът.Зехтинът е на рекордни цени заради сушата миналата година в Испания.Подвеждащ пример типично по брокерски.
зехтинът не е подходящ, защото в момента цената по 2 (образно казано)
цялото средиземноморие 2023-та е мор ( като се почна от Гърция, Италия, Испания, тунис, турция)
Да фиксираме - в eBag ДНЕС 1 литър Borges Extra Virgin е 23 лева
Кавръковата справка ДНЕС: Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 139147 euro
Средна цена на кв.м: 1976 euro.
Значи 1 кв.м. е 168 еднолитрови бутилки Borges Extra Virgin. Да видим след година.
Този имот.бг не отговаря на истината
Аве тия батмани са мноу зян. Вчера гледах един вика 1700 лв, трябва да си пълен хаху да въртиш геврек в тия задръствания за осемстин и пеесе евра. Имам един познат в Канада беше казал, че си докарва 10 000 $ (канадски) на месец. Батманите не са библиотекари, ако спрат рейсовете за половин ден и кокорча ще клекне. Според мен 30% са някви жълти стинки. Трябва да искат поне 4 палки мин.
Ми отде ? Тук примерно ватманите получават кинти от обшината , ма обшината събира средно $10к от къща годишен данък. Град с население 100к има 30к къши . Годишния данък е $300 млн. Отделно sales tax който е грубо 10% остава за общината, отделно разрешителни , отделно боклука е към $150 на месец оше 50 милки. Един град 100к жители има бюджет сигурно от $1 млрд. В София на кой първо да дадеш като всичко идва от държавния бюджет, пенсиите също ... Уж вече сме демокрация ама още е "вдигнаха заплатите"
Я да фиксираме с днешна дата: средна цена на кавръковата справка в кутии цигари (ти избери марка), в литър син Абсолют по Аванти (без промоция), в литър олио Калиакра по ebag (без промоция), в килограм кашкавал БДС Маджаров (или 800гр.)
След 1 година проверяваме как стоят нещата, след 2 пак така, съгласен?
добре би било
ако ти се занимава фиксирай една кошница.
Коментар