If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази тема е забавна, само не мога да разбера, защо всикчки му скачат на песимиста колко бил трагичен, а като сподели, че ще купи нещо и всички се облизват, ма къде е, ма за колко пари, ма кой ще го строи, ма коя банка. Що така нали е неизгодно в коптори и тухли? Сами не си вервате...
Първи етаж, сграда от НАЧАЛОТО на 19 век. По времетона кой ли султан е строена сградата?
Всички гореизброени неща ги пише, все едно са предимства.
Що не го купиш за инвестиция?
ПС: Сградата е явно на повече от 80 години. Въпреки нулевата поддръжка през годините е все още годна за обитаване. Песимистчо да гледа и да се учи кое как е строено.
Бай Пешо сега говорих с Велев ,един от големите производители на еленски бут в Елена
Казва,разбираш ли че имам продукция за цяла България но няма пазар .
Всичко се е свило ,имам партньори които ми дължат пари ,всеки се крие ,не харчи заради инфлацията,разказва че бил до Габрово и таксиджиите му разказвали как нямали клиенти никой не поръчвал таксита и навсякъде хората просто са свили харчовете си до минимума .
Бе не те знам с кого говориш ама в Плевен има магазин на Еленските майстори.Ако е тоя същия му кажи че така не става.Не може свинското да е 7-8 килото и то хубаво а тоя убавец да иска 12....Пазар за неговите цени няма да има.Всяка алчност трябва да има мяра.Такива трябва да фалират и глад докато им дойде акъла.
Още един пичага, който явно си мисли,че Шишман е Шан-з-Елизе.
Тези хора съвсем изперкаха. Много сериозен удар по главата им трябва.
Това реалната му цена е 50000 евро макс.Ма човека пробва .Ще изтренее.Аз бих му се обадил да му кажа да отиде на доктор ама няма смисъл работата е за поп
Така е ама един всезнайко дето ти даваше калпави съвети пак раздава акъл какъвто очевидно няма .Къщата става лукс за обикновеният човек а отоплението невъзможно...Са е ред да вдигнат тока и бензина три кинта...та какво ще правят разните му програмисти дето програмират никому ненужни екселски таблици и въртят далавери с Общината не знам.Дано Бил Гейтс и Илон Мъск почнат да купуват от тяйх
Бай Пешо сега говорих с Велев ,един от големите производители на еленски бут в Елена
Казва,разбираш ли че имам продукция за цяла България но няма пазар .
Всичко се е свило ,имам партньори които ми дължат пари ,всеки се крие ,не харчи заради инфлацията,разказва че бил до Габрово и таксиджиите му разказвали как нямали клиенти никой не поръчвал таксита и навсякъде хората просто са свили харчовете си до минимума .
ооо "...без ТЕЦ, без асансьор..."
песимисчо няма да се навие
Първи етаж, сграда от НАЧАЛОТО на 19 век. По времетона кой ли султан е строена сградата?
Всички гореизброени неща ги пише, все едно са предимства.
Що не го купиш за инвестиция?
ПС: Сградата е явно на повече от 80 години. Въпреки нулевата поддръжка през годините е все още годна за обитаване. Песимистчо да гледа и да се учи кое как е строено.
Около София вече стана един панаир ,задръствания тесни пътища,скъпи горива ,скъп ток ,къщата е голям товар
Така е ама един всезнайко дето ти даваше калпави съвети пак раздава акъл какъвто очевидно няма .Къщата става лукс за обикновеният човек а отоплението невъзможно...Са е ред да вдигнат тока и бензина три кинта...та какво ще правят разните му програмисти дето програмират никому ненужни екселски таблици и въртят далавери с Общината не знам.Дано Бил Гейтс и Илон Мъск почнат да купуват от тяйх
Коментар