Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнение
Ти как се ориентира че новото строителство е лошо?
Ходиш на всеки строеж и им правиш надзор ли ?
Или може би се ориентираш,като ги завършат,та минеш и поогледаш ??
И запомни едно след 10 години ще говорят колко зле са строили и какви мизерии са правили ,както стана и при предишния бум -некачественото строителство лъсна след няколко години ,и масово се видя какво са творили и сега ще е същото
Коментар
-
Първоначално изпратено от jore123 Разгледай мнение
Аз ходих да гледам тристаен в долен Лозенец, 104 квадрата, 2.2 му търси собственика, даван за офис, за ремонт. Сградата 2005та. На пръв поглед хубава сграда, на втори се вижда къде е текло по фасадата и след още 5-10 години ще падне мазилката. Цепнатина на едната стена само на етажа на който гледах. Хола 40 квадрата в някакъв полукръг, не знам как се обзавежда това чудо. Едната спалня нормална, другата мега крива, даже не си представих как се слага легло там - хващало се според собственика. И като за капак към всяка стая тераса, всяка по 3-4 квадрата, колкото да излезе един човек или двама ама прегърнати. Ебати и архитектурата и чудото.
Сами се набивате с мизерии ,ми първо прочети ,запознай се кога ,какво е строено през годините и тогава ходи ,а и сами бутате по 2,200 евра на квадрат после искате да се продават нормални имоти,еми няма начин .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Чесно да ти кажа ако имах машина на времето и се върна с това което знам в момента пак не бих го купил това. Какво ще правя парите? А какво ще го правя апартамента защо никой не пита? Само щяха да ме нервират с такса подръжка колкото полвин наем.
Аз имам какво да правя апартите - деца, други роднини , евентуално внуци. Виж пари за живеене имам достатъчно и не ми трябват такива в излишък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
От тъмно зелено досега много вода е изтекла. Първо имаш риска (който тук никой не оценява, но той струва не малко). Второ имаш времето от едни 6-7 години. За тези 6-7 години все сме спечелили повече от надценката, било то и с инвестиция на сумата на борсата. Трето - довършителните струват поне 40к. Четвърто - самите разправии с майстори ги оценявам поне на едни 20к допълнително. Това си е цяла една година ядове. Пето - още едни 10к ще могат да се смъкнат, като се заобиколи брокера. Едно е готов апартамент - направо да си заведеш кака там и да я опънеш на кревата, друго е да чакаш от тъмно зелено без разрешение до този момент.
Много се съмнявам, че в конкретния случай става въпрос за кой-знае какво съхранение на изкараното, даже напротив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Чесно да ти кажа ако имах машина на времето и се върна с това което знам в момента пак не бих го купил това. Какво ще правя парите? А какво ще го правя апартамента защо никой не пита? Само щяха да ме нервират с такса подръжка колкото полвин наем.
Мен не ме кефи локацията хич - адски забутано място до една гора, пълна с боклуци и клошари, за развалините на бившата фабрика да не говорим. Иначе при липса на алтернативи можеше да се позамисли човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Заплатката има представа горе долу колко струваше това, но моята е от тъмно зелено още преди разрешение.... Преди неговата.
Никога не съм търсил богатство, а само съхранение на изкараното.
Не ми е ясно защо трябва да продавам.... не че имам нещо излишно. Какво ще ги правя парите тогава ?
По-скоро обмислям сериозно да увелича бройката....
Много се съмнявам, че в конкретния случай става въпрос за кой-знае какво съхранение на изкараното, даже напротив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Доста е забавно апартамент с нормални размери на стаите да минава за топ. Това не говори хич добре за масовката.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Заплатката има представа горе долу колко струваше това, но моята е от тъмно зелено още преди разрешение.... Преди неговата.
Не ми е ясно защо трябва да продавам.... не че имам нещо излишно. Какво ще ги правя парите тогава ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Тоест в този завършен вид е бил 134к? Не на мен тия.
Едни 50% му е надценката макс (пак не е малко). А ти твъдиш, че твоят в Гоцето струвал тройно. Мечти.
Освен това едни 10к в тази цена са заради брокерастите, които могат да се избегнат съвсем лесно.
ПС: Още ще пада. Пак ти казвам - готви се да лееш крокодилски сълзи. Както си забогатял виртуално последните 5 годинки, така същото това богатство ще се изпари в небитието, откъдето е дошло (освен ако не проявиш разум да разкараш ненужните имоти до половин-една година макс).
Коментар
-
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7p1nsx&f1=1
Някой с наблюдения на цените в Изгрев, ще потвърди ли 50% нагоре за 1 година?
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Само че Истанбул е бил на 100 км от епицентъра.
И как така в новото няма арматура, бетона е като кашкавал, а пък не пада?
Новите сгради имат слаби места (при калпавите строители) като хидроизолацията, но почти без изключение са много здрави конструктивно.
Коментар
-
ъхъ, ама е по 2 за няколко години....
Имам офертата за него в мейла все още....
Едни 50% му е надценката макс (пак не е малко). А ти твъдиш, че твоят в Гоцето струвал тройно. Мечти.
Освен това едни 10к в тази цена са заради брокерастите, които могат да се избегнат съвсем лесно.
ПС: Още ще пада. Пак ти казвам - готви се да лееш крокодилски сълзи. Както си забогатял виртуално последните 5 годинки, така същото това богатство ще се изпари в небитието, откъдето е дошло (освен ако не проявиш разум да разкараш ненужните имоти до половин-една година макс).Last edited by ejonny2376; 17.02.2022, 22:26.
Коментар
-
ъхъ, ама е по 2 за няколко години....
Имам офертата за него в мейла все още....
Коментар
Коментар