IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Лорде дай си мнението по 3 те въпроса .

-Как бихте обобщили 2021 г. за жилищния пазар у нас?
    - Кои фактори очаквате да влияят върху пазара през 2022 г.?
    - Очаквате ли ръстът на цените на жилищата да продължи и през следващата година?

После да не се сърдиш като ме изтипосат в годишния анализ за пазара в България .
    Срока е до следващата седмица
    Ми то колкото по невеж е един човек толкова по се пъчи в медиите....Ти нищо не знаеш за пазара на НИ в България.Човек който няма една сделка тръгнал да раздава акъл...Боже Боже озапти глупците и невежите....нямащи нищо освен акъл в изобилие.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ето един племенник на 29г с 150к€ заем на козяк ЕПК-то за 320к€. Миналия месец е сделката
      Добре, че не си го спасил

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
        Ти си нулев в имоти, така, че дреме ти на шапката
        Не нулев!

Напра'о съм отрицателен!

Продавам ги на късо (а после само броя надценилите се кредитополучатели)......

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Лорде дай си мнението по 3 те въпроса .

-Как бихте обобщили 2021 г. за жилищния пазар у нас?
          - Кои фактори очаквате да влияят върху пазара през 2022 г.?
          - Очаквате ли ръстът на цените на жилищата да продължи и през следващата година?

После да не се сърдиш като ме изтипосат в годишния анализ за пазара в България .
          Срока е до следващата седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
            ще!
            ще!
            с поне 50% почват да скачат оттук на сетне........
            'еле като падежират тия:
            https://www.actualno.com/finance/bli...s_1678475.html

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
              https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/...-2021-g.513288

Над 25,7 млрд. лева са приходите, постъпили в НАП от началото на годината до края на ноември. Това са с почти 3,7 млрд. лв. повече спрямо същия период на 2020 г., съобщиха от приходната агенция.

А приходите от европейските фондове за възстановяване още не са почнали да идват! Догодина може да има по-голям ръст на имотите дори от тази.
              Държавата раздава пари и после си ги прибира ,тия приходи не са основно от добавена стойност в икономиката .

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
                Две зони, забранени за стари коли, ще има в София от 2022 г.

Най-накрая нещо смислено, има надежда. Следващата стъпка е да отменят местните избори.
                бай Пешко, царят на гаражите - току-що фалира ...
                Last edited by redcretin; 08.12.2021, 20:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
                  А приходите от европейските фондове за възстановяване още не са почнали да идват!
                  Догодина може да има по-голям ръст на имотите дори от тази.
                  ще!
                  ще!
                  с поне 50% почват да скачат оттук на сетне........
                  'еле като падежират тия:
                  https://www.actualno.com/finance/bli...s_1678475.html

Коментар

• https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/...-2021-g.513288

Над 25,7 млрд. лева са приходите, постъпили в НАП от началото на годината до края на ноември. Това са с почти 3,7 млрд. лв. повече спрямо същия период на 2020 г., съобщиха от приходната агенция.

А приходите от европейските фондове за възстановяване още не са почнали да идват! Догодина може да има по-голям ръст на имотите дори от тази.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз съм виждал 30 г. мъж да изповядва сделка с кредит за апарт в София преди няколко години. Аз също на толкова съм купувал (на 29 г.).

Много зависи дали има висше и как е с дохода.

Бертрам казва, че "недвижимите имоти не са панацея". Но са мечта за много младежи, една сигурност и стабилност и могат да бъдат източник на доходи в продължение на много години.
                      Да бе... вишу-то пък к'во общо има?!
                      Туй са условия само за 'полски свирачи'.
                      Истинските играчи това изобщо не ги брига.
                      Я я виж пиарката на кратуняка?!
                      Ти знаеш ли кога ще изтеглиш 1М кредит от ДСК!?

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Какво е това златно ЕПК?
                        Само комунисти живеят там

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ето един племенник на 29г с 150к€ заем на козяк ЕПК-то за 320к€. Миналия месец е сделката
                          Какво е това златно ЕПК?

Коментар

• Две зони, забранени за стари коли, ще има в София от 2022 г.

Най-накрая нещо смислено, има надежда. Следващата стъпка е да отменят местните избори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз съм виждал 30 г. мъж да изповядва сделка с кредит за апарт в София преди няколко години. Аз също на толкова съм купувал (на 29 г.).

Много зависи дали има висше и как е с дохода.

Бертрам казва, че "недвижимите имоти не са панацея". Но са мечта за много младежи, една сигурност и стабилност и могат да бъдат източник на доходи в продължение на много години.
                              Какъв доход на 30, сериозни пари е изкарвал едва от 4-5 години, колко ще спести хахахаха
                              Аз лично не съм и не съветвам никой да купува, преди да е решил че ще заседне поне 10 години на едно място. Ако прави семейство - примерно 35 е началното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Да се съгласим, че който има и може, купува. Знам, че и тайминга е важен, но като ти трябва не го мислиш много.
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

X