Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 22.05.2022, 10:24.
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Позна. След което следва 700 в Гоцето, 600 в Гоцето и след 3-4 години плахи сделки на 400 в ГоцетоКакто и стана вече в близкото минало, който помни по-дълго от маймуна - знае.
700 ще видиш в Гоцето когато се преродиш но пак в 2011. То 1700 едва ли ще видиш.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
За да се случи това трябва да има фалит на банки при това не само на национално, а и на европейско и световно ниво. За това казвам, че при едни драматично ниски цени е силно вероятно да не ни е до 'тули'. Не си представяй, че си на някакъв остров и това не може да те засегне. Усещането за сигурност и благополучие е масово и е една от причините за цените и тук и там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Позна. След което следва 700 в Гоцето, 600 в Гоцето и след 3-4 години плахи сделки на 400 в ГоцетоКакто и стана вече в близкото минало, който помни по-дълго от маймуна - знае.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Първото нещо, което ще се усети (едва когато имаме увеличени лихви по ипотеки - забележимо) ще бъде леко отрезвяване на лудите оферти, които в момента са съществена част от обявите,че ги разнасяме и из този форум. Само леко да се освестят и офертната средна цена в София ще падне, а останалото ще бъде въпрос на пазаралък.
За да има сериозен спад трябва да има доста стрес в системата, а и в самите нас, защото ако утре дойде някой и ми предложи тристаен в гоцето на 800Е метъра определено няма да ми е до купуване защото вероятно мазалото ще е пълно (да не рисувам по-грозни картинки).Както и стана вече в близкото минало, който помни по-дълго от маймуна - знае.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Преди две години като удари ковид дадох прогноза за 10% поскъпване в София до края на 2020. Сега я повтарям - 10% ръст от днес до нова година. Ако се получи срив на технологичните акции, койни и подобни, догодина ще видим най-голямото поскъпване в София евър.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Дай рационално обяснение тия 2 милиарда които ще се изсипят сега в България къде ще отидат , също дай обяснение къде ще отиде двойния обем напечатани пари през последните години ?!
ПП Надценения коптор си е надценен коптор , но мазалото ще продължава поне още 1.5 г според мен !!!
Колкото досега е стигало нещо хахахаха, само брокерастите ще ви правят на малоумни, да не седят гладниНе че ще им се размине, както стана и след 2008а.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЗАЩО БИХТЕ ПРОДАЛИ ЖИЛИЩЕТО СИ?
За да си купя по-малко
19% (133)
За да си купя по-голямо
57% (407)
За да имам пари кеш, тъй като цените растат много бързо
24% (175)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЗАЩО БИХТЕ ПРОДАЛИ ЖИЛИЩЕТО СИ?
За да си купя по-малко
19% (133)
За да си купя по-голямо
57% (407)
24% (175)
Няколко години ниски лихви и хората масово повярваха,че банките са станали Благотворителни фондации.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
За да си купя по-малко
19% (133)
За да си купя по-голямо
57% (407)
24% (175)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Работата ми е да давам прости и рационални решения, колега. А всички сме колеги, защото всичко което се знае за всеки един от нас е, че вероятно всеки има IQ над 70 и може да си пусне компютъра и да си плати интернета.
На кой рационален аргумент съм дал "сложен теоретичен довод, който няма връзка с действителността" ?
ПП Надценения коптор си е надценен коптор , но мазалото ще продължава поне още 1.5 г според мен !!!Last edited by pa4anga; 21.05.2022, 12:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
И какви са твоите прогнози? Аз лично очаквам имотите да паднат заради лихвите и изтегляне не ликвидност от пазарите както виждаме че в момента почти всичко е леко надолу. Само, че при имотите за да се прояви това може да мине и година, и може изобщо да не се стигне до този момент.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
И какви са твоите прогнози? Аз лично очаквам имотите да паднат заради лихвите и изтегляне не ликвидност от пазарите както виждаме че в момента почти всичко е леко надолу. Само, че при имотите за да се прояви това може да мине и година, и може изобщо да не се стигне до този момент.Last edited by pepe1234; 21.05.2022, 12:14.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар