If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ключово за страната е бъдещето на газопровода "Северен поток 1", но "Газпром" обяви форсмажорни обстоятелства за доставките до Европа !!!!!
Все повече компании намаляват продукцията си.
Тече подготовка за ситуация, в която доставките на природен газ към страната напълно спрат.
Германската икономика би изпаднала в голяма криза, в случай че доставките на природен газ бъдат спрени, заявиха пред Financial Times различни бизнесмени от страната
Ако ти напиша цифрата, лошо ще ти стане. И още имам за загробване, и още загробвам. Найс а? При всички положения е много по-добре отколкото да съм се загробил в малката спалня, без никаква собственост и само да гледам откъде и какво да гепя.
Кажи де кажи ?
Това са обаче пари все едно си ги изгорил ей така ,все пак да подчертая ,и на финала си взел акъл за имоти да даваш?
Как стават тези неща ?
Акъл може да дават тия дето имат такъв и инвестират разумно,айде мен ме махни ,приемаме че аз не съм инвеститор но някой като теб дето налял състояние във времена когато и децата знаеха че срива в цените ще е факт че балона е огромен ,нашия набил пари в Банско ,кажи ми само с какъв акъл го направи та сега някой да ти се върже на глупостите ?
Така беше, да ! Браво на теб изиграл си правилно картите си
Благодаря! Картите се изиграват от хора, които имат мн търпение и винаги гледат да "бият" пазара! Как се бие пазара? Мн просто! Правиш обратното на тва, което прави плебса.
п.с освен този купих още 2 (единия е топ 240 кв)преди бума, но това ми е тавана за бг. С оглед на войната, пазара в бг е най-рисковия в европа! Ако купя нещо то ще е Бодрум - 360 дни слънце, 3-5 дена в год дъжд, зима няма, ципурата и лаврака плува в краката ти, храната - истинска, няма война на 200 км.
Само кажи каква цифра наби в Банско при предишната криза ,напиши числото само ?
Колко пари загроби при предишния имотен балон в Банск в сграда която днес 2022 година е все още БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ ??
Ако ти напиша цифрата, лошо ще ти стане. И още имам за загробване, и още загробвам. Найс а? При всички положения е много по-добре отколкото да съм се загробил в малката спалня, без никаква собственост и само да гледам откъде и какво да гепя. Вчера говорих с един приятел, дал малко над 850К евро на заем на един бизнесмен, сега има неприятности, че оня не му връща парите. Ама ми разправя, че сега изкупува имоти на Тасос и вече почти не се прибира в София. Разбираш ли, че щом може да прежали 850К, значи има още много и пак ще ги направи, а други са обречени доживот в малката спалня да дочакат пенсията. Разлика в стандарта.
Темпът на продажби на жилища в Калифорния се срина с 21% през юни спрямо година по-рано, тъй като растящите лихви по ипотечните кредити намалиха интереса на купувачите, съобщи в понеделник щатската група за брокери.
Това беше най-големият спад след тримесечното блокиране при пандемията в Калифорния през 2020 г., каза Калифорнийската асоциация на брокерите на имоти. Ако се изключи скорошното блокиране заради Covid-19, продажбите през юни бяха на най-ниското ниво от април 2008 г., когато жилищният балон се спука, след като високорисковите ипотеки пресъхнаха за кредитополучателите с ограничени възможности.
Не. Нямам бити коне, пишман акции, долари и пр. Ако цените на имотите паднат, пак ще се вдигнат. Това е процес от Освобождението насам, това е положението.
Само кажи каква цифра наби в Банско при предишната криза ,напиши числото само ?
Колко пари загроби при предишния имотен балон в Банск в сграда която днес 2022 година е все още БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ ??
Не. Нямам бити коне, пишман акции, долари и пр. Ако цените на имотите паднат, пак ще се вдигнат. Това е процес от Освобождението насам, това е положението.
Е да де, потвърждаваш мнението ми! 2010 започнах да вкарвам пари в ктб на 3-4%, впоследстие станаха към 6-7. Следях имотите от чси и чаках 3 год. 2013 та намерих имот купен от пишман инвеститор за 1400 на кв евра, иззет от банка, аз го купих за 1000 евро, 140 кв на хубаво място в вс екстри, даже не бяха го обзавели - беше купен с последни сили, вероятно с цел препродажба на 2400 евра, после последва бум на ктб, хубу че бяха гарантирани и си вземах и тях. След бума на ктб започна и повишаването на цените на имотите.
