Първоначално изпратено от manyyy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
-
https://offnews.bg/ikonomika/doklad-...ta-778063.html
Доклад на ЕК за България: Не сте готови за еврозоната
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Лаконичния, ама моята стратегия да отдавам под наем е повече от двадесет годишна, та не знам за какво си ме предупреждавал за да ти благодаря
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Няма нужда да ги харчиш, те сами ще си се обезценят
Питай Кавръка колко тона олио можеше да купи през 2017г. и колко сега? Олиото, обаче гранясва, тухлата и бетона надживяват поколения. Като сейшелските костенурки са.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Да тегли, а не да агитира! Аз тези не мога да изхарча, защо са ми други да тегля?
Питай Кавръка колко тона олио можеше да купи през 2017г. и колко сега? Олиото, обаче гранясва, тухлата и бетона надживяват поколения. Като сейшелските костенурки са.Last edited by 13ADROL; 01.06.2022, 19:40.
- 1 like
Коментар
-
Ще свикнат къде ще ходят. Цял свят живеят така, те ще се глезотятОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Скъпа много ми се ще да си стиснем ръцете, но колкото по широка ножицата, толкова по голяма е вероятността за доматенокървава революция и секвестиране. Левчо алтернативния те поздравява. Ластика и без това е опънат, а силата на тълпата е страшна. (Питай берти ако не вярваш.)
- 1 like
Коментар
-
Предлагам да стиснем ръце на 35/ 65 , какво ще кажеш ?Last edited by bulgarian lev; 01.06.2022, 18:33.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Купата говори за 40-60, ти подпука пероня с 30-70. После Купата пак лошия бил.
Коментар
-
Преди време ти бях казал да си смениш стратегията, че ще ти вземат хляба. Май си ме послушала!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ние, такива като вас, харесваме и за такива много пишем . Не ни трябва да си купувате разни избушеняци, а да наемате нашите коптори и да ни пълните банковите сметки за да обикаляме света, да купуваме още коптори за такива като вас, защото знаем ,че идва времето на 30 % собственици, към 70 % наематели.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
ха ха ха Ама вие нистина доста сте се поуспали
Речта на Байдън от ДНЕС ПОДЧЕРТАВАМ :
https://www.bloombergtv.bg/a/35-bloo...imostta-na-fed
Байдън: Уважавайте независимостта на Фед
Джо Байдън, президент на САЩ
Моят план за справяне с инфлацията започва с едно прост предложение: уважавайте Фед, уважавайте независимостта на Фед. Това е нещо, което правя и ще продължавам да правя. Моята работа като президент е да номинирам високо професионални личност и да им предоставя пространство да си свършат работата. Няма да се меся в критично важната им работа. Фед има две отговорности. Първата е пълната заетост, а втората – стабилни цени. Председателят Пауъл и другите членове на Фед заявиха, че са силно фокусирани над справянето с инфлацията също като мен и мнозинството от членовете на управителния съвет потвърдиха, че знаят как да използват инструментите на паричната политика, за да решат проблема с растящите цени за американския народ.
С ЕДНА ДУМА : ЧОВЕКА ХВЪРЛЯ КЪРПАТА И БАНКИТЕ ДА ПОТАПЯТ КОРАБА С АГРЕСИВНО СВИВАНЕ НА БАЛАНСИ !
СЪЩАТА СХЕМА Е И ЗА ЕС САМО ЧЕ ПРЕЗ ЕЦБ !!!
- 1 like
Коментар
-
Лаконичния, Заплатката е оптимистза имотите. Освен това той може да си позволи кредит, ама ти не знам как би се справил.
Коментар
-
Ние, такива като вас, харесваме и за такива много пишем . Не ни трябва да си купувате разни избушеняци, а да наемате нашите коптори и да ни пълните банковите сметки за да обикаляме света, да купуваме още коптори за такива като вас, защото знаем ,че идва времето на 30 % собственици, към 70 % наематели.
Коментар
-
Още един шаран, взимай заем що чакаш? Като започне доенето ще ти излезе през носа! Оправихте банките за 30 години! Ако са високи лихвите тарикатите няма да теглят и банката ги свали, временно!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар