Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Положението в тази посока е тежко, но за сметка на това става все по-зле....
Мен ме изтриха затва , че написах че ТУХЛЕНАТА пенсия ми е повече от каквато ще вземе някога Крети....Което си е точно по-темата....
както и аз
а че личните ти измислици НЕ СА ПО ТЕМАТА
е факт
кой го е еня за твоята пенсия и какво общо има тя
с глобалното задаващо се ПОЕВТИНЯВАНЕ на имотите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Възможно е да направя и подобно нещо, но след срива . Сега не.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от rattenехеее по двама модератори вече работят на смяна
всъщност трима!
абе вий нормални ли сте?!
Мен ме изтриха затва , че написах че ТУХЛЕНАТА пенсия ми е повече от каквато ще вземе някога Крети....Което си е точно по-темата....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Сложи парите, приговени за тулата в един ETF и си тегли месечна рента от него. Гаранция, че ще изкарваш повече пенсия, отколкото ако купиш тула (тогава само ще плащаш разходи, т.е. пенсията ще е отрицателна).
- 1 like
Коментар
-
При мен мача свърши. Ковида ликвидира работата ми. Долара колкото и да поскъпне умножен по нула все е нула :-)))....Ще видим дали ще може още некоя тухла да завъртим , за да си въртя синджирчето....Все пак съм минал 40 и ми е време за пенсиониране....Нема да чакам като Крети до 70 за пенсия :-)
- 1 like
Коментар
-
То от там започна. 11% ръст за година не е малко и мисля че не го е имало преди вируса.... Прогнозите за следващите 2 години са пак за ръст на заплатите около 10% / малко под/
При такава посока няма как всички услуги да не поскъпват следователно и имотите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
Следковидно, ще се отворят много работни места. Освен това поради търсенето на работна ръка ще се вдигнат и предлаганите заплати. Проблема е, че и цените на имотите ще са отишли във висините.
При такава посока няма как всички услуги да не поскъпват следователно и имотите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
Няма да е все така. Рано или късно и това ще мине.
Не се оплаквам / в смисъл ранното пенсиониране защо да е лошо ?!/ :–) Просто случилото се покрай вируса ускори нещата в сектора ми с 5-10 години.... След като цял живот съм карал автоматик ще ми е сложно да мина на ръчни скорости сега .....Каквото такова :-)
Предвид съвременният динамичен свят много малко бизнеси/работи могат да останат незасегнати за повече от 20 години....
- 1 like
Коментар
-
При мен мача свърши. Ковида ликвидира работата ми. Долара колкото и да поскъпне умножен по нула все е нула :-)))....Ще видим дали ще може още некоя тухла да завъртим , за да си въртя синджирчето....Все пак съм минал 40 и ми е време за пенсиониране....Нема да чакам като Крети до 70 за пенсия :-)
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не се оплаквай,долара хвръкна ще компенсираш от миналата година ,в момента отиваме в сценарий ръста на доходите да изостава от ръста на инфлацията ,говорим за реалните числа а не от статисткиката .
- 1 like
Коментар
Коментар