Така беше, да ! Браво на теб изиграл си правилно картите си
Представителите на Европейската централна банка ще обсъдят дали да повишат лихвените проценти с 25 или 50 пункта на редовното си заседание този четвъртък (21 юли), за да укротят рекордно високата инфлация в еврозоната, съобщава Ройтерс, цитирайки два свои неназовани източника, запознати пряко с дискусията.
ШОК! ИЗНЕНАДА ЗА ФИНАНСОВИТЕ ПАЗАРИ !!! ЕЦБ вдига лихвите, готви изненада за финансовите пазари !!!
Прогнозите стават все по-мрачни с всеки изминал ден, тъй като инфлацията в еврозоната и в Европейския съюз като цяло продължава да се увеличава, а икономическият ръст да се забавя. Компромисът, който ЕЦБ трябва да направи в тази ситуация, прави действията и много непопулярни, а задачата й – по-трудна от тази на която и да е централна банка по света. Копирано от standartnews.com
Това категорично не е вярно. След като КТБ започнаха да дават високи лихви по депозитите маса народ се полакоми и вкара парите си там за да получава високи лихви и после имаше, ама какво се случи Щом фалира КТБ и лихвите започнаха да падат ,а пазара и цените на НИ да се покачват.
Интересно ми е какво и за колко купи тогава, но каквото и да е си спечелил
Е да де, потвърждаваш мнението ми! 2010 започнах да вкарвам пари в ктб на 3-4%, впоследстие станаха към 6-7. Следях имотите от чси и чаках 3 год. 2013 та намерих имот купен от пишман инвеститор за 1400 на кв евра, иззет от банка, аз го купих за 1000 евро, 140 кв на хубаво място в вс екстри, даже не бяха го обзавели - беше купен с последни сили, вероятно с цел препродажба на 2400 евра, после последва бум на ктб, хубу че бяха гарантирани и си вземах и тях. След бума на ктб започна и повишаването на цените на имотите.
Ей такива като теб ,заслужават да бъдат ударени от нови закони които да елиминират част от натрупаната собственост с цел регулация на пазара .
Обезщетение по справедлива цена определена от брой наеми по класическата схема и имотите в полза на държавата ,ако риташ насислствено взимане
Хайде, отново започна да гледаш в канчето на другите и по навик да мечтаеш как да откраднеш нещо. Не ме мисли ,аз съм живяла и по времето на социализма и едни други крадци на имоти и знам много хватки за да спася имотите си ,а ти продължавай да мечтаеш как да прецакаш малко по-богатите от теб Голяма завист, голямо нещо ,а ако беше впрегнал тази енергия в работа и малко мисъл досега мошеше да си купил не една двустайка ,а няколко
Отново си измисляш, аз не се храня от спекула, а от наеми и заплата Нищо не продавам в момента въпреки огромния интерес за много имоти които притежавам
Ей такива като теб ,заслужават да бъдат ударени от нови закони които да елиминират част от натрупаната собственост с цел регулация на пазара .
Обезщетение по справедлива цена определена от брой наеми по класическата схема и имотите в полза на държавата ,ако риташ насислствено взимане
Така като гледам от цялата маса ,фронта на хората очакващи понижение на цените е огромен и се увеличава всеки ден ,останаха само Митето и Дъри да пригласят на цените + Бонка ,но Митето знаем че се набива от страх на върха на балона ,а другите двете се хранят от него ,едната с кредити а другата със спекула
Отново си измисляш, аз не се храня от спекула, а от наеми и заплата Нищо не продавам в момента въпреки огромния интерес за много имоти които притежавам
Цените се повишиха точно заради ктб! След фалита мн хора се уплашиха, че следват и други банки и започнаха да си теглят парите от банките за да ги набиват в имоти. Аз купих точно преди фалита, на дъното.
Това категорично не е вярно. След като КТБ започнаха да дават високи лихви по депозитите маса народ се полакоми и вкара парите си там за да получава високи лихви и после имаше, ама какво се случи Щом фалира КТБ и лихвите започнаха да падат ,а пазара и цените на НИ да се покачват.
Интересно ми е какво и за колко купи тогава, но каквото и да е си спечелил
Коментар