IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнение
    https://offnews.bg/ikonomika/doklad-...ta-778063.html

Доклад на ЕК за България: Не сте готови за еврозоната
    Е не сме, ама им трябваме. Сега като напъне глада в Африка без руската пшеница, ще тръгне отново емигрантската вълна. Та много им се ще на ЕС да ни напълнят с тарамбуки тук. Но на мене ми се чини, че доста се заблуждават. Благословени сме, че засега удържаме фронта и тарамбуките само към Германия напъват срещу подслон и храна за €13 на ден (плюс други екстри)
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• https://offnews.bg/ikonomika/doklad-...ta-778063.html

Доклад на ЕК за България: Не сте готови за еврозоната

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Лаконичния, ама моята стратегия да отдавам под наем е повече от двадесет годишна, та не знам за какво си ме предупреждавал за да ти благодаря
        Изуми ме това, че се представяше за голяма наемодателка, а стратегията ти във форума беше като на брокерка - продавачка! Проповядваше увеличение на цените на имотите и настояваше да се купува, но по този начин ти губиш потенциални наематели и рискуваш намаление на наемната цена. Сама увеличаваш конкуренцията си и намаляш бъдещите си приходи. Това противоречие ми направи крещящо впечатление и ти го споменах. Та сега чета, че си сменила стратегията си, развиваш се! Прави ми лошо впечатление обаче, че бързо забравяш и не си спомняш какво сме коментирали в сравнително кратък период. Дали се опитваш да скриеш истината или в този профил се подвизавате няколко човека на ротационен принцип?

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Няма нужда да ги харчиш, те сами ще си се обезценят
          Питай Кавръка колко тона олио можеше да купи през 2017г. и колко сега? Олиото, обаче гранясва, тухлата и бетона надживяват поколения. Като сейшелските костенурки са.
          В момента са в твърда валута, десеттина месеца след рецесията ще опитам да купя американски акции на дъно и година-две след това ще изляза. Междувременно сривът при имотите ще е опустошил Европа и с печалбата от акциите ще купя хубави имоти в Гърция и София!

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Да тегли, а не да агитира! Аз тези не мога да изхарча, защо са ми други да тегля?
            Няма нужда да ги харчиш, те сами ще си се обезценят
            Питай Кавръка колко тона олио можеше да купи през 2017г. и колко сега? Олиото, обаче гранясва, тухлата и бетона надживяват поколения. Като сейшелските костенурки са.
            Last edited by 13ADROL; 01.06.2022, 19:40.

Коментар

Ще свикнат къде ще ходят. Цял свят живеят така, те ще се глезотят
              Не си съвсем права скъпа. По света наемателите са защитени, а в БГ (слава богу) ако правят номера ги шутиш моментално.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Скъпа много ми се ще да си стиснем ръцете, но колкото по широка ножицата, толкова по голяма е вероятността за доматенокървава революция и секвестиране. Левчо алтернативния те поздравява. Ластика и без това е опънат, а силата на тълпата е страшна. (Питай берти ако не вярваш.)
                Ще свикнат къде ще ходят. Цял свят живеят така, те ще се глезотят

Коментар

Предлагам да стиснем ръце на 35/ 65 , какво ще кажеш ?
                  Скъпа много ми се ще да си стиснем ръцете, но колкото по широка ножицата, толкова по голяма е вероятността за доматенокървава революция и секвестиране. Левчо алтернативния те поздравява. Ластика и без това е опънат, а силата на тълпата е страшна. (Питай берти ако не вярваш.)
                  Last edited by bulgarian lev; 01.06.2022, 18:33.

Коментар

Купата говори за 40-60, ти подпука пероня с 30-70. После Купата пак лошия бил.
                    Предлагам да стиснем ръце на 35/ 65 , какво ще кажеш ?

Коментар

Преди време ти бях казал да си смениш стратегията, че ще ти вземат хляба. Май си ме послушала!
                      Лаконичния, ама моята стратегия да отдавам под наем е повече от двадесет годишна, та не знам за какво си ме предупреждавал за да ти благодаря

Коментар

Ние, такива като вас, харесваме и за такива много пишем . Не ни трябва да си купувате разни избушеняци, а да наемате нашите коптори и да ни пълните банковите сметки за да обикаляме света, да купуваме още коптори за такива като вас, защото знаем ,че идва времето на 30 % собственици, към 70 % наематели.
                        Купата говори за 40-60, ти подпука пероня с 30-70. После Купата пак лошия бил.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

ха ха ха Ама вие нистина доста сте се поуспали

Речта на Байдън от ДНЕС ПОДЧЕРТАВАМ :

https://www.bloombergtv.bg/a/35-bloo...imostta-na-fed
                          Байдън: Уважавайте независимостта на Фед

Джо Байдън, президент на САЩ

Моят план за справяне с инфлацията започва с едно прост предложение: уважавайте Фед, уважавайте независимостта на Фед. Това е нещо, което правя и ще продължавам да правя. Моята работа като президент е да номинирам високо професионални личност и да им предоставя пространство да си свършат работата. Няма да се меся в критично важната им работа. Фед има две отговорности. Първата е пълната заетост, а втората – стабилни цени. Председателят Пауъл и другите членове на Фед заявиха, че са силно фокусирани над справянето с инфлацията също като мен и мнозинството от членовете на управителния съвет потвърдиха, че знаят как да използват инструментите на паричната политика, за да решат проблема с растящите цени за американския народ.

С ЕДНА ДУМА : ЧОВЕКА ХВЪРЛЯ КЪРПАТА И БАНКИТЕ ДА ПОТАПЯТ КОРАБА С АГРЕСИВНО СВИВАНЕ НА БАЛАНСИ !
                          СЪЩАТА СХЕМА Е И ЗА ЕС САМО ЧЕ ПРЕЗ ЕЦБ !!!

Байдън сочи към Фед. Фед сочи към Байдън. Там поне се търси виновника. Ама в Европа кой говори така? Кой изобщо говори за инфлацията тука?

Коментар

Лаконичния, Заплатката е оптимистза имотите. Освен това той може да си позволи кредит, ама ти не знам как би се справил.
                            Да тегли, а не да агитира! Аз тези не мога да изхарча, защо са ми други да тегля?

Коментар

Ние, такива като вас, харесваме и за такива много пишем . Не ни трябва да си купувате разни избушеняци, а да наемате нашите коптори и да ни пълните банковите сметки за да обикаляме света, да купуваме още коптори за такива като вас, защото знаем ,че идва времето на 30 % собственици, към 70 % наематели.
                              Преди време ти бях казал да си смениш стратегията, че ще ти вземат хляба. Май си ме послушала!

Коментар

Още един шаран, взимай заем що чакаш? Като започне доенето ще ти излезе през носа! Оправихте банките за 30 години! Ако са високи лихвите тарикатите няма да теглят и банката ги свали, временно!
                                Лаконичния, Заплатката е оптимистза имотите. Освен това той може да си позволи кредит, ама ти не знам как би се справил.

Коментар

Working...
                                X