If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съжалявам, но определено много сглупи с мечтите си ,че може да се манипулира пазара на НИ през интернет. Това е такава глупост, че няма втора.
Отделно, той започна с тази мечта веднага след фалита на КТБ и началото на повишението на цените като мечтаеше ,че ще има вечен спад. Дори и след това виждайки какво става не намери или сили в себе си за да си признае грешката или достатъчно преценка за ситуацията за да си купи апартамент, а продължи. Кавръков, имаше куп възможности да купи на много по-ниски цени от днешните и ги пропиля. Хайде, не е искал да ни слуша какво му пишем ама защо трябваше да слуша някой, който не е на неговия хал и има жилище не разбрах.
Той, обаче не е най-зле от пишещите тук защото имаме и един "умник", който продаде през 2018 г. като беше напълно сигурен ,че това е върха при това не един ,а два апартамента за да печели от имоти. После ми пиши ,че за тях са виновни БНБ, ЕЦБ и папата, виновна е човешката алчност , нищо друго !
Скъпа, ти си по-лошава от Купата. Защо така? С песимистчо вадите душите с памучна салфетка.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Той, обаче не е най-зле от пишещите тук защото имаме и един "умник", който продаде през 2018 г. като беше напълно сигурен ,че това е върха при това не един ,а два апартамента за да печели от имоти. После ми пиши ,че за тях са виновни БНБ, ЕЦБ и папата, виновна е човешката алчност , нищо друго !
Въй, това е заболяло. Ама, какво да се прави, да сме живи и здрави, както казва Криско
Съжалявам, но определено много сглупи с мечтите си ,че може да се манипулира пазара на НИ през интернет. Това е такава глупост, че няма втора.
Отделно, той започна с тази мечта веднага след фалита на КТБ и началото на повишението на цените като мечтаеше ,че ще има вечен спад. Дори и след това виждайки какво става не намери или сили в себе си за да си признае грешката или достатъчно преценка за ситуацията за да си купи апартамент, а продължи. Кавръков, имаше куп възможности да купи на много по-ниски цени от днешните и ги пропиля. Хайде, не е искал да ни слуша какво му пишем ама защо трябваше да слуша някой, който не е на неговия хал и има жилище не разбрах.
Той ги продаде за добри пари, единят бил доста за ремонт, а и двата са старо строителство.
А от 2021 г. пазарът е балонизиран и малко истеричен. И аз взех да се притеснявам от евентуална инфлационна спирала.
Нищо не сглупил Кавркъков. Просто е повярвал че има закони и мандати в БНБ, ЕЦБ и т.н. А то се оказа че единствения мандат на централните банки е да надуват цените на жилищата.
той нямаше да се справи така блестящо и да проспи 3 кризи без помощта на неговия ментор. (МЯУ, ножици, ластици, дискаунти, отдръпване на вълни, Яху, тъмни прозорци, демографска катстрофа и тн..)
канарчета, хамстери, болтчета в немската машина.......
Наистина не го посъветва умно. Въпреки това аз харесвам и ценя Бертрам, готин и печен е.
Имам един приятел, много хубаво си е стегнал детската, модерно, с картини, със спалничка, с окачен таван, хубава мазилка. Има си и BMW. Като му се наложи, ползва и хотели. Така че има варианти,
Нищо не сглупил Кавркъков. Просто е повярвал че има закони и мандати в БНБ, ЕЦБ и т.н. А то се оказа че единствения мандат на централните банки е да надуват цените на жилищата.
Реално не е. Няма нищо по-вкусно от топлите мекички сутрин.
Каква е историята на кавръков, имал е пари за нещо и докато чака голямото намаление цените са изхвърчали?
Него донякъде го разбирам, че много му се иска да не е сглупил, а всъщност е сглупил, и сега рути имоти и вдига лихви ежедневно.
Другите ентусиасти са в подобна позиция, или просто са глупави?
той нямаше да се справи така блестящо и да проспи 3 кризи без помощта на неговия ментор. (МЯУ, ножици, ластици, дискаунти, отдръпване на вълни, Яху, тъмни прозорци, демографска катстрофа и тн..)
Каква е историята на кавръков, имал е пари за нещо и докато чака голямото намаление цените са изхвърчали?
Него донякъде го разбирам, че много му се иска да не е сглупил, а всъщност е сглупил, и сега рути имоти и вдига лихви ежедневно.
Тука се лее ебаси злобата... спокойно първо е гняв после отчаяние.. .
Специалисте от къв зор да си водя бележки от калин христов? Не ми е небходим, може да е небходим на неуките...мисля и на теб не ти е необходим. Чудя се колко ли години БНБ определя собствен ОЛП. Че този Калин христов да е такова гуро... Чудя се също БНБ с какви точно хора е пълна като имаш КТБ, ПИБ, Инвестбанк и т.н и т.н. Чудя се просто дали БНБ не е една изпразнена от съдържание институция, без реални функции които да упражнява и пълна с безсмислени хрантутници на прекомерни заплати.
Ти си голяма работа, не ти е нужно да слушаш някого или да четеш нещо. Аз го написах на другите.
Коментар