If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На промо, както винаги. Все едно в УК няма промо. Ако вземем техните промо цени, Лидълчето съвсем отече.
Такава е политиката у нас на ритейлите....Ако не купиш на промо те цакат яко....На Запад промотата са с по-ниски отстъпки, но базовите цени са по-ниски....
Няма да задълбавам защо се прави и едното и другото не е това темата.
Добре че в Гоцето всички вериги без Кафлан са ни на 100-200 метра :-) Той и Кафлан не е толкова далеч де....Гоцето рулз :-)
Това за пералнята си го измислих , но тя е със сушилня , а едно сушене е 2-3 лева ток.....та затва се зачудих....
Младежа всъщност не е точно телефонист, а работи съпорт в софтуерна компания...толкова мисля че около или малко под 3К му плащат.... Доволен е бил спестил кеш....:-)
Абе тоя да не се е вързал към комшиите. Накрая ще отнесен плувката
Аз сега я прочетох...като доктора от Фиш-Фиш. И приятеля ми Маверик който е брокер ми каза същото. Сделките са намалили, но цените няма да паднат защото имаме инфлационен момент. Наемите са нагоре отпреди май месец за сравнение и то значително. Колко ще паднат в желани квартали? 5%. И то ако има предлагане. Интересно е какво ще се случи със строящите се и зеленото. От там зависи как ще тръгнат нещата.
Гледаме.
Тотално си се чалнал...
Като кого пишеш сега?
Доктора ли си, албенския, кой си, че вече се обърках?
Аз какво казвам - най-големите отрепки на ЕС идват в София и са доволни на 2000-3000 лева в кол-центровете. Щом не пуска и пералня, представям си каква смрад е там. И това бил платежоспособният наемател на песимиста....
Нормален Европеец с образование и квалификация не би си и помислил да стъпи в тая беднотия БГ.
Това за пералнята си го измислих , но тя е със сушилня , а едно сушене е 2-3 лева ток.....та затва се зачудих....
Младежа всъщност не е точно телефонист, а работи съпорт в софтуерна компания...толкова мисля че около или малко под 3К му плащат.... Доволен е бил спестил кеш....:-)
Щото четеш само заглавия!
още в първия абзац си противоречат. Нататък няма снисъл от четене.
Аз сега я прочетох...като доктора от Фиш-Фиш. И приятеля ми Маверик който е брокер ми каза същото. Сделките са намалили, но цените няма да паднат защото имаме инфлационен момент. Наемите са нагоре отпреди май месец за сравнение и то значително. Колко ще паднат в желани квартали? 5%. И то ако има предлагане. Интересно е какво ще се случи със строящите се и зеленото. От там зависи как ще тръгнат нещата.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Разбира се, метни няколко къча, ще поцвилиш малко и после главата у песъка и проблеми няма. А кога погледнеш средната цена по кольовия бенчмарк - 2000 и нагоре.
И що да го правя?
Ходи гледай справки раялния пазар е навън ама ти от де да знаеш, като не излизаш от темата.
Голямо пестене на ток е било. То само двата ПС и телефона правят повече. Климатик има ли в тоя апарт?
И аз това се чудя...., но е факт аз му плащам сметките....Да има климатик но не го е пускал предните месеци нямаше нужда тук.... , а зимата е на ТЕЦ....Сега го ползва сигурно ще стане повече....
Голямо пестене на ток е било. То само двата ПС и телефона правят повече. Климатик има ли в тоя апарт?
Аз какво казвам - най-големите отрепки на ЕС идват в София и са доволни на 2000-3000 лева в кол-центровете. Щом не пуска и пералня, представям си каква смрад е там. И това бил платежоспособният наемател на песимиста....
Нормален Европеец с образование и квалификация не би си и помислил да стъпи в тая беднотия БГ.
Щото четеш само заглавия!
още в първия абзац си противоречат. Нататък няма снисъл от четене.
Разбира се, метни няколко къча, ще поцвилиш малко и после главата у песъка и проблеми няма. А кога погледнеш средната цена по кольовия бенчмарк - 2000 и нагоре.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
И на дъщеря ми е толкова тока, даже по-малко, щото почти не готви и не гледа телевизия. Само хладилник и лаптоп. Интересно е, че и един колега се похвали с толкова в тристаен в Банишора, ама преди да му се роди бебето. Трабва да го питам сега колко плаща.
Бойлер или е на централно топлоподаване?
Климатик, а пералня, сушилня?
И на дъщеря ми е толкова тока, даже по-малко, щото почти не готви и не гледа телевизия. Само хладилник и лаптоп. Интересно е, че и един колега се похвали с толкова в тристаен в Банишора, ама преди да му се роди бебето. Трабва да го питам сега колко плаща.
Абе тия в чужбина на ресторант не ходят ли? Или като Кретеня, само в среда в хоремагчето на някоя провинция. На бира с вурстче. Да идат във Виена, в Грац последно сядах в кръчме в градската част, нищо особено. Да видят как ако хапнат здраво 2ма човека 100-120€ няма да им стгнат. Със все евтините храни и продукти по веригите. В Австрия масова е Била например. Не съм забелязал чак пък въпиюща евтиния. Има едни сандвичи с маруля и шунка или пилешко по 7-8 евро. Да идат да пийнат по чайче с ромче в централната част. С някое десертче. За двамка около 23€.
Много ясно. Живеят като монаси и после това било евтино,онова.Ами много ясно, че като не си позволяш развлечения няма и да харчиш много.
Коментар