IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.investor.bg/po-sveta/453...london-347105/ Роман Абрамович разпродава имоти в Лондон

Той е ужасен, че ще му бъдат наложени санкции, заяви членът на опозиционната Лейбъристка партия в изказване в парламента

Коментар

• В момента получихме информация че няма доставки на петрол.
      Използва се наличния запас но нови доставки няма ,така че ако имате планове ,зареждайте в каквото имате налично.
      До 10 дни ще стигнат тези налични запаси
      Last edited by nkavrakov1982; 02.03.2022, 10:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        Ми навам само да кажа, че според мен вдигането на лихвите ще се позабави...
        възможно е, защото войната охлажда пазарите ... да не кажа смразява ги и донякъде върши работата на повишена лихва.
        банките от своя страна намаляват кредитирането по линия риск, но с ниски лихви ще са в доста рискова позиция.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ми навам само да кажа, че според мен вдигането на лихвите ще се позабави...

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Парите не обичат шума,това е приказката,форумите не са фактор когато шума е оглушителен и има заплаха от световна война
            План Б вече няма.
            Нали сам разбираш че за да приключи всичко или трябва Путин да си замине ,или да признае че се е провалил.Сам си отговори на въпроса как ще се случат нещата
            Другия сценарий,вече сме толкова затънали в блатото на тази война че санкциите+пресата на международно ниво,от ден на ден,всеки час нагнетяват напрежението в посока конфликта да прелее към НАТО!
            В момента ще има тепърва още етапи на изпращане на повиквателни към населението.
            В НАТО има подготовка за война,която е реална заплаха.
            Това са фактите и само слепец не би ги видял.
            Крайно време е да отидеш при доктор Маринова да ти лее куршум

Коментар

Мога да избягам бързо и сега,но в крайна сметка мисля че не е правилно,това България,тук съм роден,ако стане нещо съм възпитан да браня Родината,може да е грешно,някой може да се смее,но това е за мен.
              Ако е рекъл Господ ще оцелея.
              Каквото дойде.
              Детето ми мисля е на по сигурно,поне засега
              Са браниш Родината или вдигаш Революция кое последно или пак се въртиш като пумпал

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Аре да се сриват тези имоти, не чакам корекция, а срив с 40%. Да набия още два.
                40% си е една малка корекцийка на фона на това, което предстои.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Извънредна среща на НАТО в Петък !!!
                  Не дават информация по този повод !!!
                  https://trud.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%82%D...2%D1%8A%D0%BA/

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982

Жив и здрав и късмет !
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
                      Специално за теб по питанията ти:
                      Това е търсене от колеги преди часа:
                      "Към колегите, за много служители на ИТ фирма - украинци, с два офиса в София, търсим жилища под наем 2,3 стайни, на нормални наемни цени, за дългосрочно наемане(поне 1г.). Локации: Източни и Южни райони на София. Единят офис е до The Mall, другият е до "Джъмбо" на бул.България. Удобен транспорт до тези две дестинации. Моля изпращайте ми линкове към офертите ви."
                      Тия украинци жени ли са, мъжете нали не ги пускат през границата да бягат? Не се заяждам, интересно ми е.
                      Мои роднини и приятели из централна Европа вече бяха настанили вчера повече от десет жени с децата им, но без мъже.

Коментар

Тези дето имат планове ок,Ами тези които са почнали и хората са платили ?
                        Липси на материали,по високи,още по високи цени,спирала ,до къде??? ,до кога ???,за кога ???
                        За лихвите ,колкото и да увъртат вече няма пространство за обратен завой...
                        Ами то ако почне паника при зеленото, че няма да се завърши, става лошо. Но пак ще повторя тезата си, че наличното построено, старо и предимно ново може да обере търсенето, от купувачи в нужда, не спекуланти ама що пък и не такива с кеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
                          Специално за теб по питанията ти:
                          Това е търсене от колеги преди часа:
                          "Към колегите, за много служители на ИТ фирма - украинци, с два офиса в София, търсим жилища под наем 2,3 стайни, на нормални наемни цени, за дългосрочно наемане(поне 1г.). Локации: Източни и Южни райони на София. Единят офис е до The Mall, другият е до "Джъмбо" на бул.България. Удобен транспорт до тези две дестинации. Моля изпращайте ми линкове към офертите ви."

Униката в МЛ утре ще му вдигна цената с 5% на премаркет...

Във вадите не се продава вече...
                          Познай защо...?!

Ся кат ша фабрикуваш такъв сорт "новини", първо поизчакай месец-два-три да дойдат тия украински ИТта, да минат интервюта, да получат статус изобщо, че някой да може да ги назначи и т.н.
                          Инак пак се изложи като прост кифладжия, сефте

ПП: що не се продава - ми щото никой няма да плати фантасмагориите без инфраструктура, народа взе да отрезнява

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Е нали коментирах преди няколко дена, за стоманата - има проблем, утре и при другите материали, новите проекти може и да не ги започват при тази несигурност, тази себестойност и тези цени. За построеното може и да няма спад, може и да няма покачване. Ще видим.
                            Лихвите в евро ако ги вдигнат догодина с 1%, чак тогава може да са сериозен фактор.
                            Тези дето имат планове ок,Ами тези които са почнали и хората са платили ?
                            Липси на материали,по високи,още по високи цени,спирала ,до къде??? ,до кога ???,за кога ???
                            За лихвите ,колкото и да увъртат вече няма пространство за обратен завой...

Коментар

1.Брутални фалити и незавършени сгради,заради проблеми със материалите,най вече липсата им.
                              2.Лихвите ще се вдигнат.
                              Това е инфо от БНБ.
                              Информацията е от жена работеща там.
                              Е нали коментирах преди няколко дена, за стоманата - има проблем, утре и при другите материали, новите проекти може и да не ги започват при тази несигурност, тази себестойност и тези цени. За построеното може и да няма спад, може и да няма покачване. Ще видим.
                              Лихвите в евро ако ги вдигнат догодина с 1%, чак тогава може да са сериозен фактор.

Коментар

• Запомни си поста. Следващите дни ще напиша няколко реда под него.
                                Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Щото никой не е луд да даде 550к за нещо, което струва 150к - затова. Явно на собствениците им харесват среднощните полюции, мислейки си че имат нещо - а то нищо.
                                В МЛ е верно уникат всеки имот - там и жител на Бангладеш не би се нанесъл, камо ли украинец.

Коментар

Working...
                                X