IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Това не е вярно имам клиенти руснаци бачкат си без проблеми в БГ.
    Как? Аз на счетито ли да вярвам или на теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Няма начин, всичко е блокаж. Блокнали са сметките на всички руснаци/ руски фирми в бг, тва ми каза счетоводител. За дарение се плаща данък, да знаеш.
      Това не е вярно имам клиенти руснаци бачкат си без проблеми в БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Купувай злато и земя дакато можеш и стига си спамил и ние четем новини!
        То щото някой продава земя. Златото и то е надолу..

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Винаги има начин! Имам предложение за дарение на имоти от няколко познати руснаци.
          Няма начин, всичко е блокаж. Блокнали са сметките на всички руснаци/ руски фирми в бг, тва ми каза счетоводител. За дарение се плаща данък, да знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Света не се е обединил ами Щатите стегнаха редиците на кучетата . Но за псетата тепърва глад иде Русия подцени 2014-та но ми се струва че 2022 англосаксонците подцениха Раша ! Тоя мач ще се играе дълго , кученцата клекнаха за рублата , тепърва ще клякат ,щото тепърва зима идва ! Цените у нас ще се са интересни !
            ПП Лошо за бизнеса , лошо за хората ! Но когато се ритат атовете е тъй !
            Вчера говорих с един известен земеделец... според него храните след една година ще са по две.. .. което не е лошо.. малоумниците само глад ги оправя.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
              https://m-dnevnik-bg.cdn.ampproject....tiat_kogato%2F
              Поздрави от Кристалина Георгиева...

Кр. Георгиева: В България всички ще усетят, когато тръгнат нагоре лихвите в еврозоната

Стягайте се и да не забравите посланието на Кирчо да дарите по една заплата за оръжия за Украйна!
              Веселбата предстои .
              Навън производители са пред фалити ,заради поскъпването на суровините за гледане на животни и храни.
              ​​​​​​
              Купувай злато и земя дакато можеш и стига си спамил и ние четем новини!
              Last edited by blackaquarius; 25.04.2022, 23:55.
              Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• https://m-dnevnik-bg.cdn.ampproject....tiat_kogato%2F
                Поздрави от Кристалина Георгиева...

Кр. Георгиева: В България всички ще усетят, когато тръгнат нагоре лихвите в еврозоната

Стягайте се и да не забравите посланието на Кирчо да дарите по една заплата за оръжия за Украйна!
                Веселбата предстои .
                Навън производители са пред фалити ,заради поскъпването на суровините за гледане на животни и храни.
                ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

По-скоро са изключени всички с изключение на тези, които се ползват от енергийните фирми и само за плащане по строго определени неща. Зада направиш трансфер по сметка в тези банки, ще ти искат много много док. и ще ти откажат.
                  Винаги има начин! Имам предложение за дарение на имоти от няколко познати руснаци.
                  Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
                    За протокола, от СУИФТ са изключени банки, ама само някои. За толкова време не се ли научихте как се работи по европейски? Нали ако изключат примерно банката на Газпром, дядо Ханс отдавна щеше да е на студено.
                    По-скоро са изключени всички с изключение на тези, които се ползват от енергийните фирми и само за плащане по строго определени неща. Зада направиш трансфер по сметка в тези банки, ще ти искат много много док. и ще ти откажат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Не живея в панелните квартали на София, за да знам на какво се радват хората там ,ти явно си там и знаеш повече. Не мисля и ,че масата от хората живеещи в тези квартали не знаят къде и защо по света се живее добре. За да взимат хората заеми са виновни и ЕС и българския избор да живеем като европейци защото докато бяхме извън Евро Съюза, обикновени хора заеми не можеха да теглят ! Колкото до палатите построени в яката на Витоша, мисля, че повечето са на червени велможи, мутри е може и да има някой зърнар или усвоявал евро фондове, но са в пъти по-малко от предните. Относно културният код ами интелигентните хора сме с еднакъв ,а простаците и глупаците не могат да се впишат поради собствените си проблеми и тези определено ги презират ,но това е заради техните "качества". Такива ги презираме и интелигентните българи !!! Богатия Запад, не се страхува от глупави закани или страхове Не разбирам желанието на някой хора да живеят скотски, но да не се приближат до цивилизована Европа !!!
                      Ами аз живея в гетото на Люлин, та знам какво е да намериш 5 лева, подхвърляни от порива на вятъра и въргалящи се в прахта на изгорелите от слънцето тревни площи. Навеждаш се и те завихрени те изпреварват с един метър. Надигаш се, правиш крачка и пак се навеждаш - и така до спирката на метрото, където 5-те лева с устрем влизат в подлеза и хукват след тръгващия трен. Няма милост към люлинското гето - ни вятърът, ни жегата, ни тренът дават покой. За червените велможи не ми се говори, за тях най-много говорят и се оправдават своите им хора, които вдигат интелигентно и безпомощно ръце и ни показват някакви духове, виновни за разрухата на страната ни. Такъв е културният им код. А на нас, в Люлин, за 5 лева забравяме тази дума. Тази е разликата между интелигентните и глупците. Изглежда сякаш да няма, но хората държат на нея.

Коментар

• Разрешиха на чужденците в Русия да продават имотите си. А Райфайзен Инт имат доста филиали в Русия и дори поемат акции на клиенти от другите санкционирани банки-брокери като Алфа, Сбер и ВТБ. https://www.raiffeisen.ru/retail/invest/broker/
                        Last edited by Кисимов; 25.04.2022, 22:03.

Коментар

• За протокола, от СУИФТ са изключени банки, ама само някои. За толкова време не се ли научихте как се работи по европейски? Нали ако изключат примерно банката на Газпром, дядо Ханс отдавна щеше да е на студено.

Коментар

• [QUOTE=pesimist4o na kvadrat;n3914078]
                            Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Въпросът е как ще ги продадат? Как ще направи банков превод купувача на руснака в руска банка, след като няма суифт? Ако руснака има фирменна сметка тук тя е блокирана, кеш над 10 000 лв не става (и да стане как пък ще ги изнесе извън бг?). [/QUOTEЩ

Ще влизат-излизат до Турция с по 10К в джоба докато ги изнесат/ Това ако някой иска да продава. Твърда валута в Русия трудно се съхранява..... В банка е опасно, дома още повече....
                            По-интересно ми е ако се приеме в даден момент забрана за собственост на Руснаци в ЕС на каквото и да е.... Какво ще се случи с тези имоти...
                            Имот за 100 к (примерно) как ще го платиш само в кеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                              Не съм напълно сигурен в детайлите, но си го представям да мине през двата кръга така:
                              Първо, до сметка в някоя китайска банка (примерно), която е с достъп до Суифт;
                              Второ, от китайската банка до руската - те нали си имат някакво тяхно подобие на Суифт?
                              Или пък през индийска банка... но по подобна схема?
                              Със сигурност има някакви врътки, съмнявам се да няма!
                              Значи Сергей от Масква трябва да дойде тук с предварително отворена банкова сметка в Китайска банка? Как ще стане това, като дори Алито наложи санкции на руснаци?
                              Ти пробвал ли си да отвориш сметка в Китайска банка? А да преведеш 100-200-300 к евра?

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X