IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
    Някъде да виждаш намаление? Като предричаш спад на цените на всички активи, къде ще отиде капитала?

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Не знам как си го представяш този отлив на капитали, те после изчезват ли? Или просто ще стои огромен кеш в банките на нулеви лихви?
      https://en.wikipedia.org/wiki/Money_supply

Коментар

В имотния регистър не пише ли? https://www.dnsk.mrrb.government.bg/...erPermits.aspx
        там търсих
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение

За това почерненото - точно така е редно да се прави, цитирам:

"Правилният начин е първо да се излее стоманобетонната конструкция и впоследствие да се запълнят отворите със зидарията. Странично зидарията се привързва към конструкцията с шишове (арматура) през метър, а в горния край на зидарията се оставя фуга 2см към конструкцията (греди и плочи), която се запълва впоследствие с полиуретанова пяна. Фугата гарантира, че при нормалното естествено слягане на конструкцията няма да натисне и напука стените. Шишовете служат, за да привържат зидарията към конструкцията с цел при хоризонтално движение на сградата (земетресение) да не се отворят вертикали фуги."

Източник.
          М да преди години бях тръгнал да купувам печка Раховец за двора и гледам една като затвориш вратата на фурната цяла мишка може да влезе.Викам на продавача какво е това и последва отговор който ме хвърли на черешата.Тоя отвор вика е за да се охлажда фурната щото иначе реотаните може да изгорят а и манджата може да изгори....та тая простотия на тоя източник изобщо не желая да я коментирам.днешният свят е пълен с олигофрени

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Що се косиш а не се забавляваш.Такъв циркаджия къде ще гледаш безплатно...Язък че живее близо до ВМА и МА
            Не се кося изобщо, искам да го видя как ще реагира - от карлово ли си мисли, че е или от София. Иначе вярно си е срам за карловци.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise

Ти си срам за Карловци.
              Що се косиш а не се забавляваш.Такъв циркаджия къде ще гледаш безплатно...Язък че живее близо до ВМА и МА

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

На вас трябва да Ви се збрани да влизате в София ,там в Плевен си стойте и не идвайте да мърсите града ни
                Опаа да не е победила революцията???Нямаме никакво намерение да идваме скоро в София.лайно не може да се мърси.А ти да не си посмял да излезеш от София щото ще ви бием по 100 тояги на центъра.Там докато се умиришеш

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Няма да разбере.не става за един живот от цървул баровец
                  На вас трябва да Ви се збрани да влизате в София ,там в Плевен си стойте и не идвайте да мърсите града ни

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

аман!
                    изчакайте поне още неко маломерка да купя, па тогава давайте тия новини.
                    Ти още се офлянквай и накрая с парите ше купиш колиба за кучето

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                      я някой да ме светне как мога да проверя една сграда в несебър, дали е въведена в експлоатация
                      В имотния регистър не пише ли? https://www.dnsk.mrrb.government.bg/...erPermits.aspx
                      Last edited by pepe1234; 18.02.2022, 15:03.

Коментар

nkavrakov1982, Абе пролетариат, кога ще разбереш, къде ти е мястото в обществото. Колкото и да се напъваш все там. Омръзна ми да те чета, защото някой те е цитирал. Години наред вещаеш, спадове кризи, преврати, национализации, масов мор от ковид и какво ли не. Модове моля, бан за цялостен принос в творчеството...
                        Няма да разбере.не става за един живот от цървул баровец

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Селската клюкарка пак почна да анализира кой какъв е, да определя жилищните ми нужди и да коментира позицията ми все едно е шеф на Голдман. Събрали сте се тук няколко брокера и секретарки на строителни фирми и опитвате да доказвате, че светът се върти около вас. Хайде ходи да береш гъби някъде, ние по-образованите и по-умните от теб нямаме нужда нито от мнението, нито от съветите ти.
                          И обидите ти не струват. Последно селска клюкарка, брокер или гъбар/ка съм? От моя гледна точка съм най-близо до гъбар, бера такива ниски гъби като теб. И ако не искаш да ти коментират позициите/съветите не ги поствай в публичен форум, ако не ти изнася и интелекта не ти е достатъчен да отговориш подобаващо можеш просто да подминеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Сгради над 100 години не стават за живеене.Или трябва да се ремонтират на стойност повече от това да се построи наново, за да стават. И сега има жилища в провинцията за по 5-10К , но никой не иска да ги обитава. Цените се формират от строителите и цената да се построи нещо и така ще бъде и в бъдеще. Разбира се може да има периоди по 5 или дори 10 години временно да има продажби на нежелани места застояли имоти под себестойност , но това ще са изключения редувани с другите такива продажба на много над тази себестойност.
                            Песи кой ти е казал че сгради над 100г не ставали за живеене?Това категорично е невярно.В провинцията жилища за 5000-10000 вече няма.У село последната къща която се продаде е за 50000 лева и не е кой знае какво...

Коментар

Терзиев, има много аспекти от които може да се погледне. Хеликоптерните пари не постигаха резултат 10 години. За мен сега вече започва обратния процес, отлива на капитали. Истинският въпрос за мен е къде са отишли тези хеликоптерни пари. В тази връзка, за мен най-застрашени са фодновите пазари и криптовалутите предвид ликвидноста им и предвид налятите там хеликоптерни пари. Сматам, че имотния сектор е в по-малка част застрашен отколкото другите два. От друга страна имаме инфлацията, която може да създаде доста проблеми на частния сектор и в частност дружествата търгувани на фондовите пазари. Така че рискът според мен за посочените високоликвидни активи е висок към момента. Златото според мен през последните години не корелира с рисковете, което за мен означава, че или не се ползва активно, като инструмент за хеджиране или и цената му е контролирана. Оттам насетне за себе си инфлационния риск и риска от фондовите пазари съм елиминирал 2019 г. с тухли. Смятам, че се справих добре с предвижданията си погледнато от днешна гледна точка. За бъдещето към момента не мисля за повече тухли, както споделих мсиля, че момента отмина. Въпреки това обаче към момента не виждам атернатива. Въпреки очертаващата се световната криза в бг очаквам иконмически ренесанс стига да се изчисти корупцията наистина. Обръщам и внимание, че инвестицията в имот се счита за нискорискова. Та така предвид ситуацията сега в тухли, след година две живот и здраве пак портфейл на БФБ.
                              Не знам как си го представяш този отлив на капитали, те после изчезват ли? Или просто ще стои огромен кеш в банките на нулеви лихви?

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
                                мерси, джони.
                                но това не ми върши работа.
                                намерих начин да го проверя.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X