Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение? бай Лора е изтеглил потребителски кредит, и с парите си купил имот на потъващ Титаник.
Скоро ултра-маломерната му кутийка в Бургас ще се окаже под вода, или в най-добрия случай ще се окаже в средата на блато
https://www.dunavmost.com/novini/uch...do-2030-godina
Climate Central са неправителствена организация, която визуализира щетите от климатичните промени, които се очакват в бъдеще. С помощта на "Гугъл" карти те показват риска от наводнения и приливни вълни в близките години по целия свят.
По техни данни Бургас ще бъде потопен от огромна приливна вълна, ако средната глобална температура се повиши с още 3 градуса по Целзий. Интерактивна карта показва как ще изглежда градът, ако тази прогноза се сбъдне.
до сега само приливна вълна не беше призовавана от понижителитепрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Какви застраховки какви 5 лева ?
Днеска Американския пазар ми и изкарал 50 евро.Даже докато се прибера в панелката може и повече да са .. Америка е велика !
И не го казвам случайно .За адета купих най скъпата европейска компания Краля на лукса,гледам и Ферари акции ,еми сори,ако сравним Американския пазар с тоя в Европа като динамика ,изобщо представяне ,все едно гледам умиращ старец ,това е Европата ти си взел да ми говориш за застраховки...чак ме е яд че по рано не влязох аз на пазарите както ми цъка мозъка за търговия досега милионер да бях станал..
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ако има наематели.
изхвърлят невръстните си синове на по 40+ на улицата
де ще идат?
лошото е, че точно такива никой не иска за квартиранти
и петрето ще обикаля с кашона под мостовете на марицапрепоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Ако приливна вълна потопи Бургас, аз ще му покрия щетите. Но моите способности за свръхточно виждане в бъдещето гарантират, че това няма да се случи.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Ако приливна вълна потопи Бургас, аз ще му покрия щетите. Но моите способности за свръхточно виждане в бъдещето гарантират, че това няма да се случи.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Абе на тебе трета застраховка не ти е излишна, че с каквато скорост си създаваш врагове...
Пиши там, пиши - не се чуди !
https://youtu.be/m0dMw6OT38g?si=MqzI6PzEBzk4O5wh
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение? бай Лора е изтеглил потребителски кредит, и с парите си купил имот на потъващ Титаник.
Скоро ултра-маломерната му кутийка в Бургас ще се окаже под вода, или в най-добрия случай ще се окаже в средата на блато
Climate Central са неправителствена организация, която визуализира щетите от климатичните промени, които се очакват в бъдеще. С помощта на "Гугъл" карти те показват риска от наводнения и приливни вълни в близките години по целия свят.
По техни данни Бургас ще бъде потопен от огромна приливна вълна, ако средната глобална температура се повиши с още 3 градуса по Целзий. Интерактивна карта показва как ще изглежда градът, ако тази прогноза се сбъдне.
- 1 like
Коментар
� -
Коментар
� -
? бай Лора е изтеглил потребителски кредит, и с парите си купил имот на потъващ Титаник.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти пък сега това ли ти го роди чутурата? Нямам, щото плана ми е "доверие", а държавните служители имаме други две гарантирани застраховки живот, едната докато сме на работа и друга извън работно време. Трета би била прекалено застраховане на един чиляк..
Днеска Американския пазар ми и изкарал 50 евро.Даже докато се прибера в панелката може и повече да са .. Америка е велика !
И не го казвам случайно .За адета купих най скъпата европейска компания Краля на лукса,гледам и Ферари акции ,еми сори,ако сравним Американския пазар с тоя в Европа като динамика ,изобщо представяне ,все едно гледам умиращ старец ,това е Европата ти си взел да ми говориш за застраховки...чак ме е яд че по рано не влязох аз на пазарите както ми цъка мозъка за търговия досега милионер да бях станал..
Коментар
� -
Ти пък сега това ли ти го роди чутурата? Нямам, щото плана ми е "доверие", а държавните служители имаме други две гарантирани застраховки живот, едната докато сме на работа и друга извън работно време. Трета би била прекалено застраховане на един чиляк..
Пиши там, пиши - не се чуди !
- 1 like
Коментар
� -
От тия по мургавите ли?Last edited by Bailor; 07.11.2023, 21:27.
Коментар
� -
Я кажи ЦКБ с колко застараховка живот те порезаа.
Както и да го въртиш и сучеш, повече от 4,2 % ГПР няма да изкараш счети. По-добре съм финансиран от държавата, ядец. Цели 2 години и седем месеца съм в това вълшебство, остават ми 2 години и 5 месеца до падежа.Last edited by Bailor; 07.11.2023, 21:26.
- 1 like
Коментар
� -
Наематели дал Бог, поне в София и БургасОт различни държави дори...
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